Google-haut

Google-haut

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Miksi mies ei sano sitä?

Mies ei ole kiinnostunut, mutta ei sano sitä suoraan, vaan vastailee viesteihin ihan muina miehinä, ja nainen hajoilee pitkin seiniä.

Mies on kiinnostunut, mutta ei sano sitä suoraan, vaan vastailee viesteihin ihan muina miehinä, ja nainen hajoilee pitkin seiniä.

Vastaa mies, että miksi.

Miksi?

MIKSI?

MIKSI?

MIKSI?!

  
Naiset muka vaikeasti ymmärrettäviä. Pyh.  

Miehet saatana.

14 kommenttia:

 1. En nyt tiedä menikö ekalla yrittämällä kommentti läpi joten pistän uudestaan. Seuraavat vaihtoehdot tulevat mieleen:

  1) mies on ehdollistunut siihen; jos sanoo tykkäilevänsä ensin, riskeeraa olevansa kamala lähentelijä jota nainen ei kyllä ajatellut sillä silmällä ollenkaan vain kaverina. Jos taas sanoo aloitteellisesti että ei tykkäile, on pahan mielen tuoja ja ilkeä. Kumpikin nämä voidaan hoitaa sivistyneesti ja loukkaamatta niin että nainen sanoo ensin, koska se on sosiaalisessa toiminnassamme hyväksyttävämpää, eikä siitä kaiketi jää kellekään paha mieli.

  2) mies ei ehkä haluaisikaan sitä toista romanttisessa mielessä mutta petipuuhat kiinnostaisivat - hän ei halua valehdella mutta suoraan kertominen ei myöskään välttämättä tunnu hyvältä ratkaisulta, jos nainen vaikuttaa romanttisehkosti suuntautuneelta.

  VastaaPoista
 2. Ajattelin vastata melkein samat kuin äsköinen kaveri.

  1. Mies haluaa pitää option auki. Tuntuu mukavalta, kun joku on kiinnostunut ja mahdollinen seksi käy, vaikkei tulevaisuutta välttämättä haluaisikaan. Mahdollisuus seksiin/tulevaisuuteen on kuitenkin parempi kuin ei-mahdollisuutta sellaiseen.

  2. Mies taitaa pelätä kiintymyksen osoittamista. Monesti se karkoittaa naiset.

  VastaaPoista
 3. Molempiin kysymyksiin sama vastaus: meet tunnustamaan ni nainen lähtee.

  VastaaPoista
 4. Miksei NAINEN sano sitä suoraan, vaan kuuntelee ensin kaikki ihastuksentunnustukset ja rakkauslaulut, ja vasta päivien tai pahimmillaan viikkojen jälkeen ilmoittaa, että yksi ihastus tai deittikumppani löytyy jo eikä toista tahdota? Onneksi myös seuraavalle naiselle voi soitella sitä tuskasta ammennettua sävellystyötä, niin se ei mene hukkaan.

  VastaaPoista
 5. Joo´o!
  Ei paljoa nappaa ku ei herra voi kertoa suoraan että mitä vittua se haluaa..
  Tai juuri sitähän se haluaa :D mutta senhän me kaikki tiedämmekin joten miksi aina pitää olla vaikia..?

  VastaaPoista
 6. Jo miestä kiinnostaa muu kuin seksi niin sen kyllä näkee sanomattakin. Jos käy panemassa muttei sitoudu tarkoittaa sitä että olet ihan hyvä mutta ei tarpeeksi hyvä ns. Että kelpaisi kavereille esitellä. Eli kipinä ja ihastus puuttuu. Yleensähän homma menee niin että miehillä ihastus ensin alapäänkautta alkaa heti ja jatkuu siihen asti että aivot pääsee mukaan. Naisillä taas heräilee toosa aivojen kanssa hieman myöhemmin ja vaativammin ärsykkein. Pelkkä vastakkaiseksi sukupuoleksi tunnistaminen ei ole riittävä kriteeri naisille. Siksi jos mies alkaa näyttää avoimesti kiinnostustaan heti alussa niin nainen näkee miehen jos saavutettuna eli tylsänä jolloin siis mielenkiinto katoaa. Jos taas odottaa siihen asti että naisen aivot heräävät mukaan niin onnistumisen todennäköisyys on parempi koska olet läpäissyt testit eli pitänyt mielenkiinnon yllä siihen asti että hormonit sumentaa järjen. Tämä on normaali parinvalintamekanisni jolla pyritään parantamaan todennäköisyyttä saada älykäs kumppani koska joudut vakuuttamaan toisen joka on ns. Selvinpäin kyvykkyydestäsi ollessasi itse kiimassa. Se vaatii itsekuria ja päättäväisyyttä ja itsetiedostamista eli älykkyyttä. Ugh...
  T.Late

  VastaaPoista
 7. Kysymys jota olen pohtinut myöski täs hetken, siis tuo jälkimäinen, koska ensimmäiseen tiesin vastauksen ja se on seksi. Mutta entä mistä tietää että se mies on kiinnostunut (muustakin kuin siitä seksistä) ku ei se sitä sano?!?

