Google-haut

Google-haut

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Bikinirajatapauksen ennakkotarjous

Rakkaani siellä kirkkaiden näyttöjen toisella puolella! Just te kaikki sinnikkäät supersissit, jotka jumalauta vaan selviitte kerta toisensa jälkeen kaikista hurjista haasteista, joita elämä teille heittelee ihan randomisti.

Se oon minä täällä, Henriikka. Mulla on teille asiaa. Tää saattaa piristää teitä erityisesti niinä hetkinä, kun mielikuvituspoikaystäväkään ja tyttö ei vastaa enää teijän viesteihin. On nimittäin vihdoinki aika päräyttää Bikinirajatapauksen ennakkotilaustarjous käyntiin ❤️ Ekat 300 tilaajaa saa kirjan nimmarilla ja tarralla eli jos haluut silleen, oo nopee.😊 Sit seuraavat 200 saa pelkällä nimmarilla, ja loput vain mielikuvitusnimmarilla. Hinta on 16,90 € (norm. 27€) +postikulut alk. 3,90 ja tarjous voimassa 14.-28.2.

TÄSSÄ TILAUSOHJEET:

Sulje Tinderi
*
Avaa internetselain
*
Sulje youporn ja redtube
*
Avaa osoite: atena.fi/henriikanblogi 
*
Seuraa tilausohjeita ainakin silmä kovana.
*
Muista kampanjakoodi: BIKINIENNAKKO
*
Sitten odottele. Meditoi. Harjoittele kärsivällisyyttä.
*
Nimittäin mun pitää ensin käydä Amerikan New Yorkista ostamassa vähän tarroja, ja heti sen jälkeen meen Suomen Porvooseen kirjavarastolle liimailemaan niitä ja signeeraamaan käsi hellänä, jotta kirjat ehtii lähteä teille samaan aikaan, kun kauppoihinki.
*
Ja heti sen jälkeen ihan pian jo sun uusi munakoisokuosilla vuorattu ystävä kolahtaa sun luukusta nopeemmin ku ykskään rakkauskirje.
*
Sit vaan. ❤️

PS. Sivuilla on ollu ruuhkaa, hitautta ja erroria munakoisometsästäjien suuren määrän takia. Jos tuo linkki ei nyt toimi, voi yrittää myöhemmin uudelleen tai tilata puhelimitse Atenalta: 010 4214 200 Pahoittelut tästä! Välillä munakoisot saa kaiken sekaisin ja tilttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.