Google-haut

Google-haut

tiistai 26. syyskuuta 2017

Seksi on kyllä niin kivaa

Nussiminen. Tuo seitsemästä sekunnista useaan tuntiin kestävä akti sisältää enimmäkseen penetraatiota, nuoleskelua, imeskelyä ja suutelemista. Huohotus kaikuu seinillä, hiki valuu noroina pitkin ihoa ja maailma ympäriltä katoaa, kun tämä himon ja kiiman totinen yhdistelmä ottaa paikkansa kahden ihmisen rakastavassa syleilyssä.

Nainen asettuu kontalleen ottamaan vastaan miehen seipään suoraan takaapäin. Ja voi että miltä tuntuukaan, kun mies survaisee melansa sinne, vaginaan. Syvälle. Uudestaan. Ja uudestaan. Ottaa tukasta ja repii.

Peitto tipahtaa lattialle, lakanat kastuvat hiestä, huoneen lämpötila nousee, naapuri laittaa television ääntä kovemmalle, koivu aloittaa kukintansa keskellä talvea ja koira siirtyy sängyn viereen heiluttamaan häntää ja nuolemaan nilkkoja.

Juuri silloin, kun vähintäänkin toinen on ihan, että mä tuun just. Että 15 sekuntia enää.

Niin juuri sillä hetkellä läsähtää kaverin kiveksille vaginapieru.

Ja voi jumalauta, kun ei olla koko suhteen aikana uskallettu pieraista kaverin seurassa. Vessanpönttökin on täytetty kolmella vessapaperirullalla, ettei ruskean tolpan tippuminen veteen kuuluisi pahvisten seinien läpi. Siis jos on ollut _ihan pakko_ ulostaa. Mieluumminhan sitä pidättää koko yhdessäoloajan. Vatsa killottaa loppuviikosta, kun siellä on viiden vuorokauden paskat survoutuneet niin tiukkaan pakettiin, että voisi perustaa sementtifirman.

Ei auta se fakta, että vaginapieru ei haise ja että ilmaahan se vaan on. Koska se jumalauta kuulostaa ihan märältä fartilta, joka tussahtaa ulos löysästä peräreiästä.

Ja mikäli vaginapierun jälkeen miehen kasvoilla on edes sekunnin verran järkyttynyt peura ajovaloissa –look, on naisen pakko sanoa ne sanat.

Että en pierassu.

Sen jälkeen jatketaan aktia eri asennossa. Molemmat tekevät julmetun kovaa ajatustyötä, jotta pierun ääni menisi mielestä pois. Että pystyisi taas rentoutumaan ja nauttimaan. Mutta eihän se mene. Siellä se törisee ja paukkuu.

Ikuisesti.


(Nostin tän vanhan klassikon neljän vuoden takaa tähän etusivulle teidän riemuksi ja ratoksi.)

125 kommenttia:

 1. Vähänkö kuolin nauruun. xD

  VastaaPoista
 2. Vähänkö oli surkea xD

  VastaaPoista
 3. Vittu että repesin totaallisesti kiitos illan nauruista!

  VastaaPoista
 4. Ahaha. Mutta näin miehenä en kyllä enää hätkähdä niitä pätkääkään. Joskus nuorempana ekoja kertoja peiton alla se tietysti hämmästytti.

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa..huippu yö huutonaururepeäminen tuli tästä :D

  VastaaPoista
 6. Sää oot mahtava nainen!! Muistan ekan kerran kun jouduin vaginapierujen kohteeksi. Kaksi ekaa kertaa painettiin villaisella, mutta kolmannella oli jo ihan pakko kysyä MISSÄ MYRSKYÄÄ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha heleveti hyvä :D "missä myrskyää" tota täytyy ruveta käyttämää :P

   Poista
 7. Vähänkö oli surkea xD

  VastaaPoista
 8. Hahah. Mahtava, nauroin! Mutta kyllä se pimppipieruilu helpottaa kun ikää tulee lisää ja molemmat koette ne aivan luonnollisiksi.

  VastaaPoista
 9. Mun vaimon kans pillupieruja tulee miltein aina. Aluks nolotti ja nyt vaa naurattaa.. :)

  VastaaPoista
 10. Aamun naurut, kiitos! :D Nilkkoja nuoleva koira ja sementtifirma, täydellistä.

