Google-haut

Google-haut

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Mies – mieti, miten jännittävää olisi, jos vehkeesi toimisi kuin vagina

Teksti ei sovi herkimmille (miehille) eikä ole masturbointimateriaalia (ainakaan suurimmalle osalle).

Luettuasi tämän voit kuvitella milloin vain ja missä vain, miltä tuntuisi, jos vehkeesi toimisi kuukauden ajan kuin vagina. Tämä rentoutusharjoitus auttaa sinua pääsemään lähemmäs tuon niin kauniin ja upean elimen sielunmaisemaa. Voit halutessasi lukea tekstin ääneen kasetille ja kuunnella sen illalla nukkumaan käydessäsi uudelleen ja uudelleen.

No niin, nyt se alkaa:

Heräät aamulla hyvin nukutun yön jälkeen äärimmäisen kireänä. Et ole noussut edes sängystä ylös, mutta silti vituttaa kaikki. Saatana, kun vituttaakin. Et tiedä, mikä ottaa päähän, mutta kovasti ottaa. Äärimmäisen tahmaisen päivän jälkeen itket illalla sitä, että kaikki on ihan syvältä ripuliperseestä eikä mikään onnistu.

Mutta ei hätää. Tämä kestää vain muutaman päivän ja kertoo siitä, että munastasi vuotaa kohta verta viikon ajan. Ai että. Niin mukavaa.

Kuukautisten ensimmäiset kaksi päivää ovat ihan tuskaa. Vatsaasi sattuu ja vehkeesi on arka, turvonnut ja kipeä. Saat tukkia munaasi koko ajan jollakin tupolla tai vaihtoehtoisesti pääset käärimään sen hiostavan siteen sisälle muhimaan ja haisemaan.

Joudut koko viikon ajan olemaan varuillasi, etteivät veret valu reisille asti. Erityisen varuillasi joudut olemaan urheillessa, jolloin suurimmat veriköntsät irtoavat parhaiten ja humpsahtavat maata kohti. Mmmmmm.

Mutta siis tämähän on ihan tavallista arkea. Ei mitään uutta ja erikoista. Menkat, niin nähty.

Ei hätää, sillä lisää on luvassa.

Viikko ennen kuukautisia kalsarisi ovat yllättäen rusehtavat. Joka päivä. Ja ehei, se ei ole kakkaa. Sitä kutsutaan tiputteluvuodoksi, ja se on kuivunutta housuihisi valunutta verta, minkä hormonikierto aiheuttaa.

Mutta tähänkin on näppärä ratkaisu. Pikkuhousunsuojat. Voit käyttää niitä koko viikon ajan ennen varsinaisen vuodon alkamista. Kivasti siellä pöksyissä hiostavat ja hauduttavat vehjettäsi jo valmiiksi ennen varsinaista koitosta. Mukavasti menevät kalsareissasi ryttyyn, jolloin suojan liimapuoli tarttuu puolen tunnin välein pakaroihisi kiinni – pahimmassa tapauksessa perskarvoihisi. Mmmmmm.

Onneksi vehkeelläsi voi kuitenkin harrastaa seksiä. Seksi on kivaa.

Mutta kun kumppanisi alkaa ropeltaa haaroväliäsi, mietit kauhuissasi ainoastaan sitä, että kalsareissasi on ruskeaksi kuivunutta verta tai hikinen pikkuhousunsuoja. Yrität hetimiten päästä vessaan, jossa voit peseytyä ja ottaa pikkuhousunsuojan pois tai vaihtoehtoisesti riisuutua jo valmiiksi alasti, ettei kumppanisi menettäisi halujaan nähdessään kalsareitasi.

Parasta kuitenkin on se, ettei mikään ole ikuista - ei tiputteluvuodot eivätkä kuukautiset.

