Google-haut

Google-haut

maanantai 6. lokakuuta 2014

Seksiääntelyä - ja homma toimii

Tämä blogaus käsittelee seksiääntelyä. Se nimittäin tuppaa toistamaan tiettyä rutiinia.
-----

”Tykkään olla saatanan riivaama” – Henriikka 30 v. (nimi muutettu)
 
Tapaus tunnetaan miesten keskuudessa nimellä: ”Tapanko sikaa vai lammasta?"

Siis.

Henriikka ääntelee seksin aikana niin saatanan kovaa, että mies joutuu tunkemaan untuvatäkin korviinsa, kokonaan.

Henriikan seksiääntelyllä on kaksi motiivia.

Ensinnäkin Henriikka ilmoittaa aah aah ahaalla sekä kumppanilleen että naapureille, että vittu kun tuntuu hyvälle. Voi olla, ettei oikeasti tunnu välttämättä miltään, mutta Henriikka ilmoittaa, että jos tuntuisi hyvälle, niin näin hyvälle tuntuisi.

Toinen Henriikan kiljumismotiiveista on saada mies nauttimaan enemmän.

Tuloksena tästä: Kaikki vaivaantuvat.

Mies luulee, ettei hänen työntörytminsä riitä ja alkaa hätäpäissään lykkiä kovempaa, jotta olisi osa samaa epämääräistä pornorääkymisgenreä. Mies hakkaa pallejaan verille Henriikan pakaroita vasten, nyt himonussitaan. Perkele! Paniikissa mies tunkee vielä nyrkin kyynärää myöten pikku Herniikan pikku perseeseen, kun luulee, että nyt pitää vetää jotenkin överiksi kaikki ja apua.

Henriikka rääkii vielä kovempaa, koska luulee, että mies innostui nyt ihan tosissaan.

Akti loppuu, hiljaisuus valtaa koko korttelin ja molemmat luulevat tyydyttäneensä toisiaan IHAN SIKANA. Naapurin mummosta on tullut kuuro.


”Naisten hommaa saatana”– Erkki 33 v. (ikä valehdeltu)
 
”Kirjastosetä. Tai hautajaiset”, toteavat naiset ykskantaan.

Kyseessä on Erkin pravuuriääntely nimeltä ”hengittämättä koko akti”. Erkistä ei kuulu pihahdustakaan, ei edes ähkimistä. Myöskään Erkin kasvoilta ei voi lukea nautinnosta mitään, sillä naama on turvallisesti peruslukemilla koko aktin ajan.

Erkin alitajuntainen motto ”Minä en näytä tunteitani” siirtyy seksiin. Naisen huohotuksen lisäksi huoneessa kaikuu vain vaginan lotina ja sängyn natina. Kukaan ei voisi arvata, että siellä on myös mies.

Naisella ei ole missään vaiheessa mitään hajua, nauttiiko Erkki vai ei. Erkki taas ajattelee, että mitä sitä tässä turhaan ähkimään ja sanomaan mitään. Sanon sitten, jos jokin on vialla. Tai en sano. Jos sanon, en saa varmaan enää ikinä.

Kukaan eikä mikään saa Erkkiä edes huoahtamaan tai jos saa, se ei ole nainen vaan muiston häivähdys Erkin mielessä siitä hetkestä, kun Granlund ilmaveivasi. Nainen lutkuttaa munaa ja miettii mielessään, että tekeekö jotain väärin, koska mies on ihan hiljaa.

”Muna”, ajattelee Erkki ja tuijottaa naista maanisdepressiivisesti silmiin.

Myöskin yhdynnän aikana voi Erkin hiljaisuus näkyä harmillisella tavalla: Nainen huomaa Erkin lauenneen vasta, kun työnnöt loppuvat, ja Erkki vetäytyy onnellisena selälleen makaamaan.

