Google-haut

Google-haut

lauantai 11. elokuuta 2012

Helsingissä Flow, Bloomingtonissa kirpputori

Vähän ennen koulun alkua (eli juuri nyt tänään) täällä järjestetään kirpputori, jossa myydään kaikkea mahdollista käytettyä (sohvia, lamppuja, vaatteita, tyynyjä, leluja, perusanaaleita jne.) aivan helvetin edullisesti. Tämä kyynärpää-taktiikkaa vaativa tapahtuma houkuttaa paikalle erityisesti opiskelijoita, joiden kalustamattomat soluasunnot kaikuvat tyhjyyttään.

Virallisesti mesta aukesi vasta ysiltä, mutta klo 7:30 pääsi sisään viidellä dollarilla hakemaan parhaat kamat pois. Vaikken mitään tarvinnutkaan, päätin hilppasta paikalle heti aamusta.

Aamuherätyksiin tottumattomana silmissä tuntui olevan semmoinen kevyt erektion tapainen aamupullotus, kun lähdin pyöräilemään mökiltäni noin kello 7.26.

Pullotus helpotti, kun pääsin paikalle ja huomasin, että kas täällä on muutama muukin kaveri. Kuvassa näkyy jonosta ehkä 20 %. Siinä nökötettiin sitten. Ammattilaisjonottajilla oli kädessään litran kahvimuki.Pihalta sai ottaa ilmaiseksi kaikenmoista purnukkaa ja putelia.


Sisältä löysin muun muassa jumalallisen peilin...


... jumalattomat kuntoilunyytit ...sekä jumalaisen vartalon.Jonotin kassalle varmaan puoli tuntia ostosteni kanssa. Jalkovälissä roikkuu vihreät lakanat. Kuvassa  on myös takki ja paita ja lamppuja ja kahvinkeitin ja roskis ja Converset (3 dollaria!). Yhteensä 20 dollaria.Ps. Tämän postauksen kirjoittaminen on tuntunut samalta kuin olisi vetänyt paketin Imodiumia ja yrittäisi saada betonista jytkyä ulos anaalista. Ehkä ensi kerralla jotain mielenkiintoisempaa. Huh. Poistun koneelta ulos aurinkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.