Google-haut

Google-haut

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Huomenna Tampere klo 22

Moi!

En ole ikinä vielä esiintynyt kirjakaupoissa, mutta huomenna torstaina 4.8. sekin neitsyys menee. Ja se menee hellästi ja varovaisesti (tuskin) Tampereella Suomalaisessa kirjakaupassa (Hämeenkatu 18) klo 22. Tulkaa sinne kaikki pällistelemään!

4 kommenttia:

  1. En pääse paikalle, mutta jos joku olisi siellä videokameroimassa, niin katsoisin tämän neitsyydenmenetyksen mielelläni internetistä. ;)

    VastaaPoista
  2. Voi ny. Et tajunnu. Hymyilin jopa sulle Henjiikka Jönkkönen. Järkeistyksenvalvovat veivät pois, se oli tylsyys.

    VastaaPoista
  3. Väärän kirjoituksen alle tää kommentti, mutta oon pyörällä päästäni joten annan palaa. Laitan ruokaa, sun kirja kuumottelee pöydällä. Ajatuksena et "jos kesken ruoanlaiton pari ekaa sivua" .. Yhtäkkiä oon sivulla 15. En oo vetäny happea varmaan kertaaka. Ei varmaan pidä paikkaansa, koska kuitenki oon tajuissani ja oon hörähtänyt naurunsekasesti ääneen, tuntenut ku kylmät väreet menee pitkin selkää, tirauttanut pari kyyneltä. En tiiä mitä tuleman pitää, mut ihan ku oisin lukenu omaa tarinaa muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta. Luoja tietää mitä jatkossa tulee mutta jo tähän asti KIITOS Henriikka, KIITOS! Ps. Täällä soi nyt palohälytin, olis pitänyt uskoa sun alkuvarotusta ja tietää et mulla on käsissä kuumaa kamaa :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.