  VastaaPoista
 11. Olipahan TODELLA huono juttu !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätään viä... Ihan normi juttu !

   Poista
  2. Onks pinna vähä liia tiukil :) löysääs vähä nii hepottaa :D

   Poista
 12. Moikka! Sulla on just tällainen hauska ja aito blogi. Jos vaikka vertaa niihin kimmeltäviin Gloria blog awards- ehdokkaisiin. Ne on kaikki sitä samaa. Että siis laitoin sut omalle Parru tykkää listalleni, tervetuloa katsomaan linkkiä sivuillani! Aion tulla lueskelemaan sun tekstejä tänne toistekin.

  VastaaPoista
 13. Huikea! Nauroin ihan kippurassa ja aamukahvit meni väärään kurkkuun...köh köh :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne pitäis lisätä blogin alkuun VAROITUS! Älä pane suuhun mitään lukemisen aikana :D

   Poista
  2. Älä pane suuhun laukeamisen aikana

   Poista
 14. Taas aivan turhaa itsensä esille tuomista. Etkä varmasti munaa saakkaan, jos kirjottelet jotain turhanpäiväisiä blogeja, paitsi ehkä epätoivoisilta miehiltä, mikä tuskin lisää jo huonoa itsekunnioitusta. Mene ulos, siellä se elämä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu.

   Poista
  2. no helvettiäkös valitat, ei se varmaan siulta oo mittään pois! jos ei kiinnosta ni mee muita blogeja lukemaan, älä tänne tuu aukoo päätä. Kirjota sitten ite parempi blogi, I DARE YOU! Haluisin kyl lukea sen :D ja mitata myös, löytyykö samanlaista huumoria kun tässä.

   Poista
  3. Aina jonkun *unkkarin pitää valittaa :D

   Poista
  4. "Taas aivan turhaa itsensä esille tuomista." Olen samaa mieltä. Olisit voinut hiljaa jos et muuhun kykene kuin turhanpäiväiseen valittamiseen.

   Poista
  5. Oisko ironian-taju täällä mitään. Hyvin naurattava blogiteksti ja keventää lisäksi seksin harrastajille tuttuja aiheita.

   Poista
 15. Upea teksti :) piereskely on luottamuksen osoitus ja tuo rentouden kun voi päästellä rauhassa ilman jännitystä :)
  Suhteen alussa tulisi järjestää paskasessio :D eli kumpikin istuu paskalla toisen nähden..sen jälkeen ei enää salattavaa ole ja pieni pillupaukkukin vaan kiihottaa :) upea teksti :) kiitos!!!!

  VastaaPoista
 16. Moiiiii!!! Kiitos!!! Onpa kivaa!! :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos tästä ! Nyt lähti tän äipän päivä käyntiin kera mojovan naurun ! :D

  VastaaPoista
 18. Vaginapieru on urbaani legenda. Ei sellaisia oikeasti ole olemassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveisin neitsyt

   Poista
  2. :DDDDDDDDDD nauran

   Poista
  3. Terveisin mies

   Poista
  4. Yhdelle anonyymille tiedoksi että kyllä se on olemassa,tietyssä asennossa pääsee ilmaa sisälle yhdynnän aikana ja tulee sitten ulos onneksi kuitenkin melko pian.Syntyy pierua muistuttava ääni :D täytyy kyllä sanoa että on verbaalisuus vailla vertaansa olt kyllä huippu kirjoittaja Henriikka :D

   Poista
  5. Ei vaginapierua ole olemassa.. :D repesin yhtä paljon, kuin blogin hauskuudelle.... :D

   Poista
 19. Kiitos tästä ruokkista piristävästä kirjoituksesta

  VastaaPoista
 20. Aika perseestä.. Paskaa itsensä myymistä ja ala-astelaisiin iskevää huumoria jota en ihan 30 vuotiaalta odottaisi. Mene ulos ettimään sitä kikkeliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko saanu torttua muuta ku jouluna joulutorttua :) torttu mies :) vai onko paha päivä :) jos on niin älä kosta niille jotka ei oo niihin syyllisiä :D jos huumori puuttuu niin elämä on aika kakkaa :D

