Google-haut

Google-haut

torstai 25. helmikuuta 2016

En ole enää sinkku

Mä en oo enää sinkku! <3 <3 <3

Niiku tavallaan. Tai silleen.

Moikka!




Ps. Laitoin tuonne ylös ikäni suoraan vähän korkeammiksi, koska en jaksa joka vuosi sitä käydä vaihtamassa. Nyt voin ihan huoletta kirjoitella monta vuotta ilman kaikkea semmoista teknistä yläotsikon säätämistä. Olen nero!

maanantai 15. helmikuuta 2016

Ihanaa ystävänpäivää!

Tiedättekö sen tunteen, kun herää ystävänpäivän aamuna aika krapulaisena itse tehdyn dildomunan vierestä, joka hajoaa kahtia aina, kun sen käynnistää?

Minä tiedän!

Se tuntuu ihan kivalta.

En valitettavasti sittenkään rakastunut lauantaina, vaikka kävin monta kertaa miestenvessassa juttelemassa kaikille miehille. No oikeasti menin sinne pissalle, koska ilmiselvästi miehet eivät urinoi, koska vessat ovat aina tyhjiä tai täynnä naisia, koska naiset urisee miestenkin puolesta. Tavoitteeni oli puhua spontaanisti yhdelle miehelle ja hoidin sen alta pois heti ensimmäisellä vessakäynnillä. (en ole kauhean hyvä sinkku, mutta tavoitteet pitää olla realistisia)

Minusta kyllä tuntui, että mies luuli minun puhuvan itsekseni, mutta tavoitteessa ei oltukaan määritelty sitä, että miehen pitää vastata. Ensi kerralla sitten mietin senkin vähän tarkemmin.

"If opportunity doesn’t knock, build a men's bathroom door." -Dalai Lama

Tässä on video, jolla muna näkyy. Jos tämä toimii. Muna ei ainakaan toimi. Tai kyllä se sillä tavalla toimii, että koirani vähän jännittävät sitä, ja minä myös siinä mielessä, että vaginani kuiskasi minulle munan nähtyään: "Älä tuo sitä lähelleni saatanan runkkarihuora tai alan pissata spontaatisti housuihisi." Ja vaginaa pitää kuunnella. Se on välillä vähän temperamenttinen ja aggressiivinen.


keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ei kannata käydä treffeillä

Haluaisin muistuttaa kaikki sinkkuja, että olkaa herran tähden varovaisia tuolla, kun astutte ovesta ulos. Eikä ainakaan kannata astua yhtään enempää kuin siihen oven lähelle.

Muistakaa itsesuojeluvaisto.

maanantai 8. helmikuuta 2016

Aion rakastua ensi lauantaina

Nyt on laitettu hääpuvun helmat ojennukseen, sukkanauha reiteen ja kondomi vaginaan. Olen nimittäin menossa Heurekan rakkausiltaan ensi lauantaina.

Ja minähän en yleensä osallistua rakkausiltamiin, mutta silloin kun osallistun, niin silloin todella osallistun.

Menen sinne 10 syystä.

1. En ole käynyt Heurekassa 20 vuoteen.

2. Silloin 20 vuotta sitten halusin kokeilla semmoista tarraseinää. Puin päälleni tarrapuvun, juoksin seinää kohti, hyppäsin ilmaan ja jäin seinään kiinni - jalat ilmassa. Voin sanoa, että jos minulla olisi ollut pojan vehkeet, niitä ei olisi enää.

3. Haluan päästä hyppimään seinille uudestaan.

4. Tai ainakin koskettelemaan asioita.

5. Ei ole mitään niin siistiä kuin kosketella asioita.

6. Ja ihmetellä, että enpäs tiennyt tätäkään.

7. Ja koska siellä kerrotaan RAKASTUMISEN TIETEESTÄ. Tieteestä! Tiede. Rakkaus. Kun tiedän kaiken, ymmärrän kaiken ja olen valmis analysoimaan rakkauksiani perinpohjaisesti niistäkin näkökulmista, joista en ole vielä tajunnut analysoida.

8. Siellä on anniskelualue.

9. Siellä voi harjoitella iskurepliikkejä.

10. Siellä saa sinkkurannekkeen!

YOLO!

(Yolo is sometimes the best answer. -Dalai Lama)