Google-haut

Google-haut

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

(Y)stävänpäivä, (y)hdenillanpanot ja Goom-risteil(y)

Moi mussukat!

Ystävänpäivä oli ja meni. Parasta oli nähdä Kampin keskuksen kukkakaupan jonossa 19 nuorta miehenalkua jonottamassa söpösti peräkkäin ruusukimput kourissa. Siinä odottivat kärsivällisesti ja puristuvat kukkia epävarmasti käsissään.

Siitä sai yhden hymyn.

Samaisessa keskuksessa käveli armeijapoikia joka paikassa. Ne oli päästetty lomalle. Ei varmaan todellisessa maailmassa liity millään tavalla mihinkään ystävänpäivään, mutta minun maailmassani liittyy kovastikin.

Sieltä armeijan hikisestä punkasta on laskettu pojat kultiensa kainaloon. Ruusuja ostamaan. Halimaan rakkaita. Tyttöystävän tissejä tuijottamaan ja puristelemaan, miten sattuu. Poikaystävän peräreikää kutittelemaan. Muna pystyssä koko bussimatkan siellä. Oma rakas mielessä.

Tai sitten parasta ystävää tervehtimään. Sitä on kiva nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa armeijakuulumisia. Poika ja sen bestis on sympaattisimpia asioita maailmassa. Ne jakaa keskenään vähän, mutta kaiken tarvittavan. Sitten ne röyhtäisee ja kaikki on taas hyvin. Mieli ei ole maassa enää, jos on ollut.

Niin siitä sai toisen hymyn.

Eikä siinä kaikki.

Kolmannen hymyn sai siitä, kun kävi tekemässä kuolemaa jumppatunnilla, ja sitten kun tuli jotenkuten elävänä kotiin, niin siellä odotti - niin kuin joka päivä - kaksi ystävää, jotka oli onnesta väkkärällä, että vihdoin sä tulit kotiin, kiva kun tulit, ihanaa, älä koskaan mee pois, ihana oot, maailman paras, ota tää lelu, jee jee jee jee, sun jumppakassi tuoksuu hikihyvälle, mitä siellä on, mitä siellä, MITÄ SIELLÄ ON!?

Ja sitten tämä video, joka ei liity mitenkään tähän tekstiin. Aasinsilta ystävänpäivästä videoon voisi mennä tätä kautta.

Ystävänpäivä --> Goom-risteily --> yhdenillanpanot.


Pus pus!

Ps. Rakas Elämäni Rakkaus,

Koska koirani tuijottavat minua, vaikka vaan puhun seksistä, niin ethän säikähdä, kun aktin aikanakin muutama silmäpari katsoo maanisdepressiivisen epäilevästi sekä hieman hämmentyneenä mutta innostuneena (minun lisäkseni), että mitä sä teet.

Eläkä myöskään peljästy, jos kesken suuteloitsemisen kylmä nenä lähestyy varoittamatta pakaroiden miellyttävän tuoksuista välikköä.

Toivoo,
HenriikkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.