   Poista
  2. eikö tässä maailmassa saa enää sanoa mielipiteitään? oudoksuttaa tällanen. jos joku ei tykkää ja haluaa sen asian ilmaista kirjoittajalle, niin eikö tämä ole hyvä asia. Vaikka palaute onkin negatiiivista, ei sitä tarvitse ottaa negatiivisesti.
   itseäni ärsytää paljon enemmän tällaiset "tosi hyvä", "hahaha ku naurattaa" ja kaikkien klassikoiden äiti "tykkään" -kommentit. niissä ei ole mitään rakentaaa palautetta... toisin kun tässä torttu miehen kommentissa. hän analysoi tekstin oman mielipiteensä mukaan ja kertoo joskin vähän töksähdellen oman asiansa, josta selviää kirjoittajalle, että ehkä hänen tekstinsä ei ole suuntautunut ihan oikein tai oikealle yleisölle.

   Poista
 21. Loistava kirjotus! :D

  VastaaPoista
 22. Ihan mielettömän hauska ja huippu kirjoitus!!! :D

  VastaaPoista
 23. HEI! LUIN TEKSTISI JA HALUAISIN NYT NÄHDÄ TISSISI. KUINKA TOIMIA?

  VastaaPoista
 24. Hiero sitä munalla.

  VastaaPoista
 25. Ei miehet välitä... Paljon kiinnostavammat jutut mielessä tuossa tilanteessa kuin jotkut epäoleelliset suhinat.

  VastaaPoista
 26. Tää on hyvä :D :D :D

  VastaaPoista
 27. Repesin - verbaalista lahjakkuutta...! Nuorena sekin oli noloa, kun yhteen liimautuneet massut erkanivat päästäen massahtavan moiskauksen. Rellukkavatsoilla tämä ei olisi edes mahdollista... Niin, ja eikös sanota, että joka pieruaan piättelee tällä on muutakin salattavaa ... :-)

  VastaaPoista
 28. voi vitsi miten hassun kiva tyttöapina, varmaan tulis masu ja posket kipeeks nauramisesta sun seurassa <3 pitänee olla tarkkana jos vaikka stadikalla, urheilutalolla tai lenkillä tulee vastaan pierevä blondi :)

  VastaaPoista
 29. kiitos,hyvä että uskallat puhua aiheesta,kyllä sitä uudessa suhteessa vähän nolostuu ensin,mutta sen jälkeen se on ihan luonnollista.aikaisemmissa suhteissani kakkalla käynti oli toisen nähden tabu,mut nyt sekin ihan luonnollista.tuntuu,että vihdoin löytynyt se oikea.

  VastaaPoista
 30. Ompa kivoja kommentteja,,,eli vähä noviiseja,,vaginapieru on iha normi juttu,,ei mitään kummallista,,ne jotka sitä epäilee niin kannattais hieman hakee kokemusta...terv. mummo maalta ;)

  VastaaPoista
 31. Vaikea ymmärtää nega-kommentteja näin ensikertalaisena kirjoituksillesi. Kenties Se ottaa jollain itsetunnon päälle, etteivät saa seksiä ja et sulla on varaa kieltäytyä. :D Ihan hauska, antaisin Tän perusteella ;)

  VastaaPoista
 32. Voi jestas päivän naurut :''D

  VastaaPoista
 33. Itse ainakin kiihotun ruumiineritteistä ja pieruista. Olette outoja.

  VastaaPoista
 34. Kaada sula voi munan päälle, oli niin mukahauska väkisinmaattu juttu

  VastaaPoista
 35. Tuu meille niin voit päivittää tota vuosilukua 1856. Oon aina tykännykki vähän vanhemmista naisista :)

  VastaaPoista
 36. Kokoajanhan se pimppi rutisee kun sitä pumppaa sopivista asennoista. Ja peräaukon kanssa on sama. Väkisinhän niihin ilmaa menee. Ei se ainakaan minua ole koskaan häirinnyt, survotaan enemmän ilmaa sitten vaan jotta raikaa kunnolla. Onneksi itse ei ole tarvinnut ujostella kehon ääniä tai vessakäyntejä koskaan suhteissani. Uskon kyllä, että silloin on arki kiusallisia tilanteita pullollaan.

