Google-haut

Google-haut

perjantai 13. toukokuuta 2016

KAIKILLE MUN SINKKUBLOGIN LUKIJOILLE!!

Mietin hirveästi, että mitä tähän kirjoitan, mutta en keksi mitään. Tunti sitten pieraisin ja se haisee vieläkin tässä samassa paikassa, missä istun ja mietin, että mitä kirjoittaisin.

Mutta onneksi on video!!


Ja se juttu, mistä puhun tuossa. Se HTTP-juttu. Niin laitan sen tähän, koska löysin sen vuosien etsinnän jälkeen: http://www.atena.fi/sinkkublogi

Siellä on tarkat ohjeet. Hirmu tarkat. Seuraa niitä. Mainitse SINKKUBLOGI. Sillä tavalla se onnistuu. Pakettiin kuuluu minun signeeraus. Minun omin pikku kätösin tehty nimikirjoitus. Se tulee näyttämään varmaan aika paljon semmoiselta 5-vuotiaan lapsen tekemältä nurmikolta. Oikein kauniilta siis.

2 kommenttia:

  1. Pistin tilaukseen :) samalle viikolle on ennustettavissa sydänsuruja, joten jään innolla odottamaan tätä mielenkiintoista lukukokemusta, joka toivottavasti potkaisee munille noita ennustuksiani!

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut sun blogia jo hyvän tovin, joten kai tuo kirja on pakko tilata! Huhhuh, oot kyllä niin Suomen oma Carrie Bradshaw (kyllä, piti googlata sukunimen kirjoitusasu). Jopa hiukset on samanlaiset! Onko sun elämässä olemassa omaa Mr. Bigiä, joka aina kummittelee taustalla?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.