Google-haut

Google-haut

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ja niin hän hakkasi 10 käskyä blogiinsa

Ja niin hän laskeutui hikisenä sunnuntaina sängylleen, nosti raskaan tietokoneen syliinsä ja kirjoitti verellään blogiinsa 10 käskyä, sillä tuo päivä oli lepopäivä eikä hänellä ollut muutakaan tekemistä.

1. Rakasta itseäsi 

Rakasta. Ihaile itseäsi peilistä. Puristele selluliittejäsi. Heiluta penistäsi. Karju. Kävele alasti. Tee niitä juttuja, jotka ovat sinun juttujasi. Laula hiusharjaan, syö läskiruokaa hyvällä omallatunnolla, polta kynttilä, tunge banaani vaginaan, runkkaa eteisessä, pieraisi hississä. Rakasta.

2. Lemmi, hyväile, hipsuta

Tee se itsesi tähden ja tee se oman kultasi tähden, jos sinulla sellainen on. Sillä niin on tärkeää lempiminen ja yhteinen puuhastelu, että se jopa urheilusta käy ja kehossa tuottaa rakkaudenentsyymeitä ja kiintymystä toiseen ihmiseen ja itseen.

Ajattele, että tämä yhteinen rakkaudenleikki on kuin liikuntaa. Ajattele sitä hetkeä, kun ei huvita lähteä sauvakävelylle, mutta kun vihdoin saa perseensä ylös sohvalta ja lähtee nielemään happea, kuinka erinomaisen hyvältä se tuntuukaan eikä se yhtään kaduta, vaan niin on iloinen ja pirteä mieli tämän aktiviteetin jälkeen kuin on myös rakastelun kanssa paitsi, ettei se tuota hyvää oloa vain itselle vaan myös sille, jota rakastaa.

3. Näe hyvää 

Ilman sinua ei ole sinun maailmaasi. Sinä luot sen.

4. Anna mussukkasi olla sellainen kun se on 

Niele viisastelusi ja oma takakireytesi ja anna toisen olla, ja kun molemmat tätä sääntöä noudattavat ja antavat toistensa olla sellaisia kuin ovat, he yhtäkkiä huomaavat haluavansakin tehdä toiselle hyvää, koska toinen ei pakota olemaan sellainen kuin ei ole.

5. Ole rohkea

Jos et kysy, et saa tietää.

6. Yllätä

PÖÖÖ!

7. Kuuntele itseäsi 

Jos alkaa vituttaa, älä hetimiten pura sitä toisiin vaan odota muutama päivä, sillä ei ole reilua pistää toista ihmistä kärsimään itsensä takia.

8. Kuuntele häntä

Opettele hänet. Opettele lukemaan häntä rivien välistä, jotta olet siinä, kun kaikki alkaa romahtaa ja olet siinä, kun kaikki kasataan taas paikalleen.

9. Luota itseesi 

Jos tuntuu, että kaikki menee isolla kauhalla _____________ (*vittu + monikko + translatiivi), niin luota siihen tunteeseen. Ota aikalisä. Ota etäisyyttä. Tee kaikki tarpeellinen, jotta sinulla olisi parempi olla, sillä jos sinulla on asiat ripuliperseellään, ei voi suhdekaan hyvin.

Myös hyvinä aikoina luota itseesi.

10. Pieraise peiton alla ja nosta peitto sen jälkeen kultasi päälle 

Sillä se on rakkaudenosoituksista suurin. Kukaan ei kehtaa tehdä sellaista, jos ei todella välitä.


*vituiksi

1 kommentti:

  1. Hienoa ja mahtavaa Henriikka!
    Mä en oo vielä mennyt mun koiran kanssa naimisiin, ehkä vaan siksi, että mulla ei oo koiraa. Mutta kyllä elämää - näköjään - on vielä nelikymmpisenäkin. Kaikkea hyvää sulle. Kaikki järjestyy ja vaikka sinkkuus onkin välillä tylsää, se ei ole maailmanloppu :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.