Google-haut

Google-haut

maanantai 3. marraskuuta 2014

Virkkuukoukku pillussa ja paljon muutakin tavaraa

Minä luin taas itselleni iltasatuna tärkeää kirjaa Kädellä - Itsetyydytyksen historia (2012).

Tiesittekö, että ennen 1900-lukua naimattomien naisten "hysteriaa" poistettiin lääkärissä hieromalla naisen sukupuolielimiä? Yolo!

Kylläpä olisikin näppärää mennä päivystykseen silleen, että panettaa ihan vitusti eikä työnteosta meinaa tulla mitään, että olisiko lääkäri Holopaiselle aikoja vapaana tänään. Oletko sinkku? Olen. No kyllä sitten, kiireellinen potilas täällä.

Miesten seksilelumarkkinat ovat aikoinaan olleet aika minimaalisia. Lähinnä nainen oli sopiva siihen hommaan. Ilmainen tai maksettu. Myös eläin oli kiva.

Naiset sen sijaan.Voi pojat sentään.

Naiset ovat olleet kautta aikain semmoisia runkkupettereitä, että ovat kyllä keksineet keinoja, millä vaginaa kutitella. Eräs professori esittelee vuonna 1902 ilmestyneessä kirjassaan näitä vekkuleita keksintöjä, joita ovat muun muassa: hiuspinnit, virkkuukoukut, kynät, porkkanat, lankakerät, vahakynttilät, kuusenkävyt, rapeasta sianihrasta valmistetut tekopenikset, hiusvoidepurkit ja juomalasit.

Perus maanantai-ilta. Virkkuukoukku pillussa.

Naisten ratsastusharrastusta on myös katsottu muinoin semisti pahalla silmällä, sillä siinä kun istuu lettu levällään, saattaa jokunen nainen nautiskella keinuvasta liikkeestä vähän enemmän kuin muut. Tietysti myös endorfiinitaso nousee liikunnan myötä, joten sekin saattaa saada naisen kehon kihelmöimään.

---> Roviolle jokainen noita-akka. Saatana.

Itse en ole kiihottunut satulassa istuessani, mutta liikunta noin niin kuin yleensä saa kehon semmoiseen puoliheijariin.

Tajusin vasta taannoin, että ei perkele, minähän masturboin joka ikinen kerta, kun olen käynyt lenkillä. Ainakin melkein. En ole tajunnut asiaa aikaisemmin, vasta nyt sitä aloin miettiä, kun luin tätä kirjaa. Olen kyllä huomannut joskus jumpassa, että loppuvenyttelyn aikoihin jotenkin hymyilyttää silleen vienosti ja kehossa kulkee lievän orgasmin kaltaisia aaltoja. Tekee mieli itkeä ja nauraa samanaikaisesti.

Ilmankos minä sen maratoninkin vetäisin pari vuotta sitten. Palaset alkavat loksahdella kohdalleen.

Naisten seksuaalisuudella on tässä maailmassa niin paljon valtaa ja voimaa, että sitä edelleenkin pelätään. Pelko näkyy joskus kamalan surullisella tavalla. Joskus kuitenkin aika huvittavallakin.

Lelufirma Mattel valmisti Harry Potter -buumin aikoihin tämmöisen luudan, josta löytyy erikoistehoisteina äänet ja värinä.


Luuta ei ehtinyt olla markkinoilla kovin kauaa, sillä huolestuneet vanhemmat ottivat kiireesti yhteyttä lelufirmaan huomattuaan, että erityisesti nuoret tytöt tykästyivät leluun.

YOLO. You go girls!

Valitettavasti lelu poistettiin markkinoilta, mutta jos jollain on ylimääräinen Nimbus 2000 jossain nurkissa lojumassa, niin tänne vaan. Jos tuolla voisi vielä lakaista, niin voi luoja sentään, miten onnellinen olisin.

Ei muuta tänään.

Hyvää yötä senkin runkkarit!



6 kommenttia:

  1. "Hysteria" on myös vuonna 2011 ilmestynyt loistava elokuva aiheesta. Suosittelen lämpimästi, oli meinaan itsellä ainakin naurussa pitämistä kun Hugh Dancyn roolihahmo vatkaa puku päällä ja kädet öljyssä porvarisrouvan alakertaa kuin menossa olisi suuremmankin luokan lääketieteellinen ihmetyö. Arvokasta työtä pakko myöntää, mutta nykykäytäntönä epäilen vahvasti jos itse kävisin jossain paineenpurkuterapiassa missä vehkeet vatkataan oikeen olan takaa että Kela ei välttämättä tätä proseduuria korvaisi. Mikä vääryys.

    VastaaPoista
  2. Me miehet olemme eri arvoisessa asemassa. Vaihtoehtoina tekopillu tai oma käsi. Kannattaa muuten kokeilla masturboida suihkun alla - tulee ihanat kiksit. :D

    VastaaPoista
  3. Olin tulossa kommentoimaan ihan samaa kuin eka Anonyymi. Katsoin leffan pari viikkoa sitten, ja kyllä hymyilytti. Varsinaisestihan leffa kertoo ensimmäisen vibraattorin keksimisestä - mikä toki oli sen tulosta, että Hugh Dancylla puutui käsi siitä sormettamisesta; vastaanotolla kun nimenomaan hoidettiin vain näitä hysteriatapauksia. :D

    Mutta kannattaa ehdottomasti katsoa leffa (ja lopputekstit myös).

    http://www.imdb.com/title/tt1435513/

    VastaaPoista
  4. Tässä yks poiminta yhdestä artikkelista jota luin vähän aikaa sitten: "Treenin jälkeinen hyvä olo kannattaa hyödyntää seksin merkeissä. Erään tutkimuksen mukaan naisten veren virtaus sukupuolielimiin kohosi 169 prosenttia suuremmaksi 20 minuutin pyöräilyn jälkeen. Tämän vuoksi halut ovat huomattavasti korkeammalla."

    Niin onkos mikään ihme että panettaa treenin jälkeen :D

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista! Täytyypä kattoa tuo leffa joku ilta :) Lenkin jälkeen. Yolo! En kyllä ihmettele, että tämmöinen tutkimustulos on saavutettu. Kaikenmoinen liikunta tekee hyvää niin monella eri tasolla. ---> Juoksukengät jalkaan nyt ja ulos tuiskeeseen.

    VastaaPoista
  6. tämä tuli mieleen http://www.iflscience.com/health-and-medicine/why-do-witches-fly-brooms

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.