Google-haut

Google-haut

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Hurja viikko

Moi ja terveisiä rauhallisuudesta!

Viime viikot oli kaikkea muuta. Minulla oli hirmuisesti haastatteluita, mikä oli ihan huikeeta, mutta olin tosi väsynyt, koska jännitin aika paljon kaikkea. Jännitän normaalistikin aika paljon kaikkea, niin nyt oli oikein supertärinäviikot.

Mutta olen hengissä ja onnellinen! En osannut odottaa yhtään, että kirja saa tällaisen vastaanoton. En edelleenkään tiedä, monta kirjaa on painettu, koska en ole kysynyt. Minulle sillä ei ole ollut väliä, myydäänkö sitä viisitoista kappaletta vai viisi sataa, koska haaveeni oli kirjoittaa kirja ja se toteutui. Mutta olen hämmentyneen onnellinen, että kirjasta on niin moni ihminen saanut jotain itselleen. Tuntuu aivan törkeän hyvältä. Kiitos paljon kommenteista ja palautteesta. <3

En ole vielä ehtinyt keksiä uusia haaveita, joita kohti lähtisin hitaasti valumaan, mutta onhan tässä koko loppuelämä aikaa.

Mielikuvituspoikaystävä on ollut silleen, että sä puhut ihan hirveesti musta kaikkialla et tosi kiva hei kohta me päädytään jonnekin lööppilehtiin, ja mä sanoin sille, että mun on ollut pakko puhua, koska sä olet niin ihana ja ihanista asioista pitää joskus puhua vahingossa telkkarissa ja radiossa.

En ole itse kuunnellut radiohaastatteluita enkä katsonut tv-esiintymistä. En pysty tekemään sitä, koska ne on menneitä eikä niitä voi muuttaa ja livenä tulee höpöteltyä vaikka mitä. En ole myöskään avannut kirjaani kertaakaan sen jälkeen, kun siitä tuli virallinen kirja eikä vain Word-tiedosto. Ei pysty. Ei kertakaikkisesti sentään pysty.

Mutta tässä on linkkejä haastiksiin, jos joku niitä haluaa katsella ja kuunnella:

MeNaiset
Nyt-liite
Aamulehti
YleX

RadioRock
YlePuhe
RadioAalto
RadioSuomiPop

Ylen Aamutv

Radio Nostalgian haastattelua en löytänyt ja Itä-Hämeen (Heinolan lehti) juttu oli ilmeisesti vain printissä ja Etelä-Suomen Sanomien juttu on vielä tulossa. 

5 kommenttia:

 1. Moi Henriikka! Rakastuin sun blogiin ja kirjotin siitä: http://www.lily.fi/blogit/tunteella-ja-maidolla/tinder-pakko

  VastaaPoista
 2. Heippa. Odotan innolla että pääsen lukemaan sun kirjan. Olisin niin kovasti halunnut tilata sun allekirjottaman painoksen jollain kivalla sydän tarralla, mut ei opiskelija kyennyt kun palkka päivä se häämötti vasta tulevaisuudessa. Odotan, että kirja vapautuu kirjastosta tai ehkä saan ostettua sen ihan omakseni. Mutta, pointti oli se, että ONNEA :) Paljon iloa.

  VastaaPoista
 3. Meen just tänään hakemaan kirjastosta sun kirjan luettavaksi ♥

  VastaaPoista
 4. Rakastuin kirjaan ihan täysin! <3 kiitos

  VastaaPoista
 5. Luin Me Naisten haastattelun ja löysin itseni sieltä :D Miksi mies ei vastaa vaikka se on Whatsappissa koko ajan??? Heh.

  Mutta kun etsin blogia löysin toisen Sinkkublogin (tajusin, että olin väärässä blogissa, kun hän kuvaili ulkonäköään, kiitos haastattelun kuvien :). Olisi ehkä hyvä, jos haastatteluissa mainittaisiin blogin osoite.

  Mutta googlasin itseni tänne, ja pointtini oli, että kiitos blogista ja kokemistani oivalluksista! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.