Naista jää vaivaamaan tämmöinen hiljaisuus, joten se päättää ensi kerralla näyttää mallia ja huutaa kuin saatanan riivaama.

-----

Namaste. Ympyrä sulkeutuu. Naapurin mummo saa kuulolaitteen, jota se ei uskalla pitää päällä.

Ps. Löysin kauniin lausahduksen Suomalaisesta seksisanakirjasta: Ei tartte olla kaunis katella mutta kuhan sillä on kyrvänmielune vittu.

Kyrvänmieluinen. Ai että. <3 Kivaa viikkoa kaikille!

26 kommenttia:

 1. hahhah niin tuttua!!

  VastaaPoista
 2. Olipa ajankohtainen, juuri oon mummona pari iltaa kuunnellut uuden naapurin teurastoshuutonussimista

  Henriikan blogi on paras ja pelastaa aina päivän ! :) Hurraa!

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin enempi siitä ekasta versiosta. Se näkyy syötteenlukijassa mut ei enää täällä.
  Osaatsä likka hienosti kirjottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä vahingossa painoin jotain namiskaa ja se julkas sen :D se oli kyl ihan sama melkein ku tää mut halusin vähän runkata sitä siistimmäks.

   Poista
 4. Nauroin niin, että lensi räkä nenästä. Kiitos.

  VastaaPoista
 5. Luin tämän tänä aamuna väsyneenä bussissa kun olin menossa luennolle. Nauroin ääneen. Bussikuski katto kieroon, mutta eipä tuo haitannut! Oot ihan mahtava, jäin koukkuun. :-) Kiitos aamu ni piristyksestä! Jään odottamaan uusia piristysruiskeita.

  VastaaPoista
 6. Aivan loistavaa tekstiä, puhut asiat ainakin suoraan. Luin just putkee sun kirjotukset tuonne vuoteen 2012 asti:) Yllättävän hyvi pysty joihinki asioihi samaistumaa ja kokemaan sympatiaa vaikka mies olenki. Vissii tehny mullekki tehtävänsä tää kohta 4v sinkkuna;D
  Terv. Teemu E

  VastaaPoista
 7. Onneksi sulla on koiria...
  https://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/nx/gh3/y6lr/336227/1498001509.jpg

  VastaaPoista
 8. Tää blogi on juuri sitä mitä nykyaikana kaivataan kaiken sen "hei kato mitä mulla oli tänään päällä" tai "näin rikas mä oon kun ostin tällasen"-shaibablogien rinnalle! Järkyttävän hauskaa luettavaa! Kiitos Henriikka, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 9. Hahahaa! Aivan loistava :D

  VastaaPoista
 10. voi naapuriparat ku mie räkätän täällä sun jutuille :D

  VastaaPoista
 11. Jep, tuo Erkki- tyyppi on tuttua! Onneks ei nykyisessä naiskentelussa!! :D

  VastaaPoista
 12. Tämäpä oli hyvä lukea pienessä kämpässä jossa lapsi nukkuu viereisessä huoneessa, yritä tässä sitten hirnua hiljakseen :D

  VastaaPoista
 13. Niin, kyllä miehen pitää olla sillai sotilaallisesti hiljaa. Mulla noi naapurit panee silleen viisii, että nainen läähättää ja huohottaa kuin kiimainen karjalauma, ja sänky natisee.. Lopussa kuuluu semmosta ihmeen paukutusta, biits mii? Miehestä ei kuulu koskaan mitään. Ei edes kiroilua. Ihme homma.

  VastaaPoista
 14. Hahaha :D Mäkin oon paneskellu Erkin kanssa, toivotona.

  VastaaPoista
 15. Mun "Erkki" haukoi henkeään kliimaksin hetkellä kuin kala kuivalla maalla. Ääntäkään hän ei - tietystikään - päästänyt.

  VastaaPoista
 16. Mitä mieltä naiset ovat hymyilystä tai nauramisesta aktin aikana?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.