Google-haut

Google-haut

lauantai 4. lokakuuta 2014

Olenko ihan suht normaali?

Semmoista vaan mietin, että kun minulla on mielikuvituspoikaystävä, niin olenko ihan aika normaali kuitenkin.

Esimerkiksi tänäkin aamuna, kun keitin kahvia, mietin mielessäni, miten olimme juuri harrastaneet ihanaa aamuseksiä ja sitten, kun minä laittelin kahvinpuruja keittimeen, niin mies tuli suihkun jälkeen suukottamaan niskaani ja pieraisi.

Siitä ajatuksesta tuli onnellinen olo.

Sitten joskus aina ajattelen, että laitan sille ruokaa. Samalla mietin, mitä kerron päivästäni. Mielikuvituspoikaystävä kuuntelee ja nauraa välillä jutuilleni. Ja sitten se tulee taas suukottamaan. Ja sitten, jos se ei kuuntele, niin menen sen syliin ja katson silmiin ihan läheltä niin, ettei se näe urheilu-uutisia ja väkisinkerron kaiken. Ja jos se ei vieläkään kuuntele, niin viettelen sen seksiin ja sitten kerron siinä samalla. Siitäkin tulee onnellinen olo.

Joskus istun pissalla vessanovi auki ja mietin, että nyt huutaisin sille, että voisitko tulla sulkemaan oven, koska tuleekin kakka. Onnellinen olo.

Illalla käytämme koirat ulkona yhdessä ja mielikuvituspoikaystävä katsoo muualle ja yökkii, kun minä kerään kakat pussiin ja kerron, että miten kauan pitää olla hengittämättä, kun kakan noukkii.

Ulkoilun jälkeen riisudumme alasti ja poikaystävä säikähtää, kun yhtäkkiä koirani nenäni nuuhkii sen persettä. Sitten käymme yhdessä suihkussa, ja mielikuvitusystävä yrittää penetroitua minuun ja minä sanon, että no ihan vähän vaan sitten, koska en syö pillereitä ja sitten sanon, että ei enää ja menemme sänkyyn, jossa harrastamme ihan tavallista seksiä kondomin kera. Onni.

Sitten käymme nukkumaan, ja se haluaakin katsoa vielä telkkaria ja minä en, joten en saa nukuttua ennen kuin telkkari sulkeutuu. Mutta sitten, kun se sulkeutuu, poikaystävä kietoo takaapäin kätensä minun ympärille ja olen onnellinen ja melkein nukahdan. Sitten jo viiden minuutin jälkeen minun tarvitsee vaihtaa asentoa ja mietin, että missä mielikuvituspoikaystävän kädet on nyt, kun pyörin tässä ennen nukahtamista kuin väkkärä. (En tiedä, mikä on väkkärä, mutta jos tietäisin, niin tarkoittaisin sitä ehkä.)

Sitten ihan lopuksi mietin, että nyt se jo nukahti ja tuossa se nyt tuhisee, ja minä en, ja annan sille suukon, ja se vähän herää siihen ja antaa suukon takaisin.

Tällä tavalla, kun ajattelen, niin en ole koskaan yksin. Se on kivaa.

21 kommenttia:

 1. Semmoista vaan mietin, että kun mua melkein alkoi vähän itkettämään tää sun teksti, niin olenko ihan aika normaali kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. No mä oon sitä mieltä, että ei oo tilannetta, mihin pikku itkun tiraukset ei sopis :D Että anna mennä vaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla etten ole ainoa <3 olen monesti yrittänyt lopettaa kyseisen ajattelutavan, koska olen ihan varma, että jos jatkan joudun pian suljetulle osastolle diagnoosilla "ikuinen sinkkuus teki hulluksi". Mutta jos en kerran ole ainoa niin jatkan mielellään tätä iloa tuovaa ja yksinäisyyttä poistavaa ajattelutapaa :')

  VastaaPoista
 4. Ei kannata erota mielikuvituspoikaystävästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin vaihdan mielikuvituspoikaystävää kuin sukkia.

   Poista
 5. Täälläkin yksi onnellinen makoilee mielikuvituspoikaystävän kanssa sängyssä. Luulin kanssa olevani ainoa, mutta mukavaa että muutkin harrastaa tätä :) Sulla on muuten ihan mahtava blogi joka tuo iloa sinkun arkeen, You go girl! <3

  VastaaPoista
 6. Naiset! Olette ihania!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa huomata että muillakin on mielikuvituspoikaystäviä. Mun kuvitelmissa poikaystävä lämmittää saunan valmiiksi kun tulen jumpasta ja kun eteisestä huikkaan moi, se vastaa sohvalta ne pierukalsarit jalassa, joita vihaan (vaikka salaa tykkäänkin niistä kun tiiän kuinka mukavat ne on päällä) että moi, sauna on lämmin ja käytin jo koiran ulkona. Lisäksi sen kanssa pitää joskus vähän vängätä asioista, ei riitelyksi asti, mutta sen verta että molemmat sanoo mielipiteensä ja on vähän erimieltä mutta pilke silmäkulmassa ja lopuksi sitten nauretaan yhdessä ja suukotellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, ihanaa, että täältä paljastuu muitakin! Kyllä pieni kinastelu tosiaan kuuluu asiaan. Eihän se muuten olisi mikään oikea mielikuvitussuhde :)

   Poista
 8. Oot ihana <3 Tulit ihan mieleen tästä linkistä:
  http://vivas.fi/13-syyta-miksi-sinkkuus-on-ihanaa/

  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuuleppas, ei oo ihme, että tulin mieleen, koska mä oon tehny ton jutun :D Mahtavaa!

   Poista
 9. Mun mielestä on lähinnä pelottavaa löytää kohtalontovereita, hulluja sinkkuja maa täynnä! Terveisin suunnittelen juuri ulkomaanmatkaa mielikuvituspoikakaverin kanssa. Muakin melkein vähän itketti tää sun töherrys. Rokkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä pelkää! Mäki lähen mielikuvituspoikaystävän kanssa kaheks viikoks Thaikkuihin talvella. Ihan normaalia.

   Poista
 10. Huikeeta!!!!!! :)

  VastaaPoista
 11. En lue ikinä blogeja. Nyt luin, ja ihmettelen et miks sulla ei oo poikaystävää, mutta sitte ei varmaa tulis näin hyvää tekstiä.
  -Mies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja anteeksi edellinen^. Syön sanani. Nyt kun luin vähän enemmän, niin totesin että onhan toi sinkku eläminenki varmaan pirun upee vaihtoehto. Mutta sun kirjotukset on vieläkin upeempia!

   Poista
 12. Hei mullakin on mielikuvituspoikaystävä :'DD niin hienoo etten oo ainoa! Mahtava blogi muuten!

  VastaaPoista
 13. Kun minulla oli mielikuvitustyttöystävä, niin poliisi soitti minulle. Mutta en tiedä, ehkä se oli mielikuvituspoliisi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.