Google-haut

Google-haut

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Se on onni, kun seksifantasiat pyörii päässä koko ajan

Iltaa sinne!

Minua pyydettiin kirjoittamaan seksifantasioista, ja en oikein tiedä, mitä kirjoittaisin muuta kuin, että ne on tosi kivoja asioita elämässä. Ainakin näin sinkkuihmiselle ne ovat vähän kuin melkeinsaamista.

Minä aloitin masturboinnin 8-vuotiaana ja seksifantasioinnin varmaankin abauttiarallaa yläasteella enkä aio lopettaa sitä koskaan. 

Parasta niissä on, että voi panna ihan ketä vaan ja se on aina täydellistä.

Minä olen itse ainakin päätynyt siihen, että nautin masturboinnista ja haaveseksikumppaneiden panemisesta paljon enemmän kuin ihan oikeista randompanoista, joita aina välillä tulee raahattua baarista kotipunkkeriin, jossa sitten tampataan aamun tunneilla rutikuivaan reikään ja käydään nukkumaan laukeamatta.

Silloin, kun on stressiä elämässä, ei paljon seksi pyöri mielessä. Siksi nautinkin siitä, kun se pyörii ja kun koko keho kihelmöi aamusta iltaan eikä uni meinaa tulla, kun panettaa.

Seksifantasioita ei kannata pelätä, koskakun ne ovat vain semmoista mielenkiihoketta.

Minä ainakin himoitsen monia ihmisiä. Jotkut ihmiset ajattelevat, että koska kehoa panettaa, niin se kiima pitää purkaa. Että se on joku semmoinen asia, mille ei voi mitään. Ja sitten ne pettää kumppaniaan.

Mutta ei tarvitsekaan tehdä niin!

Sen kiiman voi antaa olla kehossa ihan silleen valtoimenaan ja sitten, kun tulee kotiin, voi pitää mulkkutalkoot tai pimpinpieksäjäiset kumppanin kanssa ihan täysillä ja purkaa sen fantasian siellä.

Koska fantasioin paljon, olen päätynyt siihen, että sitten joskus, kun alan olee jonkun kanssa, niin olisi ihan suotavaa, että se tyyppi olisi ihan himokas nuohooja ja pussailija ja pepunpuristelija. Semmoinen sopisi minulle aika kivasti. Semmoinen, joka ymmärtää tehdä minulle hyvää eikä vain aina itselleen, koska sitten, kun rakastun, minä teen hyvää elämäni loppuun asti. Ja vielä senkin jälkeen ilmestyn uniin räpeltämään. Luulen, että minusta tulisi onneton pidemmän päälle, jos joutuisin jatkuvasti vonkaamaan seksiä kumppaniltani.

Minä en tiedä, mistä seksifantasiat syntyy. Mutta ei se mitään.

Itse fantasioin lääkärileikeistä ja siitä, että joku ihana tyyppi katsoo, kun masturboin ja siitä, että saan ottaa suihin ja siitä, että olen semmoinen viaton pikkuinen tytteliini, jota joku vähän kokeneempi opastaa, että annas minä näytän sinulle, mistä sinä tykkäät. Ja sitten se osaa koskea kaikkialle ja himoitsee minun vartaloani ihan hulluna niin, että sen silmät melkein pulpahtaa ulos tai muna ainakin pulpahtelee ja nykii ja on ihan kivikovanen.

Heippa!

10 kommenttia:

 1. Henriikka oot ihana haluun sua T: Juha

  VastaaPoista
 2. marry me! t. 19v tyttö

  VastaaPoista
 3. sulla on todella kirjoitustaito hallussa :D näihin opiskelun täyteisiin päiviin mukavaa lukea ku joku puhuu suoraan asioiden oikeilla nimillä ja kaiken lisäksi hauskasti! naiset vaan rulaa!

  VastaaPoista
 4. Noin yksinkertaista se on. On kumma kun porukan tarvii himoissaan vongata markkinoilla tai pahimmillaan puskista, kun homma helpottuu haaveilemalla paremmin.
  Oon kade Susta, liian moni kumppani on nykypäivänä kiitollisen itsekäs hyvästä palvelusta eikä ymmärrä rivien välistä että vastavuoroisuuskin ois joskus kiva juttu.

  VastaaPoista
 5. Ei helvetti, sä oot muija huikeeeee! Nauran sun juttuja vedet silmissä - johtuuko sit itkusta vai naurusta, koska sun jutut on niin totta.

  VastaaPoista
 6. Sun juttuja on mukava lukea. Pusuja <3

  VastaaPoista
 7. Jos oisit lesbo niin iskisin heti D:<3

  VastaaPoista
 8. Mie voin toteuttaa yhden fantasioista. Varsinki tuon missä toivot että joku kiva kattelee ku rassaat itteäs :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.