Google-haut

Google-haut

torstai 9. lokakuuta 2014

Jännittävä päivä

Minun tekee mieli hirveästi kirjoittaa, mutta en yhtään tiedä, että mitä. Noh. Kerron sitten ihan mitä sattuu.

Nukuin aika huonosti viime yön. En saanut unta, koska mietin miehiä, joita ei ole. Sitten heräsin aamulla liian aikasin. Sitten kävin kakalla. Sitten tein töitä koko päivän kotoa ja otin välillä selfien alushousujen kanssa, koska tuli semmoinen tunne, että pitäisikö ottaa selfie pikkareiden kanssa.


Ladataan
Mun virtahepopehmolelu kysyi ihan yhtäkkiä, että ai mitä tarkottaa cock, niin tässä mä kerron sille, koska mulla on tämmöset hienot New Yorkista ostetut alkkaritkin, joiden avulla on helpompi ymmärtää et se on lintu.

Sitten lenkitin koirat ja sitten tein tortilloita ja katsoin lempisarjaani Girlsiä.

Tortillan jälkeen menin pissalle ja sitten tulikin yllättäen myös kakka. Siellä pöntöllä istuessa mietin, että kun minä menen pissalle, niin joskus käy näin, että tuleekin yllätyskakka. Mutta miehet menee kakalle, koska niitä kakattaa. Ne ei voi seistä pissalla ja sitten olla silleen, että hei kakkahan tässä tuleekin myöskin. Vai voiko?

Semmoista mietin siellä pöntöllä.

Sitten en olekaan tehnyt muuta. Kohta tiskaan.

Jännittävä päivä.

13 kommenttia:

 1. Nuo alkkarit on tosi ovelat, minäkin haluan :O
  Ja miehillä tosiaan voi olla vähän ikävä jos saukko päättää kurkistaakin, kun seisovat siinä pytyn edessä.

  VastaaPoista
 2. Tämä niin vaivasi että piti kysyä omalta mieheltä. Kuulemma aika usein pissii joka tapauksessa istualteen, ettei mene roiskeita reunalle. Ja ei, ei se yksisilmäinen pyyttoni tuiki posliinia vasten vaikka suorittaisikin toimituksen istuma-asennossa (tämä oli omatoiminen jatkokysymykseni). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miehesi taitaa olla tossun alla jos pissii istualtaan koska pelkää roiskeita

   Poista
 3. Mää oon joskus puhunu tästä miesten kanssa ja kuulemma voi joskus tulla se olo että tulee kakka. Sitten vaan pysäytetään pissasuihku ja istahdetaan alas ja kakkahan sieltä tulla molskahtaa posliinialtaan syleilyyn. PLOMPSIS!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että olette tätä selvittäneet. Kakkajutut on tärkeitä!

  VastaaPoista
 5. Minusta on miellyttävämpää kotona pissata istualteen kuin seisaalteen, useasti se kakkakin sieltä sitten plumpsahtaa.

  -Mies 28

  VastaaPoista
 6. No niin - katosi ilmeisesti mun kommentti. Mutta ollaan poikaporukalla juteltu pissaamisen ja piereskelyn yhteydestä koska usein seisten kustessa pääsee pieru. Ja tämä oli kuulemma kaikille ihan tuttua. Eräs vanhempi mies osasikin kerran kertoa vanhan sanonnan mulle että "Joka pieremättä kusee se naimatta kuolee" :D että semmoista - kakkahätää ei tuu kyllä yleensä pissaamisen aikana :-)

  VastaaPoista
 7. Mistä noita alushousuja saa??

  VastaaPoista
 8. No mulla onkin sellanen mielikuva, että kun mies on pissalla niin samalla vessassa törähtää!

  Nuo pikkarit on ostettu New Yorkin Seksimuseosta pari vuotta sitten.

  VastaaPoista
 9. Luin ekat 4 riviä ja ajattelin, että täähän on ihan kuin Girlsistä.

  Ja sitten jo sanotkin kohta, että se on lempisarjasi. Tekispä joku jotain yhtä mehukasta Suomen telkkariin, voisit olla yksi näyttelijöistä.

  VastaaPoista
 10. Jos yhtään sellanen olo, että odotushuoneessa on jonoa, pissin istualtaan. Kaikki kukat kukkikoon ja norpat lillukoon.

  VastaaPoista
 11. Kiitos tästä tarinasta! Hieroin kovettunutta penistäni ja mietin sinua istumassa kakalla nuo pikkarit nilkoissa. Ja yllättäen tulikin spruits! ;)

  VastaaPoista
 12. Huomio! Rakas, ihana poikaystäväni kertoi, että hänellä tuli seisten kustessa yhtäkkiä kakkahätä ja että siitä sitten vaan piti tyynesti pyörähtää ympäri, laskea housut ja istahtaa pöntölle. Uskoisin, että liike tehdään ripeästi mutta tarvittavalla varovaisuudella. Vauhdin ja varovaisuuden välillä vallitsee varmasti jonkilainen käppyrä, jonka derivoimalla saa optimaalisen pyörähdyksen, joka ei näy ulosteena kalsareissa tai kylppärin kaakeleilla. Mutta siis sitä vaan, että kyllä tätä miehillekin tapahtuu. Ainakin meidän perheessä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.