Google-haut

Google-haut

torstai 26. kesäkuuta 2014

Mies olisi kiva myös siksi, että...

... elämäni saattaisi olla asetetta normaalimpaa, jos joku olisi sanomassa, että Henriikka mitä helvettiä sä teet.

Mutta kun ei ole, seuraavia asioita tapahtuu.

Ensinnäkin, muutama kuukausi sitten odotin autoni huoltomiestä kadunvarrella ja nappasin siitä sitten lennosta mukaani väärän huoltomiehen. Hyppäsin siis jonkun randomtyypin autoon ja papatin niin hirveästi, ettei miesparka ehtinyt sanoa mitään. Sitten ajatin kaverin syvälle parkkihalliin autoni luokse ja käskin korjata sen. Tarina löytyy täältä.

Toisekseen, en olisi yrittänyt kiskoa kiinnipultattua ilmanpainepumppua irti ABCn pihalla. Tarina löytyy täältä.

Kolmannekseen, ei olisi tapahtunut tätä:

Saunan lamppuni paloi. Se on sellainen iso mötikkä. Valtava. Ainakin puolimetrinen. No ei ehkä niin iso, mutta tosi iso. Tällainen --->Ajattelin siinä sitten, että en ole kyllä tuollaisia puolimetrisiä lamppuja nähnyt missään myytävänä, ja että kylläpäs on nyt hankalaa tämä. Ihan kuin pitäisi uusi pesukone vaihtaa tai jääkaappi. Iso, painava, hankala. Miestä vaativa.

Joten otin tomerana yhteyttä isännöitsijään, että täällä on palanut nyt saunasta lamppu ja voisiko joku tulla vaihtamaan sen. Vastaus oli tiukka ja jämerä: Asukas vaihtaa lamput itse.

Sydäntäni riipaisi tuollainen suorasanaisuus.

Kävin mielessäni läpi Prisman hyllyjä, että missä siellä MUKA myydään näin isoja puolimetrisiä lamppuja. Ahdisti, että tämäkin vielä. Pitää etsiä JOKU lamppuliike, jossa myydään saunalamppuja. Ikinä nähnyt sellaista. Mistä sellaisenkin löytää. Pitää ajaa jonnekin Tuurin kyläkauppaan.

Menin saunaan mittanauhan ja kameran kanssa, etten sitten vahingossakaan osta sieltä Tuurista esimerkiksi 60 cm saunanlamppua. Päätin kirjoittaa ylös KAIKKI koodit lampusta.

Änkesin lauteiden alle ja koskin puolimetriseen. Sillä samalla sekunnilla tajusin, että puolimetrinen olikin vain lasikupu.

Lasikupu, jonka alla on tavallinen hehkulamppu.

Namaste.Onneksi en ehtinyt lähteä hiillostamaan Prisman myyjää. "Missä teillä on saunanlamput? No siis sellaiset tavalliset saunanlamput. Sellaiset 30 senttiset. Niin missä teillä on niitä? Miten niin ei ole sellaisia. Mun saunassa ainakin on!"


6 kommenttia:

 1. Kuule oon selannu sinun blogia koko aamupäivän tässä viisaudenhampaanpoistokivuissani ja youtubevideoitakin ja oon nauranu ja hymyilly paljon enemmän ku kipeä suu sallisi. Oot ihana ja löydät melko varmasti melko pian sen rakkausmestarin jos et nyt oo jo löytäny. Ihan huikean ihana ja cool varsinkin oot ja jos kirjottaisit kirjan ni ostaisin sen ja ostaisin kavereille ja äidille ja mummollekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen anonyymi tässä moi, mahtava asenne sulla bloggaamiseen. Täältä löytyy toinen innokas kirjan ostaja jos sellasen satut kirjottamaan!

   Poista
  2. Mäki ostaisin sun kirjan! Ilmota millon sellanen tulee ja mistä sen voi ostaa =) oot mahtava! Awesome!♡♥♡

   Poista
 2. Sä oot niin mieletön persoona :) en olisi koskaan uskonut törmääväni millään asteella saman ajatusmaailman omaavaan ihmispersoonaan :) mä nauran täällä vedet silmissä. Oot paras. Kiitos mun päiväni piristyksestä. ♡ MÄ TUUN NIIN LUKEE JATKOSSAKIN SUN BLOGIA.

  VastaaPoista
 3. oi voi :D koitahan pärjätä

  VastaaPoista
 4. :------D huutonaurua ku mietin sua Prismassa ettimässä jättilamppua!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.