Google-haut

Google-haut

perjantai 6. marraskuuta 2015

Miten kaukosuhteen saa toimimaan?

Helsingissä asuva 30-vuotias nainen selaa Tinderiä, löytää kivan miehen, mutta toteaa: "Äh, tää asuu Espoossa, liian kaukana."

Jokaisella meistä on oma käsitys siitä, milloin mahdollinen kumppaniehdokas on liian kaukana. Minullakin on. Siksi laadin tämä kirjeen, jotta kun sellainen mies tulee vastaan, voin heti toimia.


Dear Nasa,

I met this really nice guy on Facebook. He reads my blog and he contacted me. Now we've been chatting for awhile. I like him alot, he's sooooo funny and cute and I would like to meet him. 

But the thing is that he lives in space, near by the Moon, on a small rock that is circulating it or something. I don't really understand. Sometimes he sends me telepathic messages where he shares his location but I don't know where exactly he sends them.

So I was just wondering could you drop me off on the Moon? He could probably pick me up from there or something. Basically any weekend is okay this year and the next one too.

I have 797,31 euros in my bank account, is that enough? Also I can easily order online new Moon Boots.

Yours sincerely,
Henriikka Rönkkönen
Single


Yllämainittu tilanne on oikeasti ainoa vaihtoehto, joka minua ahdistaa, sillä se vaatisi ihan helvetisti duunia, mutta en usko tämänkään olevan mahdoton.

#järjestelykysymyksiä

6 kommenttia:

 1. No mitä olet mieltä ikäerosta? Voiko suhde 13 vuotta vanhemman miehen kanssa onnistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta ei kysytty, mutta haluan kertoa käsitykseni, jos se jotenkin auttaa. Seurustelin joskus melkein kymmenen vuotta itseäni vanhemman miehen kanssa. Suhde päättyi siihen, kun mies käyttäytyi kuin 15- vuotias teinipoika. Henkinen ikäero oli valtava, mutta toisin päin kuin olisi ollut odotettavissa! Ikäero-liitot ovat toimineet koko ihmisen olemassaolon ajan ja tulevat vastaisuudessakin toimimaan. Paitsi jos ei natsaa. Se on aika klisee, että ikä on vain numero, mutta oikeasti sillä iällä ei ole paljoakaan vaikutusta, vaan sillä, että sopii yhteen. Suhde on kuitenkin oman käsitykseni mukaan enemmän henkistä kuin fyysistä. Jos on kypsä nainen ja kypsä mies, tai ikinuori nainen ja ikinuori mies, se tulee toimimaan ihan samalla todennäköisyydellä kuin kaikki muutkin suhteet. Se, miksi näistä keskustellaan niin paljon ja osa on sitä mieltä ettei toimi (vaikkei kokemusta ole), johtuu varmaan ihan ryhmän painostuksesta ja vallitsevista normeista. Joka on musta vähän typerää. Että ei niitä normeja tarvii sinne makkariin päästää kuitenkaan.

   Poista
 2. Mulla oli miehen kanssa alkuun 400km välissä, mutta sitten jossain vaiheessa päätin että tää on se oikea ja järjestin itsesi ensin 70km päähän (kouluun) ja sitten lopuksi samaan kaupunkiin. Välillä meidän välillä oli 2000km kun olin 3kk italiassa eikä koko aikana toisiamme nähty. välimatka ei ole liian pitkä jos päättää ettei se ole.

  VastaaPoista
 3. Olen ollut muutamassa etäsuhteessa. Nuorempana myin kenkiäni että saisin junaliput rakkaan luo ja opiskeluaikoina kituutin nuudeleilla että rahat riittäisivät junaan. Odotin aina parhaimpia tarjouksia.
  On tärkeää kertoa toiselle, että välittää sillä eihän sitä pysty näyttämään. Kaikkein tärkeintä on hyvä kommunikaatio ja skypen videopuhelut :>

  VastaaPoista
 4. Nykyisen siipan kanssa oltiin etäsuhteessa ensimmäinen vuosi, tai oikeastaan puolitoista vuotta. Kesät samalla paikkakunnalla, muuten 400km väliä. Mies oli kuukauden luonani kerrallaan (pienessä opiskelijasolussa :'D kämppisparka) ja kuukauden tai kaksi kotonaan, Skypessä/Mesessä juteltiin päivittäin. Kyllä se toimii, jos ei satu olemaan sitä tyyppiä, kuten jotkut "inttilesket" (en ymmärrä), jotka hyppäävät vieraisiin jos ei nyt heti ja tässä saa omalta.
  Entinen kämppis asui Suomessa vajaa puoli vuotta ja poikaystävä oli Ranskassa. Heillä oli "vapaa suhde", eli halutessaan sai käydä vieraissa, jos tuli sille päälle, mutta kumpikaan ei sitä käyttänyt. Charlotte lopulta sanoikin, ettei halua, kun rakastaa toista ja jaksaa odottaa sitä, että muuttavat sitten yhteen. En sitten tiedä muuttivatko, mutta kaikkea hyvää toivoin heille vaikka öisin valvoinkin, kun viereisestä huoneesta kuului kovaääninen ranskankielinen kälätys.

  VastaaPoista
 5. NASA ei luultavasti voi auttaa tässä ongelmassa heidän nykyisten budjettiongelmiensa vuoksi, mutta apu löytyy siltä suunnalta ihan tee-se-itse -menetelmällä tämän NASA:n hylkäämän ehdotuksen pohjalta:

  http://technabob.com/blog/2013/12/04/nasa-coke-mentos-response/

  797,31 eurolla saa varmasti riittävän määrän halpaa kolajuomaa ja Mentos-pastilleja riittävän voimakkaan raketin raaka-aineiksi.


  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.