Google-haut

Google-haut

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Miten lähestyä kaveria seksimielellä?

"Semmoista kyselisin, että josko voisit kirjoittaa, miten kannattaisi lähestyä kaveria seksuaaliset ajatukset mielessä niin ettei se kaveri säikähdä?

Kun siis on yksi ystävä, jonka kanssa mielelläni vähän peittoa heiluttelisin, mutta kun hän on aika ujo ja kokematon, niin en tiedä miten asian kanssa etenisin, etten häntä pelästytä ja ystävyyttämme riko."


Moikka ja kiitos kysymyksestäsi! Voisin kirjoittaa.

Ei kannata ainakaan istua naamalle, ruveta masturboimaan kaverin ollessa luonasi tai yllättäen riisuutua alasti. Kaikkea on kokeiltu, ei toimi. Seksi saattaa onnistua, mutta ystävyys menee.

Haluaisin esittää sinulle vastakysymyksiä. Oletteko suudelleet tai olleet muuten lähekkäin? Pidätkö hänestä romanttisessa mielessä vai haluatko vain seksiä? Tarkoitatko kokemattomuudella, että hän on aikuinen ja kokematon vai että hän on 10-vuotias? Jos jälkimmäinen, olethan itsekin aikalailla samanikäinen. Jos et ole, ota yhteyttä esimerkiksi Sexpon seksuaalineuvontapalveluihin, niin saat apua.

Kun olet pohtinut mielessäni näitä asioita, toimi seuraavasti.

Puhu hänelle. Sä pystyt siihen. Sä osaat. Just niillä omilla sanoilla, jotka päähän popsahtaa. Jos hän on messissä, homma on siinä. Muista olla valmistautunut myös siihen, että saat pakit. Kunniota hänen päätöstään ja mieti, pystytkö olemaan hänen ystävänsä, vaikka seksiä ei välillänne tule olemaan.

Noin! Sillä se selviää. :) Nyt tulee joulukin kivasti niin on hyvin aikaa hoitaa tämmöiset mieltä vaivaavat jutut pois alta. Tämän voi ajatella semmoisena joulusiivouksena. Ei tarvitse enää ensi vuonna pohtia samaa asiaa.

Superisti rohkeutta tähän! Se menee just niiku pitääki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.