  VastaaPoista
 37. Mitä. Kukaan ei puhu kunnon poskeenotosta mitään

  VastaaPoista
 38. Niiin ja pimppipierutkin johtuu vaan siitä että mies päästää/on päästänyt liikaa ilmaa väliin työntöjen välissä

  VastaaPoista
 39. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 40. Kannattaa varmaa vitusti nussia niin että käyttää kullia pihalla jokatyönnön yhteydessä

  VastaaPoista
 41. Ei hyvää päivää että sain päivän naurut!! XD

  VastaaPoista
 42. Onko maailman parasta, että vaginapierusta tämmönen iloinen metakka? On! Kaikki pierut kunniaan! <3

  VastaaPoista
 43. ja taas halkes perse

  VastaaPoista
 44. tää on ihan mahtava! :D kiitokset tästä! muutenkin blogisi on aivan ihana, oli pakko ryhtyä seuraamaan :D

  VastaaPoista
 45. hahahahha.....voi juma miten hyvä teksti. Tätä täytyy seurata.....

  VastaaPoista
 46. Siis ihan uskomattoman hyvää kynäilyä - siis todella xD
  En muista milloin olisin viimeksi revennyt näin antaumuksella, hienosti kuvailtuja yksityiskohtia ja tarina tempaisi mukaansa heti ensimmäisestä virkkeestä lähtien. Uskaltaisin jopa verrata juoppohullun päiväkirjan ensimmäisiin teoksiin.

  Ei mitään kuivaa paskaa vaan aidosti hauskaa ja viihdyttävää. Sinussa on selvästikin kirjailija-ainesta!
  Tuon tekstin perusteella ostaisin kirjasi heti.

  Sami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sami oon samaa mieltä minäkin ostaisin kyllä jos kirja tulis.On kyllä aivan käsittämätöntä tekstiä :) päivä parani heti enemmän ku puolella :D KIITOS Henriikan :)

   Poista
 47. vaginapieru on pienimunasten ja löysien pillujen ongelma:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten ole :D

   Poista
  2. Ei tod. ole voin kyllä sen sanoa :D

   Poista
  3. Pimppipieruja voi jopa harjoitella ja tehdä siitä huvia esim uima-altaassa kun omaa tiukat lantionpohjalihakset! Et on just muuten tiukkapimpeillä yleisempää! :)

   Poista
  4. Heh ei kyllä ole :,,D

   Poista
 48. Tämä oli aivan mahtava blogi!!! :)

  VastaaPoista
 49. onpa väsynyttä paskaa. oikeasti. kone kiinni ja ulos.

  VastaaPoista
 50. Komppaan 20.34 vastanneeseen, olen ymmärtänyt, että vaginapierun aiheuttaa juuri miehen väärä asenne/asento...

  VastaaPoista
 51. Täyttä paskaa ja pierua koko juttu. Voiko joku ~30 vuotias oikeasti kirjoittaa tällästä?
  Että joku mies jäis tuijottaan vaginapierun jälkeen ja naisen pitäis selittää sitten että mistä oli kyse ja..

  Siihen tarinaan kun vielä lisätään nää ettei uskalla paskoa eikä pierrä kumppanin läsnäollessa niin aletaan olla kyllä paskatunkion pohjalla.. Mutta jos tälläsillä blogeilla nyt sitten saa lukijoita, mainostuloja, mainetta ja kaikkea niin onneks olkoon vaan..
  Itsensä voinee häpäistä helpommallakin ja tienata paremmin. Mutta lapsokaiset jotka näitä lukee, ehkä valistuu että esim vaginapierut ei oikeasti kiinnosta yhtään ketään, ja vain joku neitsyturpo voinee luulla oikeaksi pieruksi josko silläkään olis mitään helvetin väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyy...jätä lukematta seuraavalla kerralla. :)

   Poista
  2. komppaan kyllä tuota että "vaginapierut ei oikeasti kiinnosta yhtään ketään, ja vain joku neitsyturpo voinee luulla oikeaksi pieruksi josko " koska oikeasti vain idiootti ei tiedä tuota ja tietää myös syyn miksi se tulee ja kuka sen aiheuttaa.. niin miksi helvetissä nainen anteeksi pyytää sitä että mies tietäen sen aiheuttaa.. ihme touhua

   Poista
 52. Heh, oot ihan loistava! :D aion kyllä jatkaa lukemista vastaisuudessakin :)

  VastaaPoista
 53. Vau... en tiennyt että ihmiset ei tienny pimppipierusta ja ettei siihen tarvitse kiinnittää mitään huomiota mutta kiva että sain nauraa :)

