Google-haut

Google-haut

maanantai 25. elokuuta 2014

Lehmä

Sun kaverit menee Tinderiin ettii miehiä, ja koska sä et saa ladattua sitä sun puhelimeen, sä alat sillä aikaa selailla sun kuvia ja sä kerrot sun kavereille ihanista lehmänpennuista, joita sä näit lenkillä Viikissä ja ketään ei kiinnosta vittuakaan. Sä oot silleen et ok ja täysin ymmärrettävää.


Sitten sä väkisinjaat sun lehmäkuvan Instassa, Facessa ja blogissa samalla, kun sun Spotifyn soittolistalla soi Reetta Jakkulan Sinisiä, punasia ruusunkukkia neljättätoista kertaa peräkkäin, koska se on ihan oikeesti sun lempikappale.

Ja sä mietit, että ehkä ihan hyvä, ettei sulla oo Tinderiä ja että sä asut yksin.

16 kommenttia:

 1. Hengen heimolainen : reetta jakkulan kipale on ykkönen :D terveisin: juuri 11 vuoden parisuhteesta eronnut naikkonen joka on koukussa sun blogiin! Let it all out girl 'cos im loving it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ON paras!! Tervetuloa sinkkumaailmaan ja blogin pariinkiin. :)

   Poista
 2. No mutku ne Viikin lehmänpennut ON ihania. Yksi niistä oli niin sosiaalinen, että käräytti turpansa sähköaitaan, vaikka yritin sille huutaa, että ei älä tuu lähemmäs, saatto olla tuo sun kuvan harmaa, pari harmaata siellä on :) Se päästi sellaisen pienen "ungh"-äänen kun räpsähti. Olisin halunnut lohduttaa sitä menemällä sisälle aitaukseen. Ketään ei jaksa kiinnostaa mun lehmäjutut. En ymmärrä. Olen ehkä ollut entisessä elämässäni lehmipaimen tahi karjakko.

  T: kyllähän sonnitkin lypsetään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Kyllä munki teki mieli silitellä niiden turpaa, kun ne tuli siihen pällistelemään, mutta en sitten tohtinut.

   Poista
 3. oliko ne lehmänpennut sittenkin vasikoita nimeltään? : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään lehmänpennut ovat nimiltään Heinä-Kaisla, Ruoko-Marja ja Yller-Stiina. Jos taas tarkoitit niiden yleisnimitystä niin nehän ovat lehmän lapsia.

   Poista
 4. Pystyykö sitä sun entistä seksiblogia lukea enään mistään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! En kirjota sitä enää, mutta on se vielä Cityn sivuilla. Paitsi, että se on aika toooooooosi hankalasti löydettävissä. Tää on eka kirjotus: http://www.city.fi/blogit/7/petrin+kortsu/115046 ja siitä ku selaa blogin alta oikeelle päin ni siellä se on kaikkien muiden blogien seassa. Good luck :D

   Poista
 5. Nykyään saa kyllä myös windows puhelimeen tinderin, jos sinulla siis sellainen on, sovellus nimellä 6tin ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katokköö, mulla on vanha puhelin, iPhone 3. En saa siihen, vaikka oon yrittäny monta kertaa ladata. Vaikka en silleen usko kyllä, että siellä Tinderissä on mitään ihmeellistä, se on semmosta peliä. Mut kaikilla muilla on se! Ni siks mäki haluisin. :)

   Poista
 6. Hauskoja juttuja! :D En haluais olla ilonpilaaja, mutta vähän tuosta paistaa läpi pienimuotoinen kettuilu meitä rumempaa sukupuolta edustaville...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis ei koskenut erikseen tätä vaan koko blogia.

   Poista
  2. :D No se on kyllä ihan mahdollista. Mutta vähän saa kettuillakin, koskakun miehet on niin semmoisia, ettei niitä tajua.

   Poista
  3. No mut onneksi te naiset ootte niin helposti ymmärrettäviä ja täysin loogisia. :D

   Poista
  4. Me ollaan niin loogisia että. <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.