  VastaaPoista
 8. Jos ei ole kiinnostunut, niin olisihan se vähän epäkohteliasta suoraan töksäyttää.

  Jos ei ihan vielä tiedä onko vai eikö, niin sitten mennään niillä välimalleilla.

  Jos on kiinnostunut, niin olisihan se vähän tyhmää esittää liian innostunutta. Eli välimallit käy tähänkin.

  Välimallit siis toimivat kaikkiin tilanteisiin parhaiten ja olisi vähän hassua odottaa edes jotain tarkempaa analyysiä. Jos tarkempi analyysi kuitenkin tulee, niin kannattaa siinä tilanteessa heivata se, kun on joku tyhmä tai tökerö ja pahimmassa tapauksessa molempia.

  VastaaPoista
 9. Ensimmäiseen kysymykseen vastaus voi olla seksi, rinnakkaisdeittailu tai epäröinti, kun jokin asia ei ole kohdallaan. Ehkä ensin kannattaisi tutustua kunnolla ennen lakainoiden heiluttelua. Näkisin sen kannattavammaksi taktiikaksi, mutta olen vanhakantainen.

  Miksei mies voisi sanoa, että on kiinnostunut? Otan esimerkin. Kiikarissani on kiinnostava nainen, suudelmia on vaihdettu ja tutustuttu tosi hyvin, joskin pitkälti kaveripohjalta. Itse odottelen, että pääsen riittävän yli edellisestä suhteesta, vastapuolella lienee samaa. Toisekseen en ehkä vielä uskalla torjumisen pelossa - unelma on parempi kuin särkynyt unelma. Mutta ihan oikeasti, jos miestä kiinnostaa, kyllä hän sen sanoo. Aion sanoa, sillä elämässä pitää ottaa riskejä, mutta en välttämättä saa mitä haluan.

  Parempi olisi varmaan kysyä mieheltä suoraan. Kai sitä nyt aidot tunteet tunnistaa? Jos pitää pohtia, forget it.

  VastaaPoista
 10. Voisin esittää vastakysymyksen, että miksi nainen ei kysy suoraan? Vaivihkaiset ja epäsuorasti rivien välistä luettavat vihjeet ja oman kiinnostuksensa ilmaisut viestittelyn muodossa menevät putkiaivolta valitettavan helposti ohi, josta lopputuloksena tuollainen arpominen. Jos haluat suoran vastauksen, kysy riittävän yksiselitteisesti, jotta mieskin ymmärtää.

  VastaaPoista
 11. Miehen näkemyksiä.

  Joskus en sano, ettei kiinnosta, koska pelkään, että nainen flippaa. Seurauksina kaikenlaista epämukavaa; on sattunut näinkin - weird nutcase -naisia on yllättävän paljon tuolla vipeltämässä. Turvallisempi vaihtoehto on vaan vastailla joillain lyhyillä sisällöttömillä löpinöillä, kunnes neiti päättää lopettaa häiriköinnin. Seurauksena hän haukkuu usein mulkuksi ääliöksi, mutta tuohonhan heteromies on jo tottunut täysi-ikäisyyden saavutettuaan.

  Jos olen kiinnostunut, niin yritän kyllä sitten vonksutella deittejä. Tosin joskus on niin paljon naisia jonossa, etten kerkiä käsitellä kaikkia kovin nopeasti.

  VastaaPoista
 12. Komppaan edellistä, eli en uskalla sanoa ettei kiinnosta koska on riski että nainen flippaa tai sit jos näyttää kiinnostusta liian aikaisin, nainen juoksee karkuun. Helpompaa vastata neutraalisti / pitää hieman etäisyyttä

  Oon kans alussa kuulemma ihana, suloinen jne jne jne mutta yhtäkkiä olen mulkku kun en lähtenytkään juttuun mukaan toivotulla tavalla

  VastaaPoista
 13. edellisille: naisen flippaamiseen on teidän tapauksessa aika todennäköisesti syynä se, että ensin annatte olettaa puheilla ja käytöksellänne tietävänne mitä haluatte (sen naisen), vaikka ette tietäisikään. kun sitten vihdoin tajuatte sen itsekin, on naisella ilmeisen petetty olo.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.