Google-haut

Google-haut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ajatuksia pingviiniyöpaidan sisältä - Tavallinen video

Sunnuntai-moi!

Arvatkaa mitä. No?

Heti, kun toipuu sellaisesta hirveästä flunssa-menstruaatio-darra-pöllystä, niin kyllä elämä hymyilee taas. Ai ai ai. Asiat loksahtavat paikalleen eikä mikään enää vaivaa mieltä.

Ei edes se, että koiralla oli peräreiän vieressä jäätävä paise, joka poksahti ja valui pitkin poikin kaikkialle. Eikä se, että uusin kuukautiskuppiostos oli sysipaska ja aamulla herätessä löytyi veret reisiltä ja Japanin lippu lakanoista. Nam tätä naiseutta. Grrr.

Paljon tapahtui toki myös kivoja asioita, joista parhaimpana se, että sain ihanan rakkaan ystäväni Eurooppa-reissulta takaisin Suomeen.

Sain myöskin alkuviikosta tuntemattomasta numerosta kutsun kylpemään Salaisen Saunaseuran kanssa. En tiennyt, keneltä viesti tuli, mutta suostuin kutsuun. Jätin varuiksi karitsani ajamatta, koska mietin, että jos tapaamispaikassa odottaa kolme keski-ikäistä kiimaista Erkki Kyntäjää, niin ainakin vaginani on karvojen alla piilossa katseilta.

Ihan kiva oli, että ystävänihän ne siellä minua sitten odottelivat saunomaan. Ai ai ai.

Eikä siinäkään kaikki.

Pääsin vielä huikeaan viskinmaisteluiltaan, jossa oli tarjolla jopa 16 vuotta vanhaa tynnyrissä hautunutta alkomahoolia. En ole noin nuorta vielä saanutkaan. Illasta on muistona kaksi kuvaa, joista toisessa seisoo viskit rivissä...


... ja sitten toisessa seisoo tiukka analyysini The Glenlivetistä. "Tulee suuhun pikaisesti ja katoaa heti. --> Helppo."


Ja sitten tämä video tietysti. Ei ole mitään niin kivaa lauantaiaamupuuhaa (näin sinkkuna) kuin puhua itsekseen pingviiniyöpaidassa sopulinaaraista ja kaikkien kuninkaiden leijonasta, jolla pörröttää karva kaikkeista isoiten.


Aurinkoista viikkoa kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Voi juku. Sun blogi on kyllä ylivoimasesti (ja vaatimattomasti) maailman paras. Kaiken lisäks osaat kirjottaa sekä hauskasti että oikeaoppisesti. Oon koukussa, ei mulla muuta!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.