Google-haut

Google-haut

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Yksi asia johtaa muniin...

Eikäkö moniin asioihin!

Ai mikä yksi? Semmoinen vaan, että minä myin autoni ihan itse osasin. No en osannut ilmoitusta yhtään tehdä itse, kun siinä piti kirjoitella ja tietää asioita autoista. Mutta onneksi mukava ystävämies auttoi. Ja kyllä minä yhden kohdan tiesin, ja se oli väri. Itse asiassa tiesin toisenkin jutskan, ja se oli, että autossa on kasettisoitin, mutta sitä ei kuulemma tarvinnut mainita.

Vähän oli haikea mieli, kun auto lähti pois ja takavaloja katsellessa mietin niitä kaikkia yhteisiä muistojamme, joita ei ole, koska en uskaltanut ajaa sillä mihinkään.

Mutta tästä automyynnistä taas seurasi se, että ostin uuden määmatkan. Voi juku! Pidän kesäloman syksyllä ja lähden taas kohti Aasiaa. Pelkään lentämistä aika paljon ja mietin kuolemaa koko lennon ajan, että sillä tavalla se on vähän ikävä osuus siinä, mutta mieluummin mietin 10 tuntia kuolemaa ja olen sitten Thaimaassa kuin, että en mieti enkä ole missään.

Ehkä käyn määmatkallani taas vähän koskettelemassa lomakiveksiä elikkäpäs kiipeilemässä. Ehkä menen surffaamaan. Ehkä ripuloin hieman.

Ehkä otan selfieitä.Ehkä ylianaalisoin miehiä.


Ehkä sanon jollekin, että voitko ottaa musta tässä kuvan, kun poseeraan ja katselen merta, ja joku sanoo, että sä oot pelkkä pimee läikkä, mutta voin ottaa.Niin, että semmoisia ne yhdet asiat on. Ne johtavat ties minne.

Kohti seikkailuita, moikka!

4 kommenttia:

  1. Hyvä valinta! Mulla on täsmälleen sama visio; auto myyntiin syksyn tullen ja lähden yhdensuuntaisella lipulla johonkin päin Aasiaa. Pitäs vielä päättää, et mihin. Hyvää matkaa! :)

    VastaaPoista
  2. Sä oot huippu! Mä aattelin kans ottaa ens talvena määmatkan Thaimaseen! :)

    VastaaPoista
  3. "Mieluummin mietin 10 tuntia kuolemaa ja olen sitten Thaimaassa kuin, että en mieti enkä ole missään." Loistavasti sanottu ja story of my life. Hyvä sä!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.