Google-haut

Google-haut

torstai 22. syyskuuta 2016

Mielikuvituspoikaystävää voi myös kuunnella

Moi!

Minun kirjaani voi myös kuunnella äänellä, jonka kuulen! Minäkin vahingossa vähän jouduin tämän äänen pieksemäksi, mutta olen vielä toistaiseksi hengissä. Sinusta en voi tietenkään mennä takuuseen eli ihan omalla vastuulla sitten.


Esimerkiksi BookBeatissa pääsette kuuntelemaan Mielikuvituspoikaystävää: tässä linkki. Linkin kautta saatte kuukauden ilmaiseksi, vaikka siinä ensin lukeekin, että kaksi viikkoa, mutta klikkailkaa vaan etiäpäin, niin kyllä se siitä sitten järjestyy. Alennuskoodi on siis "kuminyrkki" (sain itse valita sen. <3 ), jos menette rekisteröitymään siitä BookBeatin etusivulta.

Moikka!

6 kommenttia:

 1. Siis sä oot vallan ihana! Sellane life goals future me �� Oon täysin sun blogin ja kirjan ja instagramin ja mitä näitä nyt on pauloissa. On vaan niin ihanaa, että joku oikeesti sanoo asiat ääneen ja se on ihan ookoo. Itseään ja juttujaan häpeilevät ihmiset toivottavasti herää sun juttujen myötä! Mun porukka alkaa pikkuhiljaa heräillä, ku joku muukin ku minä laukoo asioita suoraan. Kiitos ja pus

  VastaaPoista
 2. Eipä tarvitse kirjautua! En omista luottokorttia! Voisit tässä ja videon kommenteissa mainita että ei ole ilmaisia lounaita! Tilaus jatkuu maksullisena joka veloitetaan antamaltasi luottokortilta, huijauksen maku! Mutta mitäpä sitä ei tekisi sponsorirahojen eteen, vaikka myisi itsensä kapitalistille! Huono homma Henriikka!

  VastaaPoista
 3. Voi että! Kuuntelen tässä parhaillaan kirjaasi. Oon nyt luvussa "Sinkkuelämän vakio". Tähän asti oot kyllä monella tapaa herätelly minua. Niin blogin kuin nyt tuon kirjasikin kautta. Kiitos siulle rehellisestä tekstistä! Piä ittes ittenäs, aina! :)

  VastaaPoista
 4. Dämit. Mulla meni just viikko sitten ilmaisviikot umpeen enkä saa koodeja enää mistään syöttää. Velvoittavat sitten, kun jäin palveluun koukkuun.. Sun kirjasi kuuntelin ensimmäisten joukossa.

  VastaaPoista
 5. Huh, vaikka on vielä viimeiset luvut lukematta, niin pakko tulla jo nyt sanomaan, että kiitoskiitoskiitos (!!!), kun olet tämän kirjan mennyt kirjoittamaan. Oon itkenyt, nauranut ja oivaltanut pieniä ja sitten vähän suurempia asioita kirjasi parissa, eikä tule heti mieleen toista teosta, jonka parissa olisi näin saanut pohtia omaakin elämäänsä. Olet ihana, kiitos.<3

  VastaaPoista
 6. Kiitos appsivinkistä ja kirjasta, joka oli varsin ilahduttava kuunneltava. Nauroin ääneen sille yksikseni ja muutenkin iloitsin sitä kuunnellessani, vaikka väärinkäytitkin vagina-sanaa - vulva olisi osuvampi sana esim. toosan ajelemisesta puhuttaessa kuin vagina, joka tarkoittaa emätintä eli sitä naisen sisäpuolella sijaitsevaa putkulaista, josta ei näy ulos muuta kuin suuaukko. Mut sisältöhän on tärkein! Varsinkin romaaneissa siis :) T. Anu

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.