Google-haut

Google-haut

torstai 14. heinäkuuta 2016

Masturbointivinkkejä

Hei.

Tuota noin niin.

Tästä tulee nyt tämmöinen seksipostaus, mutta katoppaköö nyt on kesä ja se tekee ihmisistä kiimaisia.

(äiti älä lue tätä tekstiä äläkä isä myöskään mutta terkkuja kotiin täällä kaikki hyvin)

Selasin tässä yksi päivä internettiä ja siellä tuli vastaan artikkeli, jossa oli kaikkia masturbointivinkkejä. Suurin osa niistä oli semmoisia perusjuttuja, että leiki liukuvoiteen kanssa ja runkkaa peilin edessä. Tehty jo lapsena. Kaikki tehty jo. Ihan nähty.

Mutta oli siellä kyllä yksi semmoinen kiva, että kokeile masturbointia kahdella vibraattorilla. Heti mietin, että miten en ole tämmöistä ennen tajunnut tehdä herranjumala ja kaivoin työvälineeni esiin. Asettelin toisen vibran työmaalle enkä ehtinytkään siinä sitten edes käynnistää toista, kun jo laukesin, että sillä tavalla meni vähän heikosti tämä esitys.

Nyt toivoisinkin, että koska tänne voi kommentoida anonyymisti, niin pliis. Pliis. Kertokaa minulle, mitä te teette. Ihminen tarvitsee virkistystä rutiineihinsa.

Esimerkiksi suihkuhanan alla meikeläinen on istunut lettu levällään koko ikänsä, ja porealtaassa on myös aika kivaa, kun se puhaltaa vettä hyvällä paineella.

Auttakaa nyt taivas varjele ihmisiä!

Ystävällisin terveisin,
Henriikka Rönkkönen
Pelastakaa runkkarit ry:n puheenjohtaja

16 kommenttia:

 1. No, tavallinen suurempi ja pidempi työväline työmaan yläonkaloon ja sellainen sormen kokoinen pieni asfalttipora sitten työmaan yläpuolella aitojen sisällä olevalle pikkukukkulalle.

  VastaaPoista
 2. Hmm, netistä löytyy kyllä vähän rankempia ohjeita. Tuli vaan mieeleen että jos kirjoittaisin niitä tänne luulist ehkä että kyseessä on joku pervo mies....

  VastaaPoista
 3. Voisipa Henriikkakin jakaa tietouttaan enemmänn kerran on kaikem tehnyt ja nähnyt !

  VastaaPoista
 4. Mites eri asennot, onko jo testattu? Pylly pystyyn kontilleen ja dildo sisään takaapäin. Kivaa. Tai seisaalleen. Jännää. Tai osta sellainen lerssi, jonka pohja on imukuppimainen. Lerssi lattialle ja itse päälle ratsastamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imukuppidildo on ajatuksena aivan loistava, mutta eihän se perkele toimi jos koivet ei leviä kuin telinevoimistelijalla. Ensiksi olisi askarreltava miehen lantion korkuinen imukuppidildoteline, muuten ei saa kuin pään sisään.

   Poista
 5. Imukuppidildo toimii myös vaikkapa sopivalle tuolille/jakkaralle asetettuna. Tai kaapinoveen tökättynä. On myös huomionarvoista, että työmaalla on kaksikin onkaloa, joita voi molempia työstää sopivin välinein. Ja se kukkula aitojen välissä tykkää hirmuisesti wand-tyyppisestä hierojasta. Sellaistakin väittävät, että treenaamalla pimppilihaksia painonnostohäspäköillä, voi saada enemmän/parempia orgasmeja ja laukeamisia pystyy sillai niin kuin hallitsemaan. On sitten ihan tikissä työmaalta vaikka muuten vähän lerpattaisi tissi tai roikkuisi massu. Sellaiset fifty shades of grey -kuulat on kokeilussa, niillä saisi nosteltuakin juttuja mut lähdetään siitä, että saa ne pidettyä sisällä samalla kun tekee kaikkea. Vaikka kyykkäilee vähän kotona.

  VastaaPoista
 6. Ihmettelinkin, että annetaaksi miehillekin jotain runkkausohjeita, no ei, se on helppoa: netti auki ja keksikää loput itse... (Y) tuleekohan tuohon nyt pillu vai peukku ? hehe

  VastaaPoista
 7. Mitään omia vinkkejä mulla ei oo nyt jakaa, mut tuli yhtäkkiä mieleen että sä voisit ehkä tykätä sellaisesta viikottaisesta sarjakuvasta kuin Oh Joy Sex Toy, joka löytyy osoitteesta ohjoysextoy.com. Sitä tekevä aviopari käsittelee erilaisia seksiin liittyviä juttuja seksileluarvosteluista seksuaaliterveyteen, yms. Itse tykkään tosi paljon ja paljon oon oppinutkin, kannattaa lukaista! Mistä sitä tietää vaikka sieltä sais myös niitä uusia runkkausideoita.

  VastaaPoista
 8. Kannabista tietenkin. Jos ei ole pilvessä runkannut, niin ei tiijä mistään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan.. Jos ei ole pilvessä runkannut, ei tiedä RUNKKAAMISESTA mitään. Jotain muuta voi tietää.

   Poista
 9. Oon harkinnu imukuppidildoa koska se ois kätevä et olis molemmissa jotain samaa aikaan. Eipä siitä sen enempää. :D aito on aina aito.

  VastaaPoista
 10. Kaulakoru, missä on pieniä muovisia helmiä ja sillä vaan sahaamaan tarpeeksi liukasta aluetta.

  VastaaPoista
 11. Olen kuullut huhua, että kun laittaa jääpalan vaginaan ja antaa sulaa tuntuu kivalta. En ole itse testannut, joten mielelläni kuulisin kokemuksia ;) Varmasti on kokeilemisen arvoinen. Kannattaa vaan mennä kylppäriin, jotta ei kastu joka paikka :D

  VastaaPoista
 12. Laita Henriikka dildo perberiin

  VastaaPoista
 13. Tuu kokeilemaan mun kanssa jotain kivaa uutta, ei tarvi yksin ;)

  VastaaPoista
 14. Oi Henriikka,
  Mielikuvitus poikaystävänä parhautta on tyyny(t). Aseta 2-3 tyynyä mytyssä (taita ne vaikka, että menevät kaksinkerrroin) tukevan sohvan käsinojaa vasten ja hyppää päälle hajareisin ja ala siinä ratsastamaan, paino etuosassa eli että makaat klitsua vasten. Siinä kun ittees kihnutat, niin kyllä irtoo :) Tällä helpolla tekniikalla saan aivan mielettömiä orkkuja ja monta. Tästä samaisesta asennosta lähtee miehenkin kanssa ihan parhaat orgasmit, eli itse päällä ja vedät jalkojasi taakse päin.
  Joskus käytän mukana geishakuulia antaa kivaa lisävärettä ja joskus vähän liukastan pimpsaa liukkarilla. Lystiä on :) takaan sen.

  VastaaPoista