Google-haut

Google-haut

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Ei haittaa, vaikka mies laukeaa nopeasti

Näin pääsiäisen alla minuun otti yhteyttä puolen minuutin mies ja kysyi, että voisinko kirjoittaa "sen" kestosta.

Joo!

Tämä on ihan selvä juttu.

Mieluummin lyhyt penetraatio kuin ihan mahottoman pitkä, joka hankaa vaginan tunnottomaksi ja rakoille ja kaivaa sinne syvää kraatteria. Lyhyitä settejä on kiva ottaa tarvittaessa uusintana.

Miehet, joilla homma kestää tovin, kannattaa keskittyä esileikkiin aika paljon ja hakea siitä oikein kunnon alkulämpät. Naiset tykkää esileikistä.

Ja kunhan ei unohda naisen hellittelyä ja orgasmia, niin ei mitään hätää kenelläkään. Kello pois ranteesta ja tukka sotkuun - vaikka vaan pariksi minuutiksi.

En osaa antaa peniksellisiä neuvoja, miten mies voi pidätellä laukeamistaan. Ehkäpä jos ajattelee äitiä tai pölyä, niin se voi auttaa.

Heippa!

9 kommenttia:

 1. Hahahaha PÖLYÄ!! :'DDD jumalauta nainen sää oot huippu!!!

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos kiitos kiitos! Mie niin vihaan loputtoman pitkiä jyystöjä (eli kaikkia jotka kestää yli 4 minuuttia). Mielessä alkaa pyöriä kivoja ajatuksia kuten "mikä mussa on vikana", "onko mulla liian löysä pillu", "vitsi se ei keksi ees yhtään seksifantasiaa, mikä peittäisi karmean todellisuuden sen verran että päästäis tästä jyystämisestä" jne. Sitten tulee mieleen mitä kaupasta pitäis ostaa, mitähän ruokaa laittais huomenna jne. Siinä kohtaa alkaa jo hikeä pukkaamaan otsalta, koska tajuaa että ei kai rakkauselämän tälläistä pitänyt olla. Missä on läheisyys ja hellyys, miksi mie aattelen kauppalistaa, mikä mussa on vikana!?!

  Oi ei, paljon esileikkiä, alkaen pikku huomaavaisuuksista ja päättyen kunnon (nopeaan) panoon. Oma vinkkini "liian aikaiseen" laukeamiseen: anna se orkku naiselle ensin ja sitten vasta painat, se on parhautta miun mielestä. Pöly on kyllä hyvä myöskin.

  VastaaPoista
 3. Kauppalistan ja muiden arkihommien miettiminen on ihan peruskauraa, ainaki sillon kun homma alkaa puuduttaa. Ajatus alkaa vaeltaa ihan muissa jutuissa, mut siitä voi sanoa ukolle et nyt ajatus karkaa.

  VastaaPoista
 4. itse ajattelen pesäpallon sarjataulukkoa. myös talvisin

  VastaaPoista
 5. Meillä mies ajattelee yhtä tiettyä naista ;).

  http://molinay.blogspot.fi/2015/03/renee-zellweger-varastaa-orgasmini.html

  //blondi

  VastaaPoista
 6. Kyllä miehelläkin nahka alkaa arastaa samaan tapaan, mutta se tekee siitä nautinnollisempaa tiettyyn rajaan. Mutta kyllä siihen ainakin tunti menee, jos ei ihan kuivana ajella. Liukuvoidettakin voi käyttää. Harvoin sitä niin kauan viitsii. Ja silloin, kun on viitsinyt, ei kumpikaan ole ajatellut kelloa, menikö tunti vai kaksi, on ihmetelty.

  VastaaPoista
 7. Hahaa, ja miehet tekevät kaikkensa kestääkseen kauemmin, kelaavat jopa sitä pölyä. Ja pelkäävät ennakkoon laukeavansa liian nopeasti. "Se oli kaiken lisäksi semmonen minuuttimuna".

  VastaaPoista
 8. Ikävämpää on se jos ei ole koskaan lauennut kondomin kanssa, eikä koskaan päässyt kokeilemaan ilman :/

  VastaaPoista
 9. Kyllä minä haluaisi nauttia hiukan pidempään kuin 4 minuuttia. Mutta ehkä se onkin meidän naisten tehtävä tietää mitä tehdä jos mies ei tiedä. Itse ainakin luin tämän artikkelin ja mielestäni se oli hauska ja oikein osuva: https://www.pinky.fi/uutiset-artikkelit/mita-tehda-jos-miehesi-laukeaa-liian-aikaisin/

  Näin se kuulkaas kohtalotoverit on, että naisten se tämäkin on laitettava kuntoon!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.