Google-haut

Google-haut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tältä näyttää menstruoiva nainen

Moi mussukat!

Nyt kävi sellainen mäihä, että videolle saatiin tallennettua aito harvinaisuus - menstruoiva nainen.

Päätin torstaina kuukautishöyryissäni, että nyt kuvataan se saatanan video sinne blogiin. Nyt. Mitään asiaahan minulla ei ollut. Mutta sillä ei ollut väliä, koska millään ei ollut väliä. Mitään suunnitelmaa siitä, millainen videosta voisi tulla, ei ollut. Mutta silläkään ei ollut väliä, koska ihan sama. Sydämessä tuntui, että tuska viiltää rintaa ja myrsky repii puita.

Muutama päivä myöhemmin, pahimman höyryn laskettua katselin tuota 15 minuutin 27 sekunnin monologia videolta ja ajattelin, että ei saatana, en tee tällä mitään. Mutta sitten ajattelin, että teenpäs - ja niin syntyi tämä video.

Tässä nähtävät tunteet ja huolenaiheet ovat täysin aitoja.Ps. Omaksi puolustukseni haluan sanoa tässä nyt, että alla painoi myös flunssa sekä edellisen viikon ankara biletys. (Niin varmaan. Miten ni hullu?)

Pps. Muistatteko, kun sanoin, että Goomin valokuvaaja juoksi perässäni?

Valokuvat ovat tulleet julki. Sieltä löytyy muun muassa lähikuva berberistäni. Alushousuissani roikkuu hampaillaan tuntematon mies. Äiti olisi ylpeä. En linkkaa kuvaa tähän, jotta teillä pahimmilla runkkareilla on edes jotain tekemistä.

Ppps. Olen nähnyt perseitä elämässäni vaikka kuinka monta, mutta en valokuvaa omastani. Ainakaan tällaista, alakulmasta ja läheltä otettua.

Seurauksena tästä puutostilasta olen oikeasti tuijottanut omaa bersekuvaani joka päivä vähintään tunnin ajan. Olen hämmentynyt, että siinäkö se nyt sitten on. Tuollainenko se on. En koe ylpeyttä enkä häpeää. Ainoastaan hämmennystä, että Henriikan ikioma persekö se siinä koristaa kivasti valokuva-albumia. Siinä täyttää koko tietokoneen ruudun. Kivasti täyttää. Jännä on tämä.

Erityisen jännää on se, että ihmisberberillä on niin suuri voima maailmassa. Siinähän on vain kaksi nahkapussia täynnä läskiä ja lihasta ja karvaa. Ja sen kaiken keskeltä tulee kakkaa.

Ei muuta.

3 kommenttia:

 1. Olet palannut takaisin maailman ääristä Henriikka Rönkkönen!
  Tässä kohti tuntuu hienolta sanoa: Et tunne minua mutta minä tiedän juttuja seksuaalielämästäsi.

  Jotakin kautta valovuosia sitten jäin lueskelemaan juttujas ja tuli menetyksen olo kun päätit käydä toisissa maailmoissa ja ajoissa, mutta nyt on taas jännä kun kullijutut ja pillupukamat lentää ympäriinsä.

  Näin humalassa (selvänä en tätä sanoisi) on hyvä sanoa että sinut pitäisi saada Tampereelle. Mikäli kaupunginisä tai vaikka Simo Frangen pyytäisi, niin muuttaisitko tänne? Uskon että pääsisit uskomattomille treffeille. Lisäksi voisin juoda bisseä kanssasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Meki! <3 Kuinka mukavaa onkaan kuulla kauniita sanojasi.

   Lapsena rakastin yli kaiken mustaamakkaraa ja Simo Frangenia, mutta sitten joku paljasti, että ne on tehty verestä. Petyin niin karvaasti, että en voi ehkä koskaan astua jalallani Tampereelle.

   Mutta ei hätää. Haluan antaa sinulle salaista tietoa "Henriikan seksielämä"-päiväkirjaasi --> kuppikokoni on 75A tai 70B. Täten voit alkaa suunnitella kaikkien aikojen kauneinta pumpattavaa Henriikkaa.

   Rakkautta!
   Henu

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.