Google-haut

Google-haut

torstai 1. lokakuuta 2015

10 paljastusta seksielämästäni

Sitä ei ole.

Joten siirryn suoraan lukijapalautteeseen.

1. "Miksen löydä sua Tinderistä?" Se johtuu siitä, etten ole siellä. Pelasin kyseistä peliä tammikuussa 2015 parin viikon ajan enkä pitänyt siitä. Hakkasin Tinderiä tunnin illassa, en jutellut kenellekään, koska miksi olisin (kiva tukka sulla ;) oot söpö :P ) ja lopulta masturboin. Hirveän työläs esileikki.

2. "Kirjoita slut shamingista." Googlasin kyseisen termin juuri. Eli siis naista häpäistään, puhutellaan huorana tämän aktiivisen seksielämän takia tai muuten vaan. Olen kuullut joskus itsekin olevani huora eikä se kivalta ole tuntunut. Mutta silti uskon, että kyseessä on lausujan oma epävarmuus itsestä (vrt. vitun homo). Kyseinen henkilö siis pyrkii tekemään syntiä asiasta, joka ei ole lähelläkään helvetinportteja. Kuten lapsena jo opittiin: "Se, joka haukkuu, on ite." Naisessa, joka haluaa munaa tahi römpsää, ei ole mitään vikaa. Paneminen on kivaa.

3. "Pannaanko?" En edelleenkään jaa täällä persettä. (Vaan Manskun ja Aleksanterinkadun risteyksessä, kolmen sepän patsaan keskiössä, täyden kuun aikaan.)

4. "Miten sä voit olla sinkku??" Syy lienee joko se, että puhun avoimesti asioista, tai se, että tyypillisesti aktin jälkeen puraisen terskan irti.

5. "Kauan sä oot ollu ilman seksiä?" 9 kuukautta, 5 päivää, 8 tuntia ja 34 minuuttia.

6. 9 kuukautta, 5 päivää, 8 tuntia ja 35 minuuttia.

7. 9 kuukautta, 5 päivää, 8 tuntia ja 36 minuuttia.

8. 9 kuukautta, 5 päivää, 8 tuntia ja 37 minuuttia.

9. 9 kuukautta, 5 päivää, 8 tuntia ja 38 minuuttia.

10. 9 kuukautta, 5 päivää, 8 tuntia ja 45 minuuttia. (kävin välissä pissalla)

11. Meinasin ihan tosissani, että suoritan lentolupakirjan, koska pelkään lentämistä, mutta se on niin kallis, että täytyy keksiä jokin muu haaste.

12. Mutta jo näinkin rohkea ajatus (ja teko: "lentolupakirjan" googlettaminen) tarkoittaa sitä, että energiatasot alkavat olla meikeläisen sielussa kohdillaan.

13. Eli täällä kaikki hyvin.

Hyvää yötä.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia paljastuksia! Etenkin noi kohdat 5-10, jotka on tuttuja harvinaisen monelle sinkulle (jopa bloggavaalle), vaikka monet saattavatkin muuta luulla. Ja muutenkin oon huomannu, että ihmiset luulee muutenkin vaikka mitä, tai vaikuttaa vaikka miltä, mutta sit niiden seksielämä tiivistyy kuitenkin kohtiin 5-10.

    VastaaPoista
  2. Hankkimalla tietokoneeseen lentosimulaattorin ja -ohjaimen pääsee edullisesti lentämään.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.