Google-haut

Google-haut

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Footballia


Amerikan valtakunnassa, jossa Enbrica nykyään asustelee, alkoi amerikkalaisen jalkapallon kaksintaistelukausi.

Enbrica oli kuullut pikku lintujen laulavan, että Amerikassa, Bloomingtonin kaupungissa, kaikki nuoret ritarit ja prinsessat ovat ympärikännissä, kun Bloomingtoniin kaupungin, Indianan yliopiston joukkue haastaa vastustajansa.

Koko Bloomingtonin kaupunki täyttyi punapaitaisista ilakoitsijoista, koska punainen on Bloomingtonin kaupungin, Indianan yliopiston ikioma väri.Enbrica, kaikessa urheudessaan, päätti lähteä katsomaan tätä mieletöntä kaksintaistelua, sillä se maksoi viisaille humalaisille filosofinuorukaisille vain viisi oravannahkaa.Jo pikku prinsessasta asti oli Enbricalle hoettu, ettei Enbricasta voisi koskaan tulla vakoojaa ja että Enbrica on koko valtakunnan surkein soluttautuja.

Usein mietti Enbrica näitä kummallisia sanoja toivoen joskus ymmärtävänsä niiden merkityksen.Pienen pieni kaksintaisteluareena, joka sijaitsi vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Enbrican linnasta, otti vastaan oman joukkueensa ja myös vastustajansa sangen erilaisin rituaalein. (Enbrican polkusähköllä toimiva iPhonen värikamera on sysipaska.)Taistelu alkoi eikä Enbrica ymmärtänyt siitä mitään. Sotilaat juoksivat kentällä kaksi askelta eteenpäin ja sitten aivan yhtäkkiä kaikki makasivat toisten päällä ja yleisö hurrasi.

En tiedä, mitä tapahtui ja kumpi voitti, Enbrica ajatteli tyytyväisenä pelin jälkeen, ja yöllä hän näki unta pilvenhattaroista ja auringonpaisteesta.

1 kommentti:

  1. Kivasti jättikalun halaaminen sijoitettu videoon. hurraa!

    VastaaPoista