Google-haut

Google-haut

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Mielikuvituspoikaystävä sai uuden, nylkyttävän peniksen

Moi!

Ette ikinä usko, mitä tapahtui. No?

No uskotte varmaan, kun se lukee tuossa otsikossakin. Mielikuvituspoikaystävä sai uuden, nylkyttävän ja tärisevän peniksen. Voi vitti. Jos ette melkein meinaa uskoa, niin onneksi tein siitä videon, joka puhuu totta.Tämä oli kuin taivaanlahja suoraan pilveltä ja auringolta, mutta oikeastikin semmoiselta maanpäälliseltä nettisivulta kuin cuponation.fi. Niillä on kaikenmoisia alennuskoodeja ihan mihin vaan maailmassa melkein, niin kuin esimerkiksi Kaalimatoseen (tästä Kaalimato alennuskoodi). Olin niin onnessani, etten muista, mitä tapahtuikaan, mutta onneksi kaikki on tallessa videolla.

Moikka!

Ps. Luin aikuisiän päiväkirjaani ja sieltä löytyi lista ohjeita, miten elämästä pitää muistaa nauttia joka hetki, vaikka joskus surettaisikin. Erityisesti pidän tästä neuvosta itselleni:

"Nauti sinkkuudesta, koska joskus tämäkin loppuu (joko kuolema tai parisuhde)"

Ilon kautta hei! Yolosti!

3 kommenttia:

 1. Ahahahaha, pissasin melkeen housuun ku nauratti niin paljo! Mäki varmaan tarvisin tuommosen hupun, koska joskus vaan tarvis munskua ja sattuu eteen vaan rumia jätkiä, nii onhan tuo nyt huomattavasti tyylikkäämpi versio vrt. valintatalon muovipussi (Y)
  Btw. tulipas mieleen ky tuosa ikkunan alla huutaa jätskiauto niin voi vitsit tuota musiikkia, kuulostaa mun pahimmalta painajaiselta liskojenyönä!! Ei liittyny aiheeseen, mutta olihan se nyt pakko kertoa, kun mieleen tuli! :D

  VastaaPoista
 2. Hei sää Henriikka oot niin hauska! Voitko vielä markkinoida enemmän, jotta mahdollisimman moni kansalainen näkee tämänkin videon? Mähän voisin jakaa tän videon vaikka Facebookissa, että " hei kamut, kattokaas mikä huippuvideo", mut en pysty kun kaikki tajuais että mä ajattelen panemista ja kummilapsen äiti on Facebook-kamu. Koska vapaudun? Retorinen kysymys itselleni.

  VastaaPoista
 3. Ai jestas. hahaaa... Nyt kyl sai vatsalihakset kyytiä.

  VastaaPoista