Google-haut

Google-haut

tiistai 11. syyskuuta 2012

Viimeiset vaeltajatBloomington, kaupunki Amerikassa.

Sen hikisen ilmaston keskellä elää tarunhohtoinen peto.

Tuo uljas jalo villi herättää ihmisissä pelkoa ja ihailua.

Tutkijat ympäri maailman ovat jo vuosikausia seuranneet tätä salaperäistä olentoa kaukaa.

Mutta nyt he ovat ottaneet ensi askeleensa lähestyäkseen näitä viimeisiä vaeltajiamme.Oh it’s beautiful and so big. It’s called Enbrica. She’s beauty all right.

Tutkijat pääsevät seuraamaan, kun Enbrica etsii lähes pakonomaisesti geode-kiviä hakkaamalla niitä vasaralla halki.Geode-kiven sisältä pitäisi paljastua jotakin tällaista.Homma menee kuitenkin vähän vituiksi. Tämän tarunhohtoisen pedon olisi nimittäin pitänyt lakata hakkaamasta kiveä, kun sen timanttimainen pinta paljastuu, mutta Enbrica ei innostuksissaan tajunnut vaan hakkasi koko sisällön murskaksi.

Myöhemmin iltapäivällä tutkijat löysivät Enbrican roikkumasta paikasta nimeltä Rock Shelter. Enbrica oli löytänyt satojatuhansia vuosia vanhan, veden uurtaman kivionkalon.Tutkijat saivat ikuistettua kameralle myös Enbrican Rivo-Riitat.Oravan se on?Tutkijat ovat kehitelleet viimeisille vaeltajille tarkoitetun nukutusaseen.


Sitä ennen Enbrica pitää kuitenkin houkutella lähelle. Viimeisten vaeltajien tiedetään inhoavan Gilmoren tyttöjä –sarjaa, joten tutkijat järjestävät ansan.

Mutta Enbrica on mustasukkaisuudessaan hyökännyt tutkijoiden asettaman houkutteen kimppuun.Harhautus epäonnistuu. Enbrica nähdään seuraavana päivänä Bloomingtonin viereisessä kaupungissa, jonka nimeä tutkijat eivät muista, ampumassa pupuja. Suklaapupuja.Illalla tutkijoiden asettama viini-kalja-viski-epämääräisiälitkuja-ansa onnistuu.

These are Enbrica's tracks. Yeah, it’s Enbrica for sure.Laulu osoittautuu englantia puhuvalle väestölle yllättävän vaikeaksi ja yössä raikaa jotakin tällaista:

KOKO ROSKEN KOKO KORAAA ROKOKO ROSKAA RÄKÄKÄ AAAAAAN.

So she will be sleeping minute or two. Yeah, maybe about five minutes, maybe more maybe less you really can’t tell.

Ennen nukahtamistaan Enbrica ja muut nähdään joikaamassa suuren nuotion äärellä. Nuotio, tuo jokaisten lande-bileiden vakiokaluste.

Leillolailla leilloo. Nights in white satin.Enbrica säästää nesteitään pitkillä vaelluksilla ja siksi sen ulosteet koostuvat pääosin kuivista sellulaatoista. Tai jos ei sellulaattoja irtoa, Enbrica juo kahvia hienosta mukista.Kofeiinienergiaa saatuaan Enbrica lähtee kiipeämään, ja tutkijat pääsevätkin todistamaan tämän villin otuksen jäykistelyä navetassa.


  
Mutta tutkijoilla on vielä tärkein kesken. He haluavat takiaistaa Enbrican sukkahousut ja mekon.
Takiaistus saa Enbrican kiroamaan mutta tutkijoiden mielestä takiaistus on silti ollut koko projektin arvoinen.

Sillä ensi kertaa Bloomingtonin viereisessä kaupungissa, jonka nimeä kukaan ei muista, on tutkija nähnyt kohteen näin läheltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.