Google-haut

Google-haut

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Syyskuntoon 2014

Voihan kikkelis kokkelis.

Ensinnäkin. Syyskuun maratonia varten on aikaa treenata tasan kuukausi. Aloitin treenin eilen. Juoksin 40 minuutissa 5 km. Se oli niin hirveää tuskaa, että morjesta päivää. Tosin en odottanutkaan mitään muuta, sillä kesä on ollut kauhean kiva ja olen pääsääntöisesti vaan syönyt ja tissutellut menemään.

Toisekseen. Koska en jaksa juosta helteellä muutenkaan mihinkään, päätin aloittaa tipattoman elokuun. Olen ajatellut tämän niin, että jokainen viikonloppu, kun en maiskuttele aamuun asti, on sama kuin juoksisin 10 km. Joten kun en juo, ei tarvitse treenata niin paljoa.

Kolmannekseen. Juoksijoilla on yleensä hyvät perseet. Tavoitteeni maratonilla on kohdentaa silmät yhteen sellaiseen - oli se sitten miehen tai naisen - ja siinä sitten kauniin perseen imussa painaa maaliin asti. Tai ainakin muutama kilometri.

Jos selviän maratonista hengissä, niin selviän mistä vaan. Jos en selviä, niin hyvästi.

Ps. Venyttely on hirmu tärkeää, mutta myös erittäin vaikeaa toteuttaa, kun vuorotellen kaksi isoa kaveria tunkee karvaista persettään syliin, kun istuu maahan. Ja voi veljet, olisipa ne kaksi kaveria miehiä, mutta ei.

Namaste.


3 kommenttia:

 1. Ihanaa ja ihmeellistä että löysin tän blogin, luin sen kertaistumalta läpi eilen!
  Esim. nopea vilkaisu blogilista.fi:hin kertoi, ettei naiset näköjään hirveästi uskalla avautua sinkkuiluistaan. Ensimmäiset blogit mitä klikkailin auki oli vuosilta 2009, 2010 ja 2012...

  Kiitos tästä,
  jatketaan!

  VastaaPoista
 2. Kaveri linkkas tän blogin facebookissa ja katoin aluks et mitä paskaa, sit aloin lukea ja kuolen nauruun! Ihan loistavaa kielenkäyttöä, tästä tulee mun uusi suosikkiblogi ihan saletisti!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.