Google-haut

Google-haut

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Syksyllä suu on lehtiä täynnä

Vielä muutama vuosi sitten olin ihan pihalla kaikista Whatsapp-tsäteistä ja muista. Minua viisi vuotta nuoremmat hakkasivat viestiä tulemaan jatkuvalla syötöllä ja minä en ehtinyt edes yhtä sanaa kirjoittaa, kun aihe oli vaihtunut 15 kertaa.

Mutta nyt kaikki on toisin. Kovalla treenillä pääsin mukaan tähän skeneen. (Tämä on ensimmäinen kerta, kun käytän kyseistä sanaa enkä edes tiedä, teenkö sen oikein. Ihan sama. Meillä Heinolassa ajettiin linkulla kouluun. Millään dösällä...)

Olen myös oppinut käyttämään hymiöitä ja naurunaamoja. Vielä pari vuotta sitten vihasin niitä yli kaiken ja minusta oli jotenkin lapsellista tämä: :DDDDDDDD

Vaan ei ole enää.

On kuitenkin yksi hymiö, jota kohtaan koen syvää "ei vitun vittu oikeesti".Se on tämä, jota tässä nyt yritän demonstroida. ;P

Tuo ylempi kuva oli ensimmäinen yritys ja kakkonen eli alempi meni jo huomattavasti paremmin. Erityisen paljon en tykkää tuosta, jos joku aika tuntematon kundi heittelee sitä viesteihin tyyliin: "Haluisitko nähdä? ;P" 

Siitä tulee semmoinen olo, että on se nyt saatana, jos haluat panna, niin sano suoraan ja jos haluat, että tungen loisteputkilampun peräreikääsi, niin sanoppa kuule sekin ihan suoraan.

Olen huomannut, että lähes kaikki elämäni naiset ovat kanssani samaa mieltä.

Pommitan nykyään ihmisiä jatkuvasti kuvillani ja vitseilläni ja teen sen suurella ilolla. Se on ihan sama, istunko paskalla vai en, mutta kuva lähtee. Kaikesta. Kaiken aikaa. Jollekin.

Eilen, kun kaverini oli hieman myöhässä illallistapaamiseltamme, lähettelin hänelle bussimatkan ratoksi kuvia itsestäni. Tuijottelin niitä tovin, kunnes palaset loksahtivat kohdalleen.

Yhdistin kuvat ja huomasin, että niistähän syntyi jotain upeaa. Sarjakuva: "Jos kiveksillä olisi silmät, bloukkari näyttäisi tältä." (69)


Onneksi en ole kivekset.

Lopuksi vielä. Miten tuo otsikko liittyy tähän? Ei mitenkään. Voitte pyyhkiä kahden sentin marginaalit ruutupaperilta ja unohtaa: "Erittele, analysoi ja tulkitse Rönkkösen tekstin tematiikka ja symbolismia."

Sunnuntai on nimittäin lepopäivä. Panopäivä. Lepo. Darrassa panettaa niin paljon, että tässähän uppoaa työtuoli pikku hiljaa seksireikään. Ja niin katosivat tavarat.

Ei korvaa vakuutus tämmöistä. Vai korvaako?

7 kommenttia:

 1. En usko että kukaan on yrittänyt tuon takia saada vakuutukselta korvauksia. Saattaisivat pian heltyä, kun niin persoonallinen syy miks pitää saada korvaus! :-D

  VastaaPoista
 2. Kiitos päivän nauruista!
  Löysin sun blogin vasta muutama päivä sitten ja tänään olen eilisten rientojen oloja parannellesa lukenu koko blogin läpi ja nauranu ihan hulluna. Naapurit varmaan luulee, että oon seonnu tai jotakin.
  Aivan huikeeta settiä ja suoraa puhetta!

  VastaaPoista
 3. Ei vittu :D Etkö sä vois tehä näistä sun kirjotuksista jo kirjan. Tulis varmaan aika hitti. Törkeempi ku Juva Huorinen...

  VastaaPoista
 4. Tää on niin paras :D ps. Kannatan tota kirjanteko ideaa. Se olis menestys ;)

  VastaaPoista