Pääset vihdoin panemaan vapautuneesti ja jännittämättä sitä, että lakanoilla olisi verta. Uusi tuttavuutesi haluaa painaa kuitenkin vähän aikaa ilman kumia. Pikkuisen vaan. Kokeilla. No okei, vähän aikaa.

Kaikella on kuitenkin hintansa.

Parin päivän kuluttua munasi alkaa kutiamaan niin helvetisti, että mietit oikeasti, voisitko hieroa sitä raastinrautaa vasten. Kokeilet jopa vähän, housujen läpi. Lisäksi vehkeesi on täynnä valkoista mähmää.

Se on hiivatulehdus. Munasi on joutunut shokkitilaan kumppanistasi saatujen uusien bakteerien takia. Eikä tietenkään aina tähän tarvita edes ”pikkuisen aikaa ilman kumia” vaan toisinaan riittää ihan vaan tavallinen suojattu akti, sillä kyllä bakteerit tietävät tiensä.

Munantutkijalla käydessäsi lääkäri toteaa sinulla olevan peniksessä myös kaikenlaista muutakin pientä kivaa. Hiivatulehduksen lisäksi siellä on jos jonkinlaista omituista bakteeria, mikä saattaa johtua esimerkiksi siitä, että olet käynyt uima-altaassa. Ai että. Napit kouraan ja kotiin.

Kun palaat lääkäristä, kumppanisi haluaa taas seksiä. Sinua alkaa hikoiluttaa. Et oikein tiedä, miten kertoisit, että munassasi on rutto, sillä et halua pilata eroottisia mielikuvia, joita hänellä vehkeestäsi on.

Ja kun saat hoidettua lääkkeiden avulla peniksesi taas kuntoon, on jälleen tiputteluvuodon aika ja sitten tulevatkin jo kuukautiset.

Mmmmmmm.

11 kommenttia:

 1. ::D En oo mies ku osittain henkisesti, mutta tää kyll on just sellanen teksti, että se pitäs printtaa johki oppikirjaan jo yläasteel ja näyttää kaikille kakslahkeisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan oli loistoidea, siitä vain seksuaalivalistuksen tunneille oppimateriaaliksi! :D

   Poista
 2. Luin tätä ääneen kaverimiehille. Puit sanoiksi ajatukseni. Loistavaa!

  VastaaPoista
 3. Luin tätä ääneen miehelleni ja jouduin lukemaan joka toisen lauseen kahteen kertaan, kun nauroin niin kovaa. :D

  VastaaPoista
 4. Ai kauhee :DD Mutta näinhän se menee! Menkat nyt ja (lähes) aina <3

  VastaaPoista
 5. No en tiiä pitäiskö teillä mennä lääkäriin tai sairaalaan hakemaan apua, kun mulla ainaskaan ei kyllä ole mitään rusehtavaa vuotoa kuin yksi viiva kaksi päivää kuukaudesta, noinniinku sen 3-4 päivää kestävän kuukautisvuodon päätteeksi. KIVA ETTÄ MUSTAMAALAAT NAISENA OLEMISEN TÄÄLLÄ! Mietippä miten kamalaa olis, kun turvonneet pallit ja kullit kilkuttelis kokoajan housuissa hyi helvetti! Ne olis aina tiellä, aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minulla kuukautiset kestää 8-9 päivää. Jep, hauskaa on. Ei ole kyse mistään korjattavasta "viasta", vaan kohdallani nyt näin vain on.
   (Kun en hormoneita kehooni halua pillereinä tai muina vastaavina.)

   Poista
 6. Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta pari tuntemaani naista on kehunut, että kierukan ansiosta heillä ei ole ollut kuukautisia. Kaikilla naisilla kirjallisuuden mukaan niin ei käy, mutta melko yleistä se on tai vähintäänkin kuukautisvuoto vähenee.

  VastaaPoista
 7. Älä nyt vaan sano, että sä oikeasti annat panna paljaalla "ihan vähän aikaa vaan"? Milloin viimeksi olet käynyt sukupuolitautitesteissä?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.