Google-haut

Google-haut

torstai 6. marraskuuta 2014

Talvi tulee

Ja se on kyllä kivaa!

Kävin eilen kävelyllä Töölönlahdella. Yritän aina tirkistellä miehiä, mutta nyt alkaa olla jo niin pimeää, ettei siellä näe mitään. Tavallaan se on ihan hyvä, koskakun aina, kun yritän hymyillä ja tuijottaa vastaantulevia ihmisiä silmiin, en pysty tekemään sitä kauhean kauaa. Ehkä noin kaksi sekuntia pystyn, mutta sen jälkeen silmämunat pyöräyttää katseen maahan. Sitten on aina semmoinen olo, että no voihan kikkeli sentään, kuinka tämä voi olla näin vaikeaa ja että ensi kerralla katson, vaikka sitten taas ujostuttaa.

Mutta kikkeleitä vähän katson kyllä, jos miehillä on juoksutrikoot.

Se on nimittäin semmoinen juttu, että ehkä toiset pystyvät olemaan vilkuilematta kehon ulokkeita, mutta minä en. Pitää oikein keskittyä ja hokea itselleen, että älä vilkuile tissejä vaan tuijota naamaa. Ja kun mies istuu jalat levällään tuolissa niin Neitsyt-Henriikka sanoo päässä, että älä laske katsettasi sinne, missä lemmensilmä lepää. Johon sitten Härskipetteri-Henriikka kuiskaa muka hämillään, että ai mikä lemmensilmä, ja jo on katse siellä. Perkele.

Tissit, perse, muna ja kamelinvarvas. Sinne silmät karkaavat. Olen kyllä opetellut aika hyväksi siinä, etten tuijota toisen vehkeitä, koska se on epäkohteliasta. Mutta salaa katson aina pikkuisen.

No vähän eksyin nyt aiheesta. Mutta siis. Eilen oli kauhean kylmä tuuli, joten reiteni ja pakarani jäätyivät täysin. Lenkin jälkeen makasinkin sitten saunassa puoli tuntia ja viskoin löylyä menemään kohtalaisen reippaalla otteelle. Silti pakarani olivat edelleenkin syväjäässä. Joten. Vaihdoin asentoa ja kökötin lauteilla perse kiukaalle päin samalla, kun heitin löylyä olan yli.

Siellä olin sitten. Yksin, perse pystyssä saunassa.

Oli kyllä vähän semmoinen jännä olo siinä, mutta ei se mitään, koska liha lämpeni. Mietin, että mielikuvituspoikaystävä olisi ollut silleen, että mitä helvettiä sä teet siellä saunassa ja minä olisin silleen, että no lämmitän pakaroitani kiukaalla, miten niin.

Mutta semmoisia asioita pitää tehdä aina välillä talvisin. Ja sitten, kun käy saunan jälkeen uupuneena tukka märkänä nukkumaan, niin sehän onkin tosi hyvin pystyssä aamulla.

A photo posted by Henriikka Rönkkönen (@enbrica) on

Moikka!

6 kommenttia:

 1. Kiva tietää että muillakin on vaikeuksia olla tuijottamatta! Yleiset saunat on kaikkein pahimpia.. Tissitissitissitissi ja kohta katson tomaattina varpaitani ja kävelen kiuasta päin. True story.

  VastaaPoista
 2. Ihmisten tuijjotaminen on kyllä jännää. Itte tykkään varsinki julkisissa tuijotella. Tahtovat vaa ahistua siitä mun katselusta niin pittää sitte lopettaa, ku ei halua toiselle pahhaa olua. :p

  VastaaPoista
 3. joo, samalla katselu menettelyllä mennään :D miksi ihmisiä ei sais katsoa..?? ja aika moniha haluaa sitä tuijotusta ku tunkeevat sellasia ihonmyötäisiä päälleen laittaa :D joten teen palveluksen :D

  VastaaPoista
 4. Meillä miehillä on vielä lisäksi se, että jos takapuoli/munat kylmettyy, niin saattaa saada riesakseen vielä eturauhasvaivat ja sitten se kikkelikään ei enää toimi kunnolla. Joten huolehtikaapa naiset lisäksi myös miesten perseiden lämpötiloista, ihan omankin etunne tähden!

  VastaaPoista
 5. mitäs tykkäät henriikka jos on stondis juoksutrikoissa? siis ihan näkyvästi erottuu tiukoissa housuissa kun kulli seisoo

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.