Google-haut

Google-haut

torstai 2. tammikuuta 2014

Henriikan villit uudenvuodenlupaukset

Moi!

Uusi vuosi tulla tupsahti suoraan niskaan. Se on kiva rituaali tämä uuden vuoden juhliminen. Voi palata menneeseen ja miettiä, että mitä tuli tehtyä. Ja sitten olla silleen, että samat jutut teen ihan varmasti ensi vuonnakin.

Minua, Henriikka Rönkköstä, on vähän niin kuin moitittu huonoksi sinkuksi, koska en pokaile miehiä baarissa tai missään. Panen niitä kyllä, jos ne sattuvat muna ojossa eteen, mutta en varsinaisesti metsästä ketään.

Niin nyt, vuonna 2014, tähän tulee muutos. Alan pokailla miehiä ihan villinä. Ja villi on myös tämä suunnitelma, että miten.

Nyt sen paljastan koko kansalle. DUM DUM DUM...

Alan hymyillä ihan poskettomasti täysin tuntemattomille miehille. Ihan täysin lasken pedon irti nyt. Hampaita näytän kaikille. Varokaa vaan!

Teen sen, vaikka äiti onkin kieltänyt, ettei tuntemattomia miehiä saa katsoa, koska ne voivat villiintyä ja niillä voi alkaa housuissa pullottaa ihan miten sattuu, jos nainen tuijottaa niitä suoraan silmiin. Ja jos naisen katse harhautuu pullotukseen, niin jo lentää sieltä ydinohjus farkkukankaan läpi naisen kasvoille tahi rinnoille. Helminauha koristaa naisen rinnuksia, jos miehelle hymyn vilauttaa. Ja kun selän kääntää, jotain lämmintä tuntuu alaselässä, siellä valuu pakaroita pitkin.

Mutta kaiken tämän uhalla aion alkaa hymyillä. En sano niille mitään, tietenkään. Koska ei tässä nyt kannata mitään kiirettä pitää, tämmöisissä vakavissa asioissa. Kävelen vaan ohi sitten äkkiä. Ja tasa-arvon nimissä hymyilen tietysti naisillekin.

Tein myös uudenvuodenlupauksistani videon, josta - kuten yleensäkin -  tuli juuri sellanen kuin ei pitänyt. Mutta se kuvastaa vaan elämää. Tai oikeastaan se kuvastaa minua. Siitä piti tulla tähtitieteilijä, mutta siitä tulikin runkkari. Hitsinpimpeli!

Kysyn nyt myös itseltäni, että miksi kuvasin nuo välispiikit eilen, uudenvuodenpäivänä. En osaa vastata. Kuvanlaatu ja naaman laatu ovat suoraan kakkosesta, mutta se tuntuu niin kotoisalta, että ei se mitään.

Pus pus!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti