Google-haut

Google-haut

tiistai 24. toukokuuta 2016

Miten päästä kesäkuntoon 2016?

Henriikan Wikipedia vastaa:

Pääkoppa on yhteydessä kroppaan kaulalla ja muutenkin. Kun pää voi hyvin, kroppa voi hyvin, koska pää on ylhäinen jumala ja kaikkivaltias, joka istuu siellä olkapäällä ja on sieltä tuleva tuomitsemaan lähinnä itseään.

Näinä aikoina, kun kukaan ei tiedä, mitä pitäisi syödä ja miten paljon liikkua, koska maailma tuhoutuu joka tapauksessa, syöpä tarttuu omenasta, ellei se ole orgaanista luomuekoa pirtelön muodossa, ja kaikki mitä tekee on kuitenkin väärin, kannattaa muistaa tämä.

Hyvä mieli on korvien välissä. Hyvä perse on korvien välissä. Oikean kokoiset rinnat on korvien välissä. Sopivan mittainen muna on korvien välissä. Kaunis vartalo on korvien välissä. Onnellinen ihminen on korvien välissä. (Onnellisuus tarkoittaa tässä sitä, että vaikka elämä tuntuu välillä siltä kuin tunkeutuisi jonkun vieraan ihmisen hikisestä peräreiästä ulos, se ei haittaa, koska sen tiedostaa, ettei aina voi olla vaan pelkkää hymyä kaikki, mutta että osaa nauttia ihan täysillä siitä hymystä, kun sitä on tarjolla eikä vaan odottele otsa kurtsussa hikistä peräreikäuusintaa.)

Kun korvien väli voi hyvin eikä siellä ole liikaa vaikkua tai muuta paskaa tukkimassa ajatuksia, niin kappas - vartalo on kesäkunnossa 2016! Silloin se nukkuu hyvin. Silloin se nauttii ruoasta. Silloin se jaksaa liikkua. Silloin se nauttii seksistä. Silloin se uskaltaa flirttailla. Silloin se on seksikkäin ja kuumin ja pantavin ja mitä kaikkea huh huh.

Loppu.

2 kommenttia:

  1. Näin miehenä haluaisin lisätä, että hymyilevällä naisella on hyvät bosat.

    VastaaPoista
  2. Näin nuorena, itsekriittisenä ja stressin takia psykosomaattisista oireista kärsivänä naisenalkuna täytyy todeta, että tää oli varmasti herättävin ja motivoivin rohkaisuteksti hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Kiitos Henriikka, tuli todella vapautunut ja valaistunut olo!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.