Google-haut

Google-haut

tiistai 10. tammikuuta 2017

Tämä otsikko on kaikkein vaikein keksiä

Moi ja erittäinkin kivaa tammikuuta!

Tässä kuussa minä täytän neljän tissin verran eli 33. Ja koska meillä ei lasketa, niin olen ollut sinkkuna kahdeksan vuotta. Sen pystyy laskemaan sillä tavalla, että laittaa nuo tissit vastakkain päällekkäin niin tulee kahdeksan. Kirjoitin kuitenkin pitkästä matikasta C:n eli uskokaa vain.

Olen hyvä myös kielissä, kuten varmasti uskotte. Luin lukiossa ranskaa kuusi vuotta ja kirjoitin siitä I:n eli hylätyn. Jemapel vaan sullekin. Kerran meillä oli kuunteluharjoitus, ja minä sain oikein 7/10. Luokan paras tulos. En itsekään meinannut uskoa. Tuulettelin ja hymyilin tyytyväisenä. Itsetuntoni kasvoi. Vulevu kuse avec mua se suar. Kun palautin kysymysvihkon opettajalle, hän huomasi, että minulla oli väärän vuoden kysymykset. Eli ne eivät liittyneet ollenkaan kuunteluun. Minä en ollut huomannut mitään. Vulevu kuse.

Mitä muuta kuuluu, kysyn itseltäni nyt.

No olen käynyt Tinderissä painamassa ruksia. Se on varma tapa päästä treffeille, laskin sen aivan itse ranskaksi.

Oikeastikin käyn treffeillä vain noin kerran vuodessa ja valmistaudun siihen 364 päivää painamalla ruksia, ja sitten yhtäkkiä painan sydäntä ja käyn nopeasti kahvilla jonkun kanssa ja tulen äkkiä pois enkä mene enää koskaan minnekään ainakaan vuoteen.

Tästä syystä olen Suomen johtava sinkku, enkä aio menettää asemaani ja titteliäni ihan kovin helposti.

Pusut!

7 kommenttia:

 1. Kantsii silti lähteä ulos. Ei ikinä tiiä kuka vinkkaa silmää. Ja vaikkei siitä mitään tuliskaan niin ai että piristää päivää

  VastaaPoista
 2. Onnea deittailuun!

  Mulla itselläni on kyllä tällä hetkellä sellainen olo, että kuka muka haluaisi seurustella kanssani, kun olen niin törkeän pahantuulinen ja ärsyttävä, joten ehkä parempi olla yksin. Tai että sinkkuudelleni on muitakin syitä kuin oma halu olla yksin.

  VastaaPoista
 3. Luin sun kirjan. Oli hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Pliide, laita tälle blogille oma fb-sivu pystyyn, jooko!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ---> http://www.facebook.com/henriikkaronkkosenblogi/

   Poista
 5. Valitettavasti sulla on vielä kirittävää sinkkuuden suhteen. Itsellä tuli juuri 37 vuotta täyteen eikä loppua näy.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.