Google-haut

Google-haut

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Sunnuntai-moi!

Moi!

Mitäs tänne kuuluu? No ei mitään erikoista.

Semmoista vähän kuuluu, että tasan viikon päästä on Tallinnan maraton, jonka minäkin aion juosta. Ihan helposti aion. Ei mitään ongelmia ole siinä. Täysillä menen. Viisi tuntia. Kuusi tuntia. Vesipisteelle jään kuolaamaan mukiin. Bajamajassa istun koko ajan. Paskalla istun. Ambulanssilla maaliin. Mitali kaulaan ja Instagramiin kuva, että voitin kaikki.

Sen verran voin paljastaa tässä nyt, että jännittää tosi paljon. En ole treenannut juuri ollenkaan. Kaksi kertaa olen vetänyt pitkän, parin tunnin lenkin (noin 17-20 km). Toinen oli se iso rupinen jörnikkäpenis, jonka vartta pitkin viipotin ympäri Helsinkiä.

Toinen oli tämä sekamelska.


RunKeeperini sekosi ilmeisesti Viikin lehmistä sen verran, että oletti minun juosseen läpi utareiden ja ihan olin näemmä moottoritielläkin kirittänyt autoja. Sitten se ilmoitti minun juosseen kahdessa tunnissa 53 km. Namaste.

Jos maraton-sää on hyvä ja kännykkäni toimii loistavasti niin kuin se ei yleensä toimi, kuvaan juoksusta raportin. Sinkkuraportin. Hikiraportin. Tuskaraportin. Jonkun sellaisen. Tavoitteeni on juosta maraton loppuun asti ja iskeä matkan varrelta kaikki sinkkumiehet ja -naiset.

No en oikeasti iske ketään, koska en osaa, ja silmiin katsominen on kamalaa. Ja koska se tunne, kun joku flirttailee, on outo ja hämmentävä (katso alla oleva kuva).Ps. Olen käynyt ruokakaupassa joka päivä monta kertaa, koska haluaisin sitten kuitenkin vähän yrittää flirttailla sille yhdelle kaupankassalle. Koska kun kaupankassa antaa kuitin, minusta se tuntuu melkeintreffeiltä. Nähään maratonilla!
5 kommenttia:

 1. Tsemppiä Tallinnaan!
  Juoksin siellä itse maratonin 2 vuotta sitten. Tosi hyvä tasainen reitti. Vain yksi mäki vanhassa kaupungissa ja se on muuten sitten toisella kierroksella puolet pidempi ja jyrkempi. :)
  Tuulen suuntaa kannattaa katsoa siten, että ainakin vastatuuliosuudella olisi isomman porukan takana, jolloin se tuuli ei ole niin paha. Siellä on myös tosi hyvät ohjatut ryhmät, eli alussa vaan oman tavoiteajan mukaiseen porukkaan ja siinä sitten hölkkää hyvännäköisten miesten ja naisten beesissä muutaman tunnin.
  Ei huono? :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Jarkon sanoihin. Olin ilmeisesti Jarkon kanssa samaan aikaan Tallinnan maratonilla - ihan tietämättäni! :) Kirjoitin taannoin juoksustani enemmän blogiini:

  http://johakaik.blogspot.com/2012/09/tallinnan-maraton.html

  Maltillisesti kun lähtee, niin hyvin se menee. Luotan suhun. Tsemppiä matkaan! Hyvää blogia kirjoitat! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään susta.
  Sä annat niin avoimen, ystävällisen ja terveen ihmisen kuvan sun blogeissa.
  Sanot asiat niin ku ne on.
  Kakka ja pissa on normaalia eikä yhtä pelottavia asioita kuin sanoisit ystävällesi kuka ajaa autoa että hän ei tehnyt sitä käännöstä ihan oikein.

  Olet kaunis ja pidät kehostasi näköjään huolta sillä et ole sohvaperuna.
  Seksi on mukavaa ja sitä voi harrastaa muuta kuin lapsienteossa tai riidansopimisessa.

  Ainot "ongelma" miksi en pyydä sua kahville on kokna meidän ikäero on tässä iässä melko suuri. Meidän kiinostukset ja miten me katsotaan maailmaa ei vielä kohtaa. Esim minä en halua lapsia vielä pitkään aikaan ja asettuminen ei vielä kelpaa sillä haluaisin nähdä mitä tuolla suomen rajojen ulkopuolella löytyy ennen kuin on isot velat ja velvollisuudet.

  Toivotan kummiskin onnea sinulle ja olen aika varma että löydät vielä jonkun ihanan kaupankassaprinssin itsellesi.
  Toivon joskus löytäväni sinun kaltaisen naisen kenen kanssa ei mennä sänkyyn vaan kenen vierestä haluaa herätä.

  Jatka blogaamista ja juoksemista. Rintoja kasvatetaan syömällä suklaakakkuja iltapalaksi ja hevostallilla lempiponin lounasta vedellessä. Mutta hyvä perse tulee treenillä ja sillä voi tehdä mitä tahansa :)

  VastaaPoista
 5. Jätin päiväunet välistä sun blogis takia. Huikee ! Ihan ku ois löytäny uuden lempisarjan, ja kun se loppuu, elämän merkitys täytyy etsiä taas uudelleen

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.