Google-haut

Google-haut

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Vulvan käyttöohjeet

Minulta on toivottu kirjoitusta vulvan käyttöohjeista. Jeee!

Ohjeita on kolme (3). Miten helppoa! Niin vähän!

Kuvittele, että edessäsi on nainen levällään. Ei sillä tavalla levällään, että suolet valuvat pois aukileikatusta vatsasta valkoisille lakanoille vaan sillä tavalla kauniin vulvallisesti.

Siinä se nyt on. Lettu levällään tai suljettuna, voit valita. Nainen on tyytyväinen. Sillä on vatsa täynnä ruokaa ja sen hartioita on hierottu vähän. Pyllyäkin on hierottu. Sen juttuja on kuunneltu ja sen kainaloita kutiteltu. Ai ai. Nyt tulee pesää niin, että lotisee.

Ja sitten ne käyttöohjeet. Kolme vaan!

1. Koske hellästi. (Jos et ole ihan varma, mitä "hellä" tarkoittaa, jatka lukemista ennen seuraavaan ohjeeseen siirtymistä.)

Ehkä saattaa vähän kiihotus laskea, mutta kuvittele silti, että tämä kaunis karvareunuksinen lettu on kuin kosketusnäytöllinen kännykkä. Ei auta nimittäin hakkaaminen ja kovastipainaminen, jos haluaa saada sähköpostit auki. Kosketa niin hellästi, ettet ole ihan varma, kosketatko ollenkaan. Koska kyllä kosketat. Ihan varmasti. Klitoris on nimittäin niin herkkä. Ja naisen on aina helpompi sanoa "jooh kovempaa" kuin "ööö ei niin kovaa".

2. Käytä sylkeä. (Jos et ole varma, mitä sylki tarkoittaa, jatka lukemista ennen seuraavaan ohjeeseen siirtymistä.)

Sormi (tai kieli) ei liiku letun pinnalla kivasti ilman sylkeä vaan se jää nahkeasti ikään kuin paikalleen hankaamaan yhtä kohtaa, mikä tuntuu siltä kuin siihen olisi kasvamassa pian Veijo Vesirakkula. Suurin osa naisista ei halua sellaista Veijoa klitoriksensa viereen.

3. Älä pelkää. Katso sitä suoraan sen punaiseen välkehtivään lihaan. Uskalla. Vulva on sun puolella.

Rakkautta kesään!

3 kommenttia:

 1. Kaikkien miesten pitäs lukea tää!
  Ei ne tunnu tajuavan että klitoris on herkkää aluetta eikä kuivalla sormella voi tökkiä...

  VastaaPoista
 2. Totuus on kauneutta; hyvä kirjoitus - kiitos!

  Kuivalla sormella ei voi tökkiä, mutta sillä voi koskettaa hyvin kevyesti ja siten kuin huomaamattomasti tehdä hienovaraisia hiplausliikkeitä.

  Yleensä nuolemalla saa ruusutarhan/kukkaniityn/metsälammen/sademetsän portin kostumaan hyvinkin helposti, ja kielellä voi harrastaa aluksi hyvinkin herkkää hipaisunäppäilyä.

  VastaaPoista
 3. Kielellä kaikkein paras ja suuseksi on kivaa molemmille

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.