Google-haut

Google-haut

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Munaselfiet

Rakkaat tuntemattomat erektiomunat, jotka lähettelette itsestänne selfieitä naisille!

Te olette oikein kauniita filtterillä tai ilman. Hirmu ihania. Monet naiset pitävät peniksistä paljon ja tykkäävät katsella ja näprätä niitä.

Mutta.

Miten harmillista onkaan, ettei munaselfiellä saa sitä, mitä voisi toivoa eli vagianselfieitä tai kutsua kylään vaginan sisälle. Ei saa. Ei edes eteiseen pääse.

Se on todella harmillista, koska olisipa helppoa, että vagina valuisi märkänä munan kotioven taakse heti valokuvan nähtyään. Olisi niin kätsyä. Hirveen kivaa.

Mutta ei. Hitsit. Ei vaikka niissä hurjissa alastonvideoissa aina kaikki menee just niin. Sillä tavalla helposti. Hmmm.

Syynä saattaa olla se, että vagina ei kiihotu peniskuvasta. Voi hitsit. Varsinkaan tuntemattomasta munaselfiestä. Pitää olla rakas muna, jotta siitä silmät menevät selälleen, kuolaa tippuu rinnuksille, vagina sataa mehua ja kieli alkaa lepattaa poskella. Rakas oma muna.

Ja siihen, että munasta tulee rakas, menee aikaa. Vaginan pitää pystyä luottamaan munaan. Sen pitää olla hyvä ystävä ja kuuntelija. Kirjekaveri.

Katsokaas, kun vaginan erektio on sen emäntänsä korvien välissä. Ai mitä? Joo-o. Siellä se on. Ja sinne korvien väliin ei yleensä kannata tunkea erektiomunaa. Se ei toimi sillä tavalla.

Ja mieti nyt muna, miltä isännästäsi - heteromiehestä - tuntuukaan tunkea omaa erektiota naisen korvienvälierektiota vasten. Onko vähän homoa? Pikkusen siinä naputella jäykkiä peniksiä vastakkain. Rupesiko jo jännittämään vähän? Hyvä.

Joten munaselfie, luota isäntään. Älä puhu sille mitään. Ole ihan hiljaa siellä pöksyissä. Piilossa. Odotat siellä kiltisti omaa vuoroasi.

Se nimittäin tulee kyllä ihan varmasti, jos maltat.

Mutta jos et malta, niin saat taas lennättää suihkunseinään helminauhat. Yksin.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.