Google-haut

Google-haut

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Melkeinsaamista

Sä heräät aamulla ja sun blogitilastoihin on tullu ihan jäätävän kokonen tolppa ja sä oot siitä tosi ilonen, varsinki sen takia, että ainaki puolet niistä lukijoista on meinannu kuolla nauruun ja myöskin siitä syystä, että sä et oo nähny tolppia pystyssä viime aikoina millään elämän saralla ja tää tuntuu susta melkeinsaamiselta.

Kiitos kaikille! <3 <3 <3


8 kommenttia:

 1. Miten sun kanssa pääsee treffeille? ;)

  VastaaPoista
 2. Oon vaa täsä istunu ja lukenu sun blogia ja kattonu videoita ja on pääki jo tullu kipeäks ko aika rientää! Mutta oot vaa niin kiva ja oon ihan rakastunut suhun!!

  VastaaPoista
 3. Tää on kyl iha paras lukemani blogi ikinä !!!

  VastaaPoista
 4. Luin blogisi sinkkuosuuden kokonaan. Voi, miksen ole aikasemmin kuullutkaan sinusta. Törkeen hyvää kirjoitusta, ihan ku ihtensä (<- murretta!) kanssa juttelis. :D Olet kyllä verbaalilahjakkuus, tässä palkintosi - Enjoy it!

  Terv. Toinen kolkytvee.

  VastaaPoista
 5. Törmäsin fb:n kautta sun blogiin. Oot superhauska!!! Reps ja kops, kui loistavasti ja rohkeasti kirjoitat! Ihana oot.
  - nainen 23v.

  VastaaPoista
 6. Löysin blogisi ja luin melkein kaikki postaukset läpi. Oot kyllä ihana, persoonallinen Enbrica :) Voisin sanoa, että vähän ihastuin :) T. 30-v mies

  VastaaPoista
 7. http://juulai.blogspot.fi/2014/04/vanhuus.html#comment-form
  Kyseisen blogin, tämän postauksen kommenttiosiossa suositeltiin blogiasi 19.8. Ehkä sillä oli osuutta asiaan. Sitä kautta löysin tänne itsekin ja luin koko blogin läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just olin kirjoittamassa samaa, onneksi ei enää tarvitsekaan. Joo oon aikalailla samaa mieltä, Jullenhan kautta nää ihmiset tänne ravasi :) Hauska blogi tämäkin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.