  VastaaPoista
 54. Olet paras

  terv. ihastunut poika

  VastaaPoista
 55. Hyvä blogi! Hyvä tarina, kirjotit kyllä niin todentuntuista hekumaa että jäi vaan vähän harmittamaan kun lopetit sen. Mut silti vitun hyvä! :)

  Näin miehenä ainakaan itseäni ei kyllä eriskummalliset äänet vaginasta haittaa erityisemmin, tyttöystävääni vähän nolottaa ja hänen kauttaan vasta olen tutustunut tähän ilmiöön että naisia saattaa hävettää sellainen paljonkin (jopa ylitsepääsemättömästi, eli kun turahtaa niin hommat loppuu siihen).

  Ja onhan se nyt harmillista, koska ainakin miehenä mielleyhtymä siitä äänestä on, että on sohinut oikein ja syvälle kun alkaa noin käymään ilman että nainen sille mitään voi. Ahdistumisen sijaan pitäisi asiasta vain puhua sen verran ettei se ahdista kumpaakaan enää ja molemmat voivat yhdessä alkaa jopa nauramaan niille hassuille äänille kesken panemisen (näin meillä nykyään, onneksi) ja äänet melkein kannustavat jatkamaan. Ja ai että kun kun se törisee välillä niin kovaa, mutta huutaminen lopulta peittää senkin kunnes koittaa hiljaisuus ja huohotus.

  Joku kommentoi, että älä kirjota blogeja vaan lähe ulos "siellä se elämä on" - etköhän pysty tehdä molemmat, vaikutat olevan hyvä molemmissa. Piristit päivääni tosi paljon, kiitos siitä. En yleensä lue blogeja, vaikka olen kiinostunut asioista joita valtaosa blogeista käsittelee, mutta ensimmäistä nyt tuli semmonen olo että voisin alkaa seuraamaan kun on niin hyvä kirjotus tyyli.

  KUITTI JA KIITOS! KAIKKEA HYVÄÄ! :)

  VastaaPoista
 56. Olipas hyvin kirjoitettu!

  VastaaPoista
 57. Naureskelin vähän ja mietin että hyvä kun jollain asennetta kirjoittaa niin kun haluaa.. Enemmän nauroin näille urpoille jotka viitsii nähdä vaivaa lukea ja sitten valittaa kun on paskaa!! Mikä porukkaa vaivaa ?? Ei näitä tarvitse lukea jos ahdistaa... Saatikka nähdä vaivaa kommentoida jotain ala-arvosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaa :) kumma että tullaan tänne anonyyminä ja sillon on kyllä munaa haukkua ja olla törkeä.Mitenkäs menis kasvotusten :D osa on kyllä huumorintajutonta tai onhan sitä erilaistaki huumoritajua joooo.Itse olisin jo alkuun lopettanut lukemisen kun huomaan että ei jaksa tällaista.Meinaatko että naureskelit vaan,minä ainaki repesin :D toivotaan että naapuri luulee että minulla on joku vieras kylässä tai että olin puhelimessa :D

   Poista
 58. Päivän huutonaurut, iso kiitos sinulle! :D

  VastaaPoista
 59. Ihan normaalia se vaginapiereskely on. Toisia ei voi panna kuin takaapäin,juuri piereskelyn takia.

  VastaaPoista
 60. Paras blogi kirjoitus ikinä!

  VastaaPoista
 61. Vaginapierut on parhautta :D

  VastaaPoista
 62. miksi naiset luulevat, että sillä ois jotain väliä?

  VastaaPoista
 63. Pimpipieru paras pieru! sehän vaan kiihottaa

  VastaaPoista
 64. En ota kantaa mihinkään pieruun enkä muuhunkaan aktiviteettiin, sen sijaan iloitsen ja olen innostunut tavastasi ja taidostasi tehdä arjesta huumoria sekä uskallusta rikkoa hieman normeja :)

  VastaaPoista
 65. Ihan hillitön myötähäpeä iski. :D Ihan parasta mitä oon lukenut pitkään aikaan! :D Luen uudestaan.

  VastaaPoista
 66. reps reps kops kops hyvät naurut

  VastaaPoista
 67. Hitsi ku hyvä! :D Jatka samaa linjaa.
  Tosikot voi mennä lukemaan vaikka jotain huumorintajutonta, mahdollisimman kuivaa tekstiä.

