Google-haut

Google-haut

torstai 10. marraskuuta 2016

Pippelit, munat, lerssit ja kyrvät

Minulle tuli tänään hirmuinen huoli pojista ja miehistä. Siitä, että miesten seksuaalisuus näyttäytyy usein niin, että miehet ovat seksikoneita ja aina pitää olla mahtava stondis ja koko ajan täytyy haluta haluta haluta panna panna panna.

Siksi haluan vain sanoa, ettei pidä eikä täydy. On ihan normaalia, ettei aina huvita eikä aina seiso. Ei tarvitse juosta yöllä päivystykseen, jos ei yhtäkkiä saakaan lippua salkoon. Meillä kaikilla on erilaisia vaiheita seksuaalisuudessa. Välillä huvittaa ja välillä ei yhtään. Yleensä puhutaan vaan naisten seksuaalisuuden muutoksista, mutta ihan yhtälailla seksuaalisuus muuttuu, vaihtelee ja elää miehilläkin.

Niin ja onko sitäkään koskaan sanottu ääneen missään, että se on ihan just passeli, että reikään tamppaaminen kestää 3-5 minuuttia niin kuin suurimmalla osalla. Kyllä. Ei tarvitse jyystää 45 minuuttia muna verillä ja reikä rakkuloilla. Seksi on ihan helvetin paljon muutakin kuin pelkkä penetraatio tai jäykkä elin. Seksi ei ole pornoa.

Sen vain halusin sanoa.

Ja senkin haluan sanoa, että jos on huolta omasta munasta, niin mene lääkäriin ja kerro siitä. Se voi olla tosi vaikeaa, mutta tee se silti. Moneen asiaan ja huoleen on saatavilla apua. Ota se vastaan.

Rohkeutta! <3

1 kommentti:

  1. Ehkä minusta kasvoi aika mahtava panomies sen ansiosta, että jo ennen kuin tiesin paljoakaan, mistä on kysymys, tajusin, että voihan sitä käyttää muitakin elimiä kuin paisuvaiskudoksen jäykistämiä. Vaikka pahassa paikassa jalkaa, kun en ollut fistauksesta vielä kuullut.

    Tällä hetkellä pidän suurimpana saavutuksenani naisten ja seksin suhteen sitä, että olen aiheuttanut orgasmin lähes pelkästään korvanipukkaa imemällä. Opin kikan homoseksuaalisessa ja pedofiilisessa eläimeen sekaantumissuhteessa. Ei vais, kissanpennun syy se oli, kun imi minua, minä vain annoin ja melkein lapsi olin minäkin.

    Se kyllä vituttaa, että oman nautinnon tavoittelu oli nuorempana aika pelkästään kyrvän varassa. On niin paljon muutakin, mutta ei nyt enempää. Hävettääkin vähän.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.