Google-haut

Google-haut

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Rakkauskirje mielikuvituspoikaystävälle

Nyt, kun vuosi kohta vaihtuu, kirjoitin rakkauskirjeen ihanalle mielikuvituspoikaystävälleni, jonka kanssa ollaan oltu kimpassa jo kohta seitsemän vuotta.

Tässä kirjeeni:

Rakas mielikuvituspoikaystäväni, 

Kiitos, että olet olemassa. 

Kiitos myös, että olet ollut tukenani jälleen tämänkin vuoden ajan. Olet lämmittänyt kehollasi minua kylminä öinä. Vieläkin haistan kuumat tiukat pierusi nenäkarvoissani.

Kiitos, että muistat laskea pöntön reunuksen aina alas, sillä kun se jää ylös, siinä näkyy minun pissaani. Ei kukaan halua nähdä minun pissaani. No ehkä koirani haluaisivat, mutta ne ovatkin vähän outoja. 

Kiitos, että olet niin hellä ja hyvä rakastaja, ja että silloin kerrankin, kun luulin, ettet halua minua enää koskaan, kyse olikin siitä, että patterisi olivat lopussa. Vaihdoin ne ja kyllä taas suristiin yhdessä menemään niin mahtipontisesti, että naapurin kännykänakku latautui, vaikkei se ollut edes seinässä. 

Kiitos, että olet niin hyvä kuuntelija, ja että tulet vessaankin mukaan silloin, kun en voi lopettaa puhumista kakkaamisen ajaksi. 

Kiitos, että olet välillä mies ja välillä nainen. 

Kiitos, että olet pitkä, lyhyt, paksu, hoikka, killikkamahainen, laiheliini, karvainen, karvaton, musta, valkoinen, keltainen, sininen ja vihreäkin joskus. Aika monta kertaa olet ollut Hjallis Harkimo. Kerran olit se yksi Heinolan Kiekon pelaaja 90-luvulta, joka luisteli pylly pystyssä. Minä olin vasta 11-vuotias ja tulin katsomaan pelejä isäni kanssa ainoastaan sen takia, että sain ostaa karkkipussin ja näin pystypyllyn jäällä. Jos peli kävi liian tasaväkiseksi ja taklailevaiseksi, siirryin jäähallista ulos, sillä en koskaan kestänyt sitä jännitystä. Mitäpä jos vastustajahirviö olisi survonut pystypyllyyn mailansa? 

Minusta on ihanaa lähteä vuoteen 2016 sinun kanssasi.

Kiitos. Minä rakastan sinua. 

Rakkaudella, 
Henriikkasi 

--------

Ja tässä mielikuvituspoikaystäväni vastaus:

Moi Henriikka, se on silloin vastustajalle jäähy esim. koukkaamisesta, estämisestä, huitomisesta, poikittaisesta tai korkeesta mailasta. RAKKAUTTA VUOTEEN 2016!
(ja muistakaa, ettei miehet vältsii vastaa viesteihin, jos niissä ei kysy mitään)

2 kommenttia:

  1. :"D Sä oot kyllä päivien /tässä tapauksessa aamujen/ piristys. Ihanaa uutta vuotta sulle, jahka se saapuu :)

    VastaaPoista
  2. Joskus vuosia sitten kaverini valitteli ettei hänen poikaystävänsä tee aloitetta. Vein hänelle sitten pienessä paketissa "Vara Harrin". En koskaan nähnyt kuinka he tulivat keskenään toimeen ja sitä rataa, mutta kun oikea poikaystävä näki minun tuovan kaverini hänen luokseen treffeille "Vara Harri" jouti laatikkoon. En tiedä selvisikö muutosta ja en tiedä onko selvinnyt mukana aviovuoteen vierelle ja lapsilta piilotettavaksi. Sen jälkeen olen yhden jos toisenkin lelun lahjoittanut ja todella toivonut että ihmiseltä löytyisi mielikuvitusta ja halua myös sen lelulaatikon avaamiseen.

    Kaipasin City.fi:ssa sinua. Seuraajasi kun ei ollut veroisesi, enkä ole vieläkään päässyt treffeille kanssasi. Li-----27

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.