Google-haut

Google-haut

torstai 31. heinäkuuta 2014

Naisetkin pieree

Moi!

Arvatkaa mitä? No.

Olin eilen Le Bonkin kattoterassilla hengailemassa kaverini kanssa. Sitten meidän seuraan tuli kolme itämääntietäjää eli miestä. Sitten yksi niistä oli vähän semmoinen ilkeämmän puoleinen kaveri. Tai sellainen suorasanainen, mutta ei niin ystävällisellä tavalla. Se esimerkiksi osoitteli naisia ja sanoi, että tuo on läski ja ruma. Ei sellainen ole kohteliasta eikä ystävällistä eikä kivaa.

Nooh.

Minä sanoin sille, että jos vielä yhdenkin kerran tuolla tavalla pahasti sanot, niin pieraisen sinua päin.

Se oli ihan hiljaa vähän aikaa ja pyöritteli päätään ja sanoi sitten, etteivät naiset piere ja hänen maailmassaan niiden kakka haisee ja näyttää ruusuilta ja vaahtokarkeilta.

Sitten minä olin ihan hiljaa, koska hämmennyin tuommoisesta omituisesta ajatuksesta, että naisen pitäisi olla joku himskatin kaunis ja tuoksuva koriste-esine, ja samalla minun pierustani tuli ujo eikä se uskaltanut tulla ulos, vaikka olisi ollut siinä kohtaa täydellinen paikka laskea ilmoille hiljainen tappaja.

Ja sitten siitä ujosta pierusta kasvoi iso pommi ja mahani oli tosi kipeä koko illan. Kun pääsin kotiin, makasin puolituntia sängyllä, kunnes se alkoi uskaltaa ulos kimakasti naristen. Koirakin säikähti sitä ääntä.

Mutta kyllä naisetkin pieree ja niiden peräreiästä tulee ties mitä paskaa ja joskus ihan niinkin voimalla, että sitä pitää pyyhkiä suihkuverhosta pois. Tiedoksi vaan.

12 kommenttia:

 1. Eihh parasta, Henriikka Rönkkönen olet idolini!

  VastaaPoista
 2. Voiko sun blogin lukijaksi liittyä? Olenko vain sokea kun en löydä sitä nappulaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollu joku sellainen lukijat-nappi täällä, mutta nyt en näin äkkiseltään osaa laittaa sitä takas. :D joku päivä vielä!

   Poista
 3. Aaahhahahahhahaha! Ihanaa kun puhut asioita ääneen :D Mahtava blogi!

  VastaaPoista
 4. Öööhhöhhööö xD mä en saa happee ja silmätkin valuu päästä. Mahtavaa! Alan niin seuraamaan tätä sun blogia täst hetkestä etteenpäin :D

  VastaaPoista
 5. Ei ollut luento paras paikka lukea tätä. Nauroin vedet silmissä. Löysin sun blogin muutama päivä sitten ja kauhella innolla kahlannut sitä läpi. Pidän sun omaperäisestä tyylistä ja valehtelematta blogisi on paras mihin oon törmänny.

  VastaaPoista
 6. https://www.riemurasia.net/video/Nicki-Minaj-Anaconda/147351
  Tämä sen todistaa! Nauratti melkein yhtä paljon ku sun ploki!

  VastaaPoista
 7. Minä pieraisin kerran kesken seksin.

  Silleen, että oikein yritin olla siinä miehen alla kiihkeänä ja himokkaana ja puristaa lantionpohjanlihaksia oikein timmiksi. Oltiin ihan tuore pari ja tarve tehdä vaikutusta uuteen kumppaniin upeilla sänkytaidoillani oli ilmassa. Sitten pieraisin, isosti ja kuuluvasti. Mies ei ollut moksiskaan, vaan jatkoi toimituksen kunnialla loppuun. Itse suoriuduin myös ihan hyvin, eihän sitä tiedä johtuuko se punotus himosta vai häpeästä? Jälkeenpäin mies on kertonut, että se oli "suloisinta ikinä". En ole vielä päättänyt suutunko miehelle tästä kommentista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDD loistavaa! Ja ihana kommentti mieheltä kyllä.

   Poista
 8. Hahah, sul on ihan huippu kirjoitustyyli ja ihan samoja mietteitä ollut itsellänikin :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.