Google-haut

Google-haut

maanantai 27. lokakuuta 2014

Vastaksia lukiijakysmyksiin, OSA 3

No nyt tuli loppu tälle hommalle, sano Henriikka ku spermat poskeltaan pyyhki.

Tässä on kolmas ja viimeinen setti siitä aivan helevetin pitkästä monologista, jonka tuossa perjantai-iltana vetäisin videolle.

Toiset sinkut iskee miehiä baarissa, toiset puhuu puoli tuntia itsekseen ja on siitä jopa varsin onnellisia. Mutta sehän elämässä onkin se juttu, että mistä tulee onnelliseksi. Toiset tulee yksinpuhelemisesta iloiseksi, toisetkin tulee.
Kiitos tuhannen megasuperpaljon kaikista ihanista kysymyksistä, koska kysyvä ei eksy tieltä paitsi ehkä silloin, jos vastaan ei tule ketään, keneltä voisi kysyä ja sen takia joutuu puhumaan itsekseen.

Nähdään kaikkialla ja hymyillään toisillemme silleen ihan villisti!


6 kommenttia:

 1. Hei kiitos! Oli tosi kiva kuulla näitä, ja vitsit. Säästelin näitä videoita aina itelleni samalla lailla kun uusinta Aku Ankkaa lapsena läksyjen tekemisen jälkeiseksi palkinnoksi, ja silti mun odotukset täytty!
  Aika ankeeta jos pitäis lopettaa tän blogin lukeminen suhteessa ollessa, mua nää jutut ainakin naurattaa avioliitosta käsinkin. Paljon kaikkea hyvää sulle ♥

  VastaaPoista
 2. Menipäs hienosti, seuraavaa kysymysmahdollisuutta odotellessa!
  Ja joo, tän yön jälkeen ihan salettiin!

  VastaaPoista
 3. Me voitais sopia semmoiset unitreffit joilla me vain nukuttaisiin vierekkäin ilman mitään taka-ajatuksia. Voitais olla sillain lusikassa, kunhan et sitten kovin paljoa piereskelisi mun etumukseen. Mutta jos ollaan toisin päin, niin että sä oot se iso lusikka, niin anna palaa vain. Kunhan peitto on päällä ja pahimmat hajut jää sen alle. Mä kyllä esittän nukkuvaa, mikäli siitä tilee kova melu.

  VastaaPoista
 4. Darrapanetus = les terrible! Komppaan :D

  VastaaPoista
 5. Mitä? Enkö olekaan ainoa sinkkunainen, jolla on kotona virtahepo? Siis niinku pehmoleluna...

  VastaaPoista
 6. Kiteytit täydellisesti sinkkuuden parhaat ja paskat puolet! Allekirjoitan täysin!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.