Google-haut

Google-haut

torstai 20. marraskuuta 2014

Olen käynyt ihan hirveästi treffeillä!

Tämä teksti on KML eli Kirjoitettu Miehen Luvalla.

No niin. Elikkäs, olen käynyt ihan hirveästi treffeillä!

No yhdillä treffeillä olen käynyt. Mutta se oli kamalan kivaa, koska en juurikaan käy semmoisilla. Jotenkin ihan villiinnyin ja suostuin pyyntöön. Ei jännittänyt yhtään.

Yleisesti ottaen miehet, joiden kanssa tsättäilen soidinmenot mielessä, heittävät alle viiden minuutin keskustelun jälkeen tiskiin munansa.

Ensin siitä kerrotaan, että se jöpöttää pöksyissä. Jos ei juuri silloin jöpötä, niin muistetaan kuitenkin mainita, että kyllä se siellä on joskus jöpöttänyt. Että muna on pystyssä tarpeen vaatiessa ja ilman tarvettakin.

Sitten kerrotaan, että munan näkee ilman suurennuslasia. Jotenkin muka vaivihkaa se mainitaan. Että siellä jöpöttää ja sen kyllä huomaa ihan, vaikka olisi huonompikin näkö.

Tämä Mies ei onneksi munastaan puhunut. No yhdessä lauseessa vähän puhui, mutta sen vähän annoin anteeksi ja olin silleen, että tätä ne miehet jostain syystä tekevät, vaikka naisia ei munaskuukkelit kiinnosta vaan enemmänkin se, että onko hyvä tyyppi vai ei.

Pelasimme biljardia ja minä hävisin ja ei se mitään. Sitten sanoin, että tykkään seksistä tosi paljon, mutta nyt en aio ensimmäisillä treffeillä panna sinua, koska kiima ei ehdi nostaa päätään, kun ei tunne toista yhtään. Mitään sen syvällisempiä sääntöjä en noudata, fiiliksen mukaan menen.

Mies sanoi, että se on ok.

Sitten olimme lähdössä ja halusin vähän kosketusta, lämpöä ja rakkautta, joten sanoin miehelle, että saat puristella minun peppuani hetken, koska se tuntuu niin kivalle.

Mies puristeli innostuneena. Tämän seurauksen minulla tuntui pimpissä semmoinen pieni hento lämmin aalto. Ei mitään mullistavaa.

Mies sen sijaan yritti puristelun jälkeen pukea huppariaan ylleen nurinpäin ja sitten, kun vihdoin sai sen oikeinpäin päälle, ei useista yrityksistä huolimatta saanut sen vetoketjua kiinni.

Semmoinen vaikutus on pepun puristelulla miehiin.

Siksi minä niistä niin tykkään.

17 kommenttia:

 1. Tykkään puristella peppuja. Ja kyllä sunkin pinppiin tulis kuumia väreitä kun oon niin hyvä siinä, ei mun munassakaan mitään moittimista oo. Päin vastoin, se on iso!

  VastaaPoista
 2. Ja heti tuli elävän elämän esimerkki :D

  VastaaPoista
 3. Alkuun lukiessa mä toivoin että tää ois ollu kertomus treffeistä Farangissa, kuinka uljas prinssi tarjosi illan, saattoi kotiovelle ja hyvästeli poskisuudelmin. Illan keskusteluaiheina rakkaus, haaveet, unelmat. Punaviinin pieni puna poskilla ja lämpö kehossa.
  Mutta sitten olikin huppari ja pepun puristelua. Sanattomaksi vetää.

  VastaaPoista
 4. Kaksi tyhmää siinä on vain kohdanneet. Mies oli ehkä vähemmän tyhmä, kun sentään häkeltyi.. Enemmän ihmisten ilmoille sieltä asunnoista ja oikeita käytöstapoja opettelemaan..

  VastaaPoista
 5. Jos se ja sen puute muodostuu, noinkin tärkeäksi asiaksi, on elämässä jokin vinksallaan. Oikeille treffeille lähtee ja sössii nekin mökkihöperyyksissään.. Kannattaa tehdä muutakin, kuin tutkiskella itseään. Ei täällä tarvii mitään roolia vetää.. saa elää :)

  VastaaPoista
 6. Iik miten ihanaa! Peppu ja huppari ja kaikki! Tahtoo kuulla lisää! <3

  VastaaPoista
 7. Viimeiseen lauseeseen asti olisi voinut kuvitella jotain ihan muuta kuin että pitää miehistä. Sen jälkeenkin on vähän vaikeaa uskoa. Seksistä niiden kanssa varmaankin pitää. Varoitusmerkkejä sinkoilee miehille enenmmän kuin keskiverto naiselle chat rouletissa.

  VastaaPoista
 8. heheheee just hyvä!

  VastaaPoista
 9. Miehet saa munan pystyyn ilman seksuaalista kiihokettakin. Ei siihen tarvitse edes nähdä naista alasti tai vaatteet päällä.

  VastaaPoista
 10. kuules enbrica. elä kuuntele noita. ihanaa että oot löytäny treffiseuraa ja lähteny pelottomana kokeilemaan mitä tuleman pitää! tsemppiä ja ihania pyllyn puristelu hetkiä, t. neiti 21 vee

  VastaaPoista
 11. Millä palstoilla sä sit oot chateissä, jos saat noin suoria ehdotuksia heti alkuun? Tosin itsekkin ihmettelen välillä, eikö useimmilla miehillä oo mitään käytöstapoja.

  VastaaPoista
 12. Siis mitä helvettiä. Mua on petetty! Kukaan ei oo kertonu mulle, että tsätissä pitää lerpauttaa lerssi tiskiin! No kai mäkin sitten kannan kyrpäni kekoon. Ja iso on kuten huomaat :D

  ( _)_________________________
  |___________________________|....
  ( )

  Terkkuja Rönkköselle. Tää viesti on sit kai niitä munapieruja ku aivot heiluu jossain jalkojen välissä

  PS. ei tullu hyvä kuva ku tää ei anna laittaa välilyöntejä ennen merkkejä vaan ne häipyy johonkin bittiavaruuteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja toinen pallikin näköjään kutistu samasta syystä. No, eihän ne ihan identtisiä kai pitäis ollakaan...

   Poista
 13. Olen homo.

  - Habazi (homo)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.