  VastaaPoista
 68. helvetin hyvä juttu

  VastaaPoista
 69. Luin tämän tänään jo kerran työpaikalla ja oli pakko lukea uudestaan, ja nauroin vielä enemmän. x'D
  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  VastaaPoista
 70. Ihan paras!! Naurun tyrskähdykset pääsi ulos jo ennen ensimmäistä kappalejakoa = D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan: ensimmäin lause sen jälkeen.

   Poista
 71. Mutta jos blogeja kirjoittaa ja niihin saa kommentoida ,niin eikö niihin saa koskaan antaa myös negatiivista palautettakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos antaa "rakentavaa palautetta" onks TÄÄ ON IHA PASKA rakentavaa? miten siitä voi kehittää? Olisko esim järkevää laittaa jotain perusteluja? TÄÄ ON IHA PASKA okei en sit kirjota enää. Tosi kehittävää. Tyyppi kehittyy iha helvetisti, ku joku sanoo että teetpä paskaa työtä. hurraa, kun laitoit sitä kuuluisaa negatiivista eli suomeksi "kehittävää palautetta." Porukka joka haukkuu ei yleensä halua että kirjoittaja kehittyy vaan kateellisina mollaavat, että toinen lopettaisi, ettei tarttisi sitten enää kadehtia. Rakentava palaute on sellaista, että annetaan toiselle niitä kehittymisen aineksia. Aina kaikki paskanjauhajat piiloutuu "rakentavan" palautteen taakse. LOL.

   Poista
 72. Itseä ei ainakaan kyseinen juttu häiritse koska mieshän sen äänen myös aiheuttaa yhdessä naisen kanssa. ja jos kaveri ei pimppipierua tiedä niin huhhu...

  VastaaPoista
 73. Voi ny virtuaaliyliopistosta minkä luin. Itseni tuntien mieleen nousee koko loppuviikon katkelmia tästä ja naamalle samalla kertaa se naurua pidättelevän person hymy

  VastaaPoista
 74. Siis*vittu muuttui virtuaaliyliopistoksi. Ja pervo persoksi

  VastaaPoista
 75. Pillupieru, tai edes ajatus siitä, on naisten "melty-man" :)
  Oli hyvä. Niin hyvä.

  VastaaPoista
 76. joistain asennoista tulee helpommin 'pimppipieruja'. esim nainen päällä, ni ei tuu.

  VastaaPoista
 77. hassunhauska mimmi!

  VastaaPoista
 78. Kiitos aamun nauruista ! Juuri näin !

  VastaaPoista
 79. jos ei cunt farttia tule nii eihä sitä ees lasketa nussimiseksi! :D

  VastaaPoista
 80. Nauroin, mutten ymmärrä kenellä näin käy.. Miehenä voin sanoa että ei häiritse tippakaan, kunhan pääsee jörskimään. :ASD:ASD

  VastaaPoista
 81. Tuossa tilanteessa kuuluu todeta että "Vittu soikoon!"

  VastaaPoista
 82. Siinä sulle sinkkumiehen blogi

  http://www.simplesite.com/builder/pages/preview3.aspx?pageid=413811161&url=http%3a%2f%2fmysteryman.simplesite.com%2f413811161&return=%2fbuilder%2fpages%2feditpagecontent.aspx%3fpageid%3d413811161&previewtype=Default

  VastaaPoista
 83. Hieman keräsi katseita, kun yritin töissä (hiljainen toimisto) peittää nauruani yskimällä.

  VastaaPoista
 84. Tuo nussimisen kuvaus sai melkein aikaan erektion. Melkein

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa proosaa lukee aina mielellään. Empiirinen aines on todella omaa luokkaansa!

   Poista
 85. Kiitos vaan postauksen nostamisesta. Viime yönä tätä mietin, kun oltiin uuden panokaverin kanssa pantu menemään koko ilta, mentiin nukkumaan ja vaginaan pakkautunut ilma pääsi ulos vasta siinä vaiheessa, kun molemmat on jo kiusallisesti puoli unessa. Ei siinä muutaman töräyksen jälkeen viitsi sitten olla, että heh heh vaginasta se vaan tuli. Kaksi tuntia makasin miettimässä keskellä yötä, että ei saatanan saatana.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.