Google-haut

Google-haut

torstai 14. elokuuta 2014

Rupinen jörnikkä

Moi!

Edellisestä juoksumunasta tuli niin hieno, että heti piti yrittää uutta. Joten.

Yritin ihan tosissani juosta semmoista oikein isoa ja upeaa munaa tuolla kaupungilla, mutta tästähän tulikin ihan rupinen ja kuppainen lerpukka, jonka toinen kives on rusinan kokoinen ja toinen puuttuu kokonaan, koska eksyin.


Mutta arvatkaapa mitä!

Tuon pienen epämääräisen rusinan tuolla ylhäällä piti olla kives, mutta jos se onkin touhutippa, niin sittenhän tämä onkin ihan kivan näköinen muna! Minä vaan katselin sitä väärin päin, koska alunperin ajattelin, että munan pää on tuolla alhaalla, koska siellä on päätyreikäkin.

Eli nyt, kun olen tuijotellut sitä ihan uusin silmin, tykkään siitä aika paljonkin! Ja tulipahan myös juostua aika pitkästi. Se oli kyllä ihan hirveää.

Heippa!

11 kommenttia:

 1. Hei mitä appsii käytät? Lisää huomattavasti juoksemisen mielekkyyttä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän sellasta kuin RunKeeper! Se on tosi kätevä. Juoksin sen kanssa ulkomaillakin, vaikkei kännykässä ollut nettiä.

   Poista
  2. vai oisko kuitenkin Runk Keeper höhöhö

   Poista
 2. Ai oikeestiko?! Voi kiitos! En oikeen oo kehdannu tehdä hirveesti niitä videoita, koska kuvanlaatu on niin huono ja äänenlaatu ja kaikki laatu. Mutta välillä aina teen!

  VastaaPoista
 3. Ja mitä miehiin tulee, niin oon aatellu, että jos vaikka rakastuisin ennen ku täytän 60 vuotta, ni se ois aika kiva. Kirjottamista en kyllä lopeta koskaan. Vaikka rakastuisinkin. Ja vaikka rakastuisinkin vasta 100-vuotiaana. Haudassa. Naapuriruumiiseen. Niin kirjotan senkin jälkeen. Kynsillä raavin arkkuun rakkausrunoja.

  VastaaPoista
 4. Postaa vaan lisää videoita, katoin ne eilen kun hikoilin pois krapulaa! Erityisesti jäi mieleen kun mittasit sun banaania. Ja sitten koira söi sen :D

  VastaaPoista
 5. halkee perse näitä lukiessa

  VastaaPoista
 6. Luin sun koko blogin läpi, ja tästä tuli just mun uus lemppari! B-)

  VastaaPoista
 7. Seuraavan kerran kun suuntaan juoksulenkkini Seurasaareen niin ei varmasti pidä pokeri, kun ajattelen, että tipassa ollaan. :D Oot sä vaan huippu tyyppi..

  VastaaPoista
 8. Hööö.. Kekkosen monumentilta Sokokselle, 1km ?. Se laite kusettaa sua...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.