Google-haut

Google-haut

lauantai 5. syyskuuta 2015

TAVALLISET PERSEET KUNNIAAN!

Minua ottaa suuresti päähän se, että Instagramista on tullut (vai onko se aina ollut) paikka, jossa vedetään huulet törölleen, vatsa sisään, rinta ulos ja takavittu esiin. Esitellään sadan filterin alta "selluliitittömiä" vartaloita pikkutuhmissa vaatteissa. I woke up like this. Miehet diggaa, vittu jee.

Olen aina rakastanut pyllyjä, just nimenomaan naisten. Mutta semmoisia aitoja pyllyjä, joita näkee LIVEnä esimerkiksi rannalla tai uimahalleissa. Koskaan ei ole tullut kummassakaan paikassa vastaan filtteripersettä tai -vatsaa tai -naamaa. KOSKA SELLAISIA EI OLE OLEMASSA.

Sitten nuoret mimmit katselee ylöspäin naisia, jotka postaa sellaisia kuvia, ja samalla itkee, koska kokee itsensä rumaksi ja läskiksi. Siitä on kiva alkaa rakentaa tervettä itsetuntoa.

Tässä on minun perse. Läskiä on, epämuodostumia ja muhkuroita, sieltä tulee paskaa ja sen päällä on hyvä istua. Kukaan mies ei ole koskaan kieltäytynyt. Ja minä pidän siitä, kun se hyllyy miten sattuu.

Kaikki te mun ihanat nuoret naisseuraajat. Teillä on täydellinen pylly ja teidän nykyinen tai tuleva kumppani tulee rakastamaan sitä ihan helvetisti just sellaisena kuin se nyt on. Ei muuta. Pusuja!


21 kommenttia:

 1. Oikein hyvä pylly (y) Mutta: minuu on aina kiinnostanu tietää, et diggaako miehet ihan oikeesti noista em. töröhuulibimboista, joita mahtuu 13 tusinaan??!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tykkää, sillä antaa itsestään "halvan" kuvan. Vertaa runkkupaperiin joka heitetään käytön jälkeen roskiin, se siinä kiinnostaa.

   Poista
  2. Ei me tykätä.

   Poista
  3. Naiset taitaa tehdä niitä enemmän toisille naisille kuin miehille, sama juttu pyllykuvien kanssa, että kilpaillaan kenellä on ns. paras peppu.

   Ja Henriikallahan on upea takalisto, kyllä sietää olla ylpeä!

   Poista
  4. "Diggaako"? No ei sillä tavalla etteikö muu kelpais. No, -jotkut- miehet ehkä on niiden perään. Mut pääsääntöisesti voi kysyä että diggaako naiset sitten niitä kaapinkokoisia hormonimuskeliäijiä?

   Sitä vaan miehenä toivois naisten jonain kauniina päivänä heräävän siihen että oli kroppa, tissit, perse ja naama mitä ja kuinka kauniita tahansa, niin kaiken niistä saatavan plussan voi oikeasti pilata täysin ylitsepääsemättömästi vetämällä se naama ikuiselle norsunv*tulle. Ja kääntäen, hymyllä ja iloisella, avoimella asenteella -ihan oikeasti- korjaa vaikka minkälaiset "kauneusvirheet". Ja ne miehet jotka ei sitä näe on oikeasti helvetin pinnallisia idiootteja joista kannattaa suosiolla pysyä kaukana. Valitettavasti(?) pinnallisia idiootteja taitaa olla eniten nimenomaan niiden "komistuksien" joukossa joilla on siihen "varaa". Mene ja tiedä. En ole miehiä treffaillut.

   Poista
 2. Sullahan on ihana peppu! en mä ainakaan tykkää yhtään mistään semmosista instagrammin "teräsperseistä." En ikinä haluaisi sellaista itelleni. Tai jos haluan, niin toivon että haluan semmoisen AIDOSTI enkä sen takia että muut hyväksyisi mut. Asioita ylipäätään pitäis haluta itseään varten, eikä muita. Sit oon miettiny, et ihmisiä on varmaan 2-3 tyyppiä näissä rakkaus/panoasioissa. on: 1) fyysisiä ihmisiä, jotka hahmottaa maailman _fyysisesti_ ja haluaa fyysisiä asioita parisuhteelta, ulkonäkö edellä, sitten muut piirteet. 2) henkistä yhteyttä kaipaavia ihmisiä, jotka haluaa parisuhteesta mielten vetovoimaa. Ulkonäkö tulee vasta toisena, tai sitten sillä ei ole mitään väliä, jos on ns. sielunkumppanimatskuu 3) jotain näiden kahden väliltä. Haluaa sekä mielen että kehon vetovoimaa.
  Itse olen tuota 2)kohtaa edustava, mutta ymmärrän kyllä myös noita muulla tavalla arvottavia ihmisiä. Ihmiset hahmottaa maailman omien arvojensa läpi. Toisaalta se vituttaa välillä, varsinkin kun kaikki pinnallisuuteen ja ulkonäköön painottuva on melkoisen katoavaista: mitä sitten tapahtuu ulkonäköön perustuvalle parisuhteelle, kun kumppani rupsahtaa/vanhenee/lihoo? siitä katoaa pohja.

  VastaaPoista
 3. Aika mehukas perbeeri, noin niinku naisen silmään ainakin ;) Nyt oli sen verran uhkeaa juttua, että pitkäaikaisenkin seuraajan pitää avata suunsa. Olet ihan oikeassa. Nuorena sitä itse tuli katseltua lehtiä ja niissä näkyi vahvasti muokattuja kuvia naisten tisseistä ja perseestä ja silloinkin ahdisti, kun itsellä vaan sellaset lerput edessä ja muhkea takalisto selän jatkeena. Voin vain kuvitella, millaisen ahdistuksen valtaan jotkut nuoret joutuvat nykyisin kun vastaavanlaisia kuvia osaavat jo tehdä muutkin kuin lehtitalojen kuvanmuokkaajat ja niitä on facet ja instat ja kaikki pullollaan. Hyvä että näytät oikean naisen perseen, kunniaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kyllä meille miehille kelpaa ihan tavallinen perse. Meitä enemmän mietityttää, miten sitä saisi.

  VastaaPoista
 5. No hyi helvetti... Välitön silmätulehdus.

  VastaaPoista
 6. Kyllä mulle tuollaisen perseen omistaja vapaa mukava nainen kelpaisi, kerro vain mistä voi noutaa. Itse en kaipaa niitä töröhuuli/silikonitissejä koska eivät ne ole omia itsejään ja kaikki me rupsahdamme aikanamme kuitenkin. Söpö perse sulla!

  VastaaPoista
 7. Kiva peppu. Just hyvä.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Hyvä teksti :)
  Mulla on tosi upea peppu ja tiedän sen itsekin. Koskaan en oo salilla käynyt, eli ei se mitenkään treenattu oo, mut täydellinen ja mun mies palvoo sitä ;)

  VastaaPoista
 10. Jokaisella miehellä on tietysti oma mielipiteensä asiaan, mutta ei todellakaan kaikki kaipaa niitä instojen töröhuulikuvien peppuja. Kokemusta on, omasta ja kavereiden puolesta. Ihan hullu ajatuskin, että vain yksi malli kelpaisi, muut ei. Ne muut varmaan jäisi sitten yksin. Ei kannata tavoitella jotain lähes mahdotonta, vaan luottaa luonnon luomaan. Ainahan sitä vähän voi treenata, kunhan sen tekee terveellä järjellä, ja itsensä takia, eikä vain muiden. Kuitenkin tärkeintä on olla sinut itsensä kanssa, olipa minkänäköinen hyvänsä. Sen huomaa kaikki, ja sitä arvostetaan enemmän.

  VastaaPoista
 11. Jokaisella miehellä on tietysti oma mielipiteensä asiaan, mutta ei todellakaan kaikki kaipaa niitä instojen töröhuulikuvien peppuja. Kokemusta on, omasta ja kavereiden puolesta. Ihan hullu ajatuskin, että vain yksi malli kelpaisi, muut ei. Ne muut varmaan jäisi sitten yksin. Ei kannata tavoitella jotain lähes mahdotonta, vaan luottaa luonnon luomaan. Ainahan sitä vähän voi treenata, kunhan sen tekee terveellä järjellä, ja itsensä takia, eikä vain muiden. Kuitenkin tärkeintä on olla sinut itsensä kanssa, olipa minkänäköinen hyvänsä. Sen huomaa kaikki, ja sitä arvostetaan enemmän.

  VastaaPoista
 12. Mulla on suunnilleen samanlainen perse ku sulla. Itekin oon ihan tyytyväinen omaani. Välillä jotkut miehet on kyllä kieltäytyny.

  VastaaPoista
 13. Seuraavan kerran kun sun peräsin on yksinäinen tai tarvii hellyyttä tuo vaan tänne se :-)

  VastaaPoista
 14. On kyllä totta että kumppanille kuitenki kelpaa :-) Välillä se vielä iskee itsellekin se peppuahdistus, mutta kun poikakaveri ei tunnu saavan näppejään pidettyä irti nii kai siinä jotain vetovoimaa sitte on. Pakko uskoa. Ja kiitos Henriikka tästä.

  VastaaPoista
 15. https://www.reddit.com/r/gonewildcurvy

  <3 ;)

  VastaaPoista
 16. Uhhhhh..... siinä IHANA täydellinen pylly, tykkään!

  VastaaPoista
 17. On oikea herkku... Per... Hmm...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.