Google-haut

Google-haut

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Missään ei ole mitään järkeä

Joku kysyi joskus, että olenko oikeasti näin ihana.

En ole.

Nyt tulee aitoja tunnelmia täältä "Pysy kaukana Rönkkösen akasta" -maasta. Tänään alkoi menkat ja voi muna sentään, että voi vittu.

Siteeraan itseäni:

"Viikko 1. Kuukautiset tulevat. Taas. Joka vitun kuukausi. Verta ryöppyää, tussu turpoaa, maha pömpöttää, ahdistaa, sattuu, särkee, pierettää."

Olen istua kököttänyt tässä koneella tukka pystyssä nyt tunnin tekemättä mitään. Aamulla itkin, koska aamupalaksi tarkoitetuissa mustikoissa oli homehiutaleita. Koiratkaan eivät halunneet syödä niitä, vaikka yleensä syövätkin kaikkea mahdollista elävää ja kuollutta. Ne katsoivat minua silleen, että tunge kuule akka nää mustikat vaikka sun perseesees, ja anna meille noi sun leivät.

Minua panetti pari kuukautta putkeen niin sairaalloisen paljon, että tässä on nyt sitten se kosto. Hirveät kuukautishöyryt. On semmoinen olo, että tekisi mieli syödä sementtiä ja hypätä merenpohjaan. Mutta epäonnistuisin siinäkin varmasti jotenkin, niin turha yrittää mitään.

Yritin pistää tänne blogiin niitä "tykkää ja jaa" -nappeja. Jotakin koodeja pistin tänne tekstiin, mutta ei niitä tänne kuulu laittaa, kun mitään ei näkynyt missään. Yhtäkään nappulaa ei ollut missään. Koodeja. Tyyperiä koodeja. Minkä takia kaiken pitää olla koodeja? Miksei voi olla normaaleita asioita?

Tukkakin on pystyssä aina. Aina pystyssä eikä mitään muuta. Ja sitten jos ei ole pystyssä, niin on lytyssä.

Ja entäs alushousut. Kaikki "kuukautisalushousut" on rumia, koska ne on vanhoja ja rikkinäisiä ja kulahtaneita öklöttäviä alushousuja.

Mutta ei niitä kukaan ole näkemässäkään, että ei huolta. Kukaan ei ole koskaan näkemässä mitään. No koirat sentään tuijottaa, kun istun pöntöllä.

Nytkin haisee koiranpieru. Miksi sen pitää juuri nyt haista tässä näin? Mitä varten pierun pitää ylipäätään haista? Mitä järkeä siinä on?

Mitä järkeä on missään?

12 kommenttia:

 1. Ja sellaistakin vielä, että jos täällä blogissa näyttää olevan tyhjiä valkoisia kohtia, niin niissä pitäisi olla mainoksia, mutta ne ei näy, koska sisältö on muka sellaista, ettei voi näyttää. Typeriä valkoisia kohtia.

  VastaaPoista
 2. Katoin, että tänne on tullu kommentti, mutta sehän olikin toi mun oma. Minkä takia ihminen unohtaa kaiken, mitä se tekee? Mitä järkeä siinäkään on?

  VastaaPoista
 3. Tiiätkö mikä mua kyrsii? No se kun ei oo ihan varma millon menkat on tulossa seuraavan kerran ja sit on vaikka koulussa luennolla ja tuntee että nytpä valahti jotain pöksyyn. Sit koko lopputunnin miettii että jääköhän penkkiin punanen läntti sit kun siitä nousee ja pitää ehkä vähän vitkutella ettei kukaan nää. Sit menee vessaan ja ei siellä mitään oo, pimppi vaan vähän kiusas, heitti huulta. Se kyrsii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen tuskasi! :D Ja se ku on menkat ja siteet unohtuu kotiin ja koulussa tulee niagaran putous...

   Poista
  2. Joo tää on pahinta! Niin perseestä.

   Poista
  3. Saatikka sitten kun ne jotenkin onnistuivat aina alkamaan koeviikolla, kokeen aikana. Ja noin kahden tunnin kuluttua ensimmäisestä varoituksesta, eli juuri kun aikoo yrittää lounaan syömistä, alkaa kivun vuoksi oksettaa. En ole varma miten, mutta ne onnituivat tekemään tuon melkein joka koeviikolla vaikka kokeet olivat kuuden viikon välein... Onneksi se oli lukiossa, ja nyt kun on neljännesvuosisata lasissa ei enää okseta. Paitsi joskus.

   Poista
 4. Nämä sun avautumiset on just sitä mikä tekee susta ihanan. Ihmisen. T: alkuperäinen kysyjä.

  VastaaPoista
 5. "Kuukautiset tulevat. Taas. Joka vitun kuukausi. Verta ryöppyää, tussu turpoaa, maha pömpöttää, ahdistaa, sattuu, särkee, pierettää". eipä sitä voi paremmin sanoa. Onpa juuri samanlainen fiilis ollut jo pari päivää. Plus alkoivat nämä menkat juuri kun poikaystävä oli luvannut että tänään pannaan. Ja yleensä pihtaa. Mutta eipä se olisi varmaan oikeasti silloinkaan pannut. Voimia meille pömppömahoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mies haluaa tasan silloin, kun on rättipäivät, jolloin lemmiskely on luonnollisesti off-limits. Se aina havahtuu pari päivää ennen menkkoja tai niiden jälkeen, että perkele, sitähän vois lemmiskellä.

   Poista
 6. Eksyin tänne vahingossa. Sain päivän naurut. No okei, koko viikon naurut, ei ole tällä viikolla paljoa naurattanut. Eikä varmasti loppuviikostakaan tule naurattamaan. Joten.. Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 7. Pieru haisee siksi, että kuurotkin siitä tietäisivät. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.