Google-haut

Google-haut

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Elämäni kolmas sinkkublogiyllätyslahjapaketti ikinä!

Yllätyslahjat on parhaita!

No oikeastikin osasin odottaa, että jotakin luukusta kolahtaa, koska olin antanut osoitteeni ihmisnaiselle, jonka tunnen, ja jolle siksi uskalsin antaa ihan tosta noin vaan kaiken.

Mutta siltipä oli yllätys, koska en tiennyt, mitä siellä oli!

Tuntui vähän samalta kuin jännittyneenä menisi treffeille eikä vielä tietäisi ihan, että millainen se toinen on. Niin samalta tuntuu saada yllätyspaketti. Ja varsinkin, kun ei ole treffejäkään muuta kuin yhdet mielikuvitustreffit oli.Ps. Sinkuille tiedoksi, että on olemassa sellainen sivu kuin sinkuille.fi ja sieltä tämäkin paketti pulpahti.

Pps. Ootte varmaan silleen, että onpa ihana toi taustamusiikki näissä videoissa ja yritätte samanaikaisesti laittaa HD-asetuksia päälle. No yrittäkää vaan. Mun läppäristä on jo kuumuuden takia irronnu pohja puoliks, videokuvatessa kuuluu ihan jäätävä sirinä koko ajan ja kohta sumenee koko videokamera.

Mutta elämässä voisi olla pahempiakin huolia kuin pornon katselusta hajonnut läppäri.

1 kommentti:

  1. Ei suostu lataamaan mitään auki mulle sinkuille.fi -sivu, ei. Ja mainostetaan siellä kuumia treffejäkin, mutta ei kerrota mulle mitään niistäkään, ei. Kai tässä menee näin seuraavatkin viisi vuotta. Peukku ylös!
    - Salla

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.