Google-haut

Google-haut

tiistai 20. lokakuuta 2015

Munametsästäjän saaliit

Voi yolo! Löysin vanhan julkaisemattoman tekstin vuodelta 2012. Kerttu-hahmon loin aikoinaan, kun kirjoitin Cityyn seksiblogia, sillä aiheesta oli silloin helpompi kirjoittaa hahmon kautta. Tekstistä huomannee, että tämä oli sitä meikeläisen klo 03.48 narikkajonon "lähekkö panee"-vaihetta. Huh, sitä ei kyllä jaksa loputtomiin.

Kertulla on käsi heilunut omissa housuissaan siitä lähtien, kun se tiensä sinne löysi. Mutta Kertulle ei ole koskaan riittänyt omat pöksyt, vaan jos lähellä käden ulottuvilla on ollut vapaa penis, on Kertun käsi eksynyt hetimiten sen luo.

Kovin on aina Kerttua houkuttanut löysä kikkeli, jonka saa helposti muuttumaan ihan erilaiseksi pienellä sivelyllä. Stressileluna ja imutulppana (mikä sekin lie) on Kertun ollut tapana sellaista käyttää.

Mutta kuten lähes jokaisen naisen elämässä, tuli Kertunkin elämässä eteen ja taakse useita sinkkuvuosia, jolloin penislelu ei ollutkaan siinä, kun sitä olisi tarvinnut.

Silloin lähti Kerttu munametsälle. Munametsästyksen jännitykseen kuuluu se, ettei koskaan voi tietää, minkälainen yllätys munasta kuoriutuu.

Joskus kuoriutuu uneton muna. Se on sellainen muna, joka ei jätä rauhaan. Muna, joka sojottaa pystyssä, vaikka sitä olisi höyrystetty kolme tuntia putkeen.

Joskus taas tulee vastaan muna, joka pölläyttää valkuaiset silmille pelkästä sipaisusta.

Sitten on unimuna, joka ei kertakaikkiaan herää millään.

Joskus muna on kasvanut enimmäkseen länteen, joskus itään.

Välillä Kerttu on saanut saaliikseen nukkujamiehen. Se on semmoinen mies, jonka muna haluaa vaginaa, mutta mies sen sijaan suosii nukkumista vierekkäin. Kertulle tämä hetki on hämmentävä, sillä Kertun käsi tuppaa käymään kyrvällä jo taksissa, ja jos siellä huomaa munan sojotuksen, ei Kerttu saa sitä pois mielestään.

Kerttu itse ei nimittäen koe, että seksi pitäisi liittää syviin rakkaudentunteisiin tai edes nimen muistamiseen. Muna sisään vaginaan, ja ei kun länkyttämään. Ei siinä mitään tutustumista tarvita.

Eihän nukkuminen tietenkään väärin ole eikä ketään voi pakottaa panemaan, ja niinpä on Kerttukin nukkunut lusikassa jos toisessakin, ja aloittanut runkkaussessiot heti aamusta, kun on saanut nukkujamiehen kotimatkalle.

Jokaisella on erilaisia seksikokemuksia ja erilainen näkemys tästä intiimistä tapahtumasta, mietti Kerttu usein jälkikäteen. On se jännä. Kyse ei edes ole ollut siitä, että miehellä olisi ollut jonkunlaisia munaongelmia. Fyysisyydellä ei siis ole ollut mitään tekemistä nukkumisen kanssa, vaikka Kerttu välillä pohtikin, että josko siitä johtuisi.

Mutta sitten toisaalta Kerttu tietää monia naisia, jotka suosivat nukkumista uusien tuttavuuksien kanssa, eikä siinä ole ollut kyse siitä, etteivätkö jalat leviäisi sen verran, ettei siihen väliin mies mahtuisi tyrkkimään.

Semmoisia mietti Kerttu välillä.

Huom. Nykyään en todellakaan harrasta enää yhden yön juttuja (koska seksi ei voi mitenkään olla hyvää tuntemattoman tyypin kanssa kännissä) enkä ole edes Tinderissä. Näin